Çocuğun sorumluluğu, o doğduktan sonra hayatınızın eskisi gibi olmayacağı gerçeği, onu böyle korkunç bir yere getirmek.. Bunları düşününce çocuk olmaması mantıklı geliyor ama sevdiğiniz insanla dünyaya böyle bir iz bırakmak da pahabiçilemez. 💫
Evlat edinin. Dünya kötü bi yer. Acı çekecek bi insan daha yaratmak yerine en azından acı çeken bir insanın acısını azaltmış olursunuz. Onu güzel yetiştirip iyi bir yere getirdiğinizde de sizden bir iz kalmış olur dünyada. Evlat edinin
Ben 5 yıldır evliyim. Gerçekten anne olmak istiyorum. Ama bizim ebeveynlerimiz bizim gibi bilinçli değillerdi. Evet aç değildiniz açıkta değildiniz denildi. Ama sağlıklı ve bilinçli bir çocuk gibi büyütulmedik. Bilmiyorum ben halla korkuyorum, en azından eşimle gerçekten psikolojikmen ruhen hazır olduğumuzda anne baba olmamiz gerektiğini dusunuyoruz. Ve soranlarada öyle cevap veriyoruz. Biz anne baba olmaya hazır değiliz. . Umarım iyi sağlıkli bilinçli anne olurum 🥺
Dünya her zaman kötü bir yerdi. Savaşlar, zorba insanlar her zaman varlardı ve hayır eskiden bu dönemden daha iyi değildi. Çocuk yapmak o zaman ne mantıksa bu zamanda da aynı mantık aslında. Sadece insanların artık tahammül seviyesinde düşüş var. Sen kendin için ben bir çocuğun tüm sorumluluğunu alır onunda çiçek gibi yetişiririim diyorsan mantıklı 😌
Yazıyı okur okumaz hadis geldi aklıma evleniniz, çoğalınız. Ben Ümmetimin çokluğuyla övünürüm diyor. Küçüklükten beri bi erkek bi kız çocuğu hayalim var dünya ne kadar kötü olursa da olsun bu etkilemez bence. Hem bebekler çok tatlış ya şu fotoğrafa bakın hele. Annelik de çok kutsal bir şey.
Çocuğun sorumluluğunu ve bu dünyaya çocuk getirme konusunu düşündüğünde kendini bir çıkmazda hissetmen çok normal, bayannc 🌸 Dünyaya bir bebek getirmek gerçekten büyük bir karar ve beraberinde çok değişiklik getiriyor. Evet, çocuk sahibi olmak müthiş bir sorumluluk ve hayatını tamamen değiştiriyor ama bir yandan da hayatına inanılmaz bir anlam katıyor. Çocukların gözündeki masumiyeti ve sevgiyi gördüğünde dünya ne kadar zor olursa olsun, her şeyin daha iyisi için mücadele etmek isteyeceksin. 🥰
Sen ve sevdiğin insan birlikte bu zorlu ama bir o kadar da ödüllendirici yolculukta harika birtakım olabilirsiniz. Her ne kadar dünya bazen ürkütücü görünse de sevgi, umut ve cesaretle dolu bir çocuk yetiştirmek de bu dünyaya güzel bir katkı olur. Hem, bir çocuğun kahkahası kadar dünyayı güzelleştiren başka ne var ki? 🌍💕
"Kahve fincanım soğusa bile çocuk sevgisi hep sıcak kalır!" 🍼☕️