Bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum bir buçuk yıldır evliyim evlendiğimden bu zamana bir sürü dayak yedim 3 aylık bebeğim var lohusalımda bile şiddet gördüm eşimi düzeldiğini iddia ediyor ama düzelmiyor sürekli benimle kötü konuşuyo dünkü kavgamız şöyle oldu oğlumuz hastaneye götüreceğiz bebeğimi götürdüğümüz ilde oturuyor annemgilde biz ilçede oturuyoruz dönüşte uğrayalım diyorum benim zamanım yok uğramak istemiyorum diyor ama ayıp olur diyorum ki önemli bir işim de var iletmem gereken bir emanet var elimde sinirlendim onun böyle yapmasına şoför benim benzini dolduran benim arabayı süren benim nereye istersem oraya gideriz ailen de oturmak istemiyorsam oturmayız ama ben bir yere gitmek istersem Sen oturacaksın eşek gibi istemiyorsan otobüse bin git dedi sürekli kendisi para kazandığı için evi kralıyım diyor her şeyde sözü geçiyor ben hiçmişim gibi hissediyorum Ben dün çok üzüldüm bu duruma ağladım ben hiçbiriyim köpek miyim dedim iye hep böyle yapiyosrsun dedim İyi ki bir çalışmıyorum dedim çalış sen de benim gibi yap diyor beni sinir hastası ediyor sonra karşımda alaycı alaycı gülüyor günde eve geldi gayet Güler yüzlüydü yemek yaptım yeşil mercimek vardı emzirdiğim için ben yiyemiyorum yemezsek de çöpe dökülecek yemek çöpe dökülünce bile bana canım canımsın diyen bir insan dökülmesin diye hepsini ısıtıp getirdim bir tabak dolusu yanında patlıcan yaptım Bir de kendi getirdi keçinin yoğurdundan yoğurt yaptım yoğurdum ekşi olmuş çünkü Maya ekşi olduğu için yemek yerken çok ekşi çok ekşi deyip duruyor söylenip duruyor ben ne yapabilirim dedim hala söylenmeye devam ediyor eleştiriyor ne kadar kötüsün Allah'ım çok kötüsün sen ya dedim bu sefer de beceriksiz canımsın ne getirsem araya veriyor önüme dayadın mercimeği diye söylendi bağırdı durdu Ben çocuğu zorla uyutuyorum bağırıyor o çocuk uyanmaz diyor uyansa da geri uyur uyansa varsa zaten uyanır diyor ölmesi için dua ediyorum resmen sinirleniyorum git başımdan diyorum sinirli davranışlarda bulunuyorum gülüyoor alaycı alaycı dalga geçiyor Ben hep sinirden çatlatıyor öl de kurtulayım dedim ölürsem öksüz kalırsınız diyor neyin varsa bana kalacak öksüz kalmam evlenirim giderim dedim sinirden O da neyin varsa ailemin üstüne yapacağım sap gibi kalmam sana borçlarım kalsın dedi her seferinde beni sinirden çatlatmayı başarıyor Ben ona yapmaya çalışırken O beni çatlatıyor bana ne olursunuz bir akıl verin kafayı yiyeceğim ağlıyorum şu anda ona iyi Benli olmaya çalışıyorum gerçekten de iyi Benli olmak için uğraşıyorum ama dayanamıyorum artık kendimi öldüreceğim artık dayanamıyorum Çok kötü çok zulumkar bir insan ne yapıp da bunu aynı muameleyi yapabilirim çatlayan üzülen ağlayan kafasını duvarlara vuran ben olmak istemiyorum Ne olur bana bir fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
Canımsın yazan yerler canım olacaktı sesli yazdığım için öyle olmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar