daha öncede paylaşmıştım ve coğu kişiden linç yemiştim, tabi o zamanlar bu kadar kötü değildi durumlar.
tecavüzler (kiz erkek cocuk hayvan farketmeksizin)
cinayetler (akliniza hangi canli gelirse)
ekonomi (her gecen gun gelen zamlar ustune zamlar, üretimin azalması, tarım alanlarının tahrib olması, her gecen gun tum turk sirketlerinin yabancilara satilmasi vs vs)
savaş ( her zaman soyledim yine soyluyorum, biz bir teror grubuyla degil, tüm dünyayla savaşıyoruz, yabanci ulkelerin terorist kiyafeti giydirip ozel birlik gonderdigini artik bilmeyen yojtur diye dusunuyorum.)
cevre kirliligi, israf ( gunluk yapılan israfı ve cevreye verilen kirliligi duysaydiniz, dudaginiz ucuklardi)
vs vs daha nice nice şeyler var, kaldıki bu yukarıda yazdıklarım, kendimce ennn sade bicimde yazilmis basliklar sadece, her bir konuya tartisma acilsa, her biri cilt cilt roman olur.
resim ne alaka diye soracak olursanız, türkiye üzerinde çok büyük oyunlar dönüyor, büyük bir kaosa dogru surukleniyoruz, cok kotu gunler bizi bekliyor, bu resimdeki ise olacaklarin habercilerinden 1 tanesi sadece.
ya yemin ederim bende çok ama çok istiyorum, ama böylr bir dünyaya bir çocuk getirmek, hic mantıklı gelmiyor bana. bu dünya cok kotu bir dunya. gelecegide cok kotu olan bir dunya maalesef. ozellikle bizim turk insanı cok cekecek,
çünkü ne acıdır ki SÖZDE MÜSLÜMAN bir ülke haline geldik. islamı savunanıda ya halk linc ediyor, ya da hapse atiyorlar (oyle feto meto degil, gercekten gercek dini savunan, hicbir menfaat gütmeyen, oyle cemaat falan filan kurma amaci olmayan, sadece allahcc rizasi icin savunan insanlari kastediyorum.)
dahada açabiliriz yukardaki başlıkları, dahada konuşabiliriz, ama ne kadar anlatsakda, insanımızın en az yarısı anlamak istemiyor. hep benim bildiğim doğru diyor, başka bir şey demiyor. neyse..
şimdi soruyorum size, böyle bir dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı?
Çocuklarına bırakacakları evi olmayan kimse çocuk yapmasın. Sizin keyfiniz için çocuklara travma yaşatmaya hakkınız yok. Çocuk dünyaya geldiği andan itibaren parasızlık içinde travma yaşayarak büyüyor. Aynı zamanda çocukla ilgilenecek vakti, isteği, motivasyonu olmayacak çocuk yapmasın. Kısaca çocuğa bakamayacak olan çocuk yapmasın.
Siz çocuk isteyin ya da istemeyin Allah nasip ederse olur. Bu dünyayı çocuk getirmek değil birden fazla çocuk getirmek mantıklı değil. Önemli olan çocuk doğurmak değil.
Normalde Almanya kısa bir süreliğine başka bir ülkeye geçiş yapmak durumunda kaldık refah düzeyi olarak burası da iyi ama Almanya’nın yerini tutmuyor bence
zaman oyle bir zaman ki, artik donusu olmayan bir yola girildi, cok kotu gunler bizi bekliyor maalesef, o yuzden istediginiz kadar zengin olun veya her yonden durumunuz iyi olsun, insanoglunun goturdugu yer cok kotu bir yer, zamanla goreceksiniz
keske, keske olsa. ama inan konusulucak o kadar cok sey varki, sadece sunu soyleyebilirim, artik cok gec. burdan sonra birseylerin iyilesmesi icin insanlarin %95 i yok olmali.