Ortaokul, lise hep böyle geçti. Liseye giderken bile beni okuldan alırdı falan. Tamam o zaman o yol biraz kötüydü vs. Ama üniversite bitiyor nerdeyse.. Aklı başında güzel bir bölümde /okulda okuyan bir kızım. Üniversitede bile devamlı ders biter bitmez arardı şurdayım yoldayım vs vs. Haliyle arkadaş çevrem olmadı. Sadece derslerle alakalı konuşur ederiz. Şimdiki arkadaşlarımla da yeni samimi olduk. Herkesi eleştirir. Akraba yok kuzen yok. Markete sadece çıkabiliyorum bazen. Bir ihtiyacım olsa beraber hep gidiyoruz. Gezme yok sıfır sosyal hayat. Dışardan gçrseniz asla böyle biri değil dersiniz. Üni zamanı sevgilim olmuştu. Gizlemiştim.. Görüşemedik edemedik ve sonuç ayrılık. Çok bile sabretti. Onun da ayrı bi psikolojik çöküntüsü oldu yeni yeni atlattım. Hayır muhafazakarsın tamam ben de öyleyim ama böyle kısıtlamalar yok diyorum dinimizde geçiştiriyor. Napıcam? Ablama böyle değildi. 90 lı ablam. O zamanlar arkadaşları gelir giderdi. Yurtta kaldı vs. Şimdi sanki gözü açıldı. Resmen beynim ağrıyor. Ablama danışıyorum bir şey yapamıyor. Anneme söylüyorum bu saatten sonra izin verse nolur gençliğim gitti resmen..
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunum psikolojik değil. Başlığı okumayın detaya bakın. Annem çok baskıcı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
afedersin ama eşek kadar olmuşsun artık annene de söyle bir şeyler böyle hayat mı geçer sana güvenmesi lazım
Ben de 28 yaşındayım ailemde hep beni kısıtladı beim de hiç arkdaşım yok yalnız bir yere bile gidemiyorum cahilliğimden yalnızlıktan ölücem artık sanki her şeyi de içime atiyorum😔😔
Ciddi misiniz?
Gerçekten ciddiyim maales3f ki ve sen yine üniversite okumuşsun ben liseye bile gidemedim babam göndermedi
Icimde nelerin ukte kaldığını bilemezsin bile canım yanıyor sanki herşeye geç kalmışım 😔
Zamanında sevdiğim adamla da keşke sevmeseydim sevgili olmasaydım diyorum. Psikolojim berbat...
Diğer kızlar ne güzel okul ortamı gördü ben giremedim mal gibi çalıştım sürekli ve hala da oyleyim
Yok benim annem sadece baskıcı sizinki de baya kötüymüş
Benden daha kötüymüş durumunuz..
Olabildiğince gez dolaş eglen değerini bil o yaşların yoksa zaman geri gelmiyor pişman olduğuna kaliyorsun
Ah be ablacım nasıl gezeyim.. çevremde bi tane insan yok.. bu anneyle nasıl baş ederim.. geçti gitti güzel senelerim zaten
Üniversite bitse, iş hayatına atılsam bakalım düzelecek mi.. Tek umuduum bu şu an. Kendi maaşımı işimi elime aldığımda sessiz kalmıycam.
Annene başka uğraş bulmak lazım o bence işsizlikten sana sarmış
En haklı yorum
Aynı bensin yemin ederim ya üni bitti şimdi evdeyim kpss çalışıyorum yine aynı baskılar bıktım ya
:(
Ben hiç evden dışarı bile çıkamıyorum ömrüm eve kapalı geçiyor
Özellikle mi dışarı annesiz çıkamıyorsun yoksa tek başına mı çıkamıyorsun?
Gençliğim gitti kısmı içimi yaraladi
Kendini sevmiyorsun demektir.
ben de 22 yim benim hayatımda öyle ailem baskıcı
Arkadaş edinirsen eve çağır annenle tanışsınlar
Bende oyleyim
boş ver umudu kes
😁😁😁sacma bence
saçma evet.. kendisi bile tek gitmiyor
bende öyleyim
Alisirsin zamanla