Eşimden nasıl para isteyebilirim?

arkadaslar ben 6 aylik evliyim. Esimin istegiyle erken evlendik ben okuyorum o yuzdende calisamiyorum suanda. Eve ilk girdigimizde eve toplu para birakmisti 1 aylik evin ihtiyaclari icin oradan aliyordum. Ayin sonunda da yuklu miktarda para arttirmistim oyle cok ekstara masrafi olan boşa para harcayan birisi degilim zaten. Ama sonraki aylar birakmadi. Sadece ben istedigimde para veriyor istemesem 5 kurus para birakmiyordu bir ihtiyac olur bir sey olur diye e bende her zaman isteyemiyorum cekiniyorum o giderken uyuyor oluyorum bazen evde bir dolmus parasi bile olmuyor. Gecende para istedim disari cikmam lazimdi birkac isim vardi azicik bir sey verdi hani hesapladim ucu ucuna yetiyordu hani hic dusunmuyor ya disarda bir sey olsa acil para lazim olsa bu kadarcik parayla nolacak diye. Soyledim yetmez harcayacagimdan degil ama ne olur ne olmaz biraz daha ver diye yok vermedi bu da bardagi tasiran son damla oldu nasil konusucam ne dicem bilmiyorum ne yapmaliyim artik hem sinirleniyor hemde cok zoruma gidiyor bu para mevzusu nasil bi yol izlemem gerek.
Eşimden nasıl para isteyebilirim?