Eşimden nasıl para istemeliyim?

Merhaba, ben evlilik nedeniyle yurt dışına taşındım. Türkiyede çok iyi gelirim vardi. Ama burada dilim yok diye kimse işe almak istemiyor. Temizlik işi diyorlar ama boşuna mı okudum diyorum. Dil Kursuna gidiyorum şu an ve gelirim yok. Eşim sürekli param yok diyor. Eve düzgün eşya almadık. Gecen çok az birikim yapmıştım. Doğum günümde annemler gönderdi ki 200 euro tl de karşılığı çok. Bunu gördü neyse eve bişeyler alırız dedi. Türkiye in hali ortada babam emekli maaşıyla yetiniyor. Düğün bile yapmadık. Bende para yok diye bir şey istemedim. Annesi sürekli gelip ağladı paramız yok keşke oğluma yardım edebilsem diye. Sonradan eşim annesine para verdiğini açıkladı. Annesinin arabası bozuldu 1 ay sonra çok lüks üstü açık bir araba aldılar. Eşim kendine son model telefon aldı bana eski telefonunu verdi. Ve ben çok sinirliyim içime atmaktan. Yanlış anlaşılır diye bir şey söyleyememekten. Ailemi de çok özledim. Böyle sinirlerim bozuluyor sürekli. Anca ben para yok dicem öyle veriyor. O da markete gidiyor. Bazen fazla para veriyor seviniyorum, ertesi gün arkadaşımın doğum günüsü ona hediye bul diyor para ona gidiyor. İstiyorum ki Bi kerede al kendine bişeyler al desin. Lazım olur desin. Bunaldım bu durumdan. Tavsiyelerinize açığım. İyi yanları da var yoo diyemem ama bunları düşününce kendimi kötü hissediyorum. Canlar güzel yorumlarınızı bekliyorum. Belli ki geliri var ama ben nasıl istemeliyim?
Eşimden nasıl para istemeliyim?