Küçüklük travması nasıl yenilir?

Merhaba hepinize iyi günler aranızda yeniyim ben 18 yaşındayım ve erkeğim bu arada şimdi ben küçükken çok çocukluk travması yaşadım mesela biz küçükken eski kötü bir mahallede oturuyorduk 8 yıl boyunca ve orada da çok tinerci vardı sonra hırsız vardı ve bende hep onları görüyordum mahallede sonra bende travma oldu o zamandan beri birde ben o zaman küçüktüm ve 9 yaşındaydım sonra bir gün benim topum bizim evin karşısında ki bir bahçeye kaçtı sonra bende almaya gittim ama orada bir tinerci adam gördüm sonra üzerime doğru koştu bende kaçıp hemen eve saklandım o zaman sonra bende de travma oldu ondan sonra birde ben ortaokuldan beri hep zorbalık gördüm dışlandım dövüldüm ve bana hakaret ediyorlardı çok birde ben 3 yıl önce İstanbul'a amcamın evine gittim amcam beni kandırıp zorla gönderdi orada bir gün kuzenlerim ve 1 üvey abim yani 6 kuzenim ve 1 üvey abim yani tam 7 kişi orada dışarıda beni dövüp kafa üstü yere atıp sürüklediler beni ondan sonra beni binalarının bodrumuna kilitlediler karanlıkta hatta beni bodruma kilitleyip kaçtılar sabaha kadar ve bende o zaman çok korktum hatta bodrumda sürekli karanlık gölgeler gördüm ve sesler duydum sonra korkudan altıma kaçırdım ondan sonra havale geçirip bayıldım orada ve ondan sonra da böyle travma oldu bende birde biliyorsunuz bu aralar çarşaflı bir kadın çocuk kaçırıyor ve bende bu yüzden hiç dışarı çıkmıyorum hiç arkadaşım bile yok sürekli evdeyim çünkü korkuyorum birde oturduğum ilde de dışarıda Bir sürü çarşaflı ve kapalı kadınlar geziyor mesela şu an evdeyim uzanıyorum ama bugün canım çok sıkılıyor bunalıyorum her gün nefesim daralıyor zaten en son 4 ay önce de Ankara ya psikiyatri doktoruna gittim bana Anksiyete Bozukluğu ve travma tanısı kondu orada ve doktor bana bir antidepresan hap verdi şu an o hapı kullanıyorum her gün yarım doz olarak alıyorum 4 aydır. Şimdi ben yapı olarak çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde saf biriyim kimseye zararım yok asla kimsenin kötülüğünü de istemem öyle biriyim yani. Sizce Ne yapmalıyım?
Küçüklük travması nasıl yenilir?