Butun gece disarda olurdum ve hayatin bide gece kismini tadardim, istedigim gibi giyinip cok rahat bir sekilde disari cikardim rahatsiz edici gozlere maruz kalmadan hemde cok guzel olurdu
@BeyazÇikolatalıMilka ya illa ege kıyıları demem gerekiyo dimi senin anlayabilmen için ben hep unutuyorum bazılarının 100 altı ıntelligence quotientya sahip olduğunu pardon ege kıyıları EGE KIYILAAARI :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu testin sonucu yüksek oranda kadınlar geceleri daha çok dışarda olurdu diye açıkmış üstelik bunu erkeklere sorduğunda da aynılarını söylemişler
Özgür olurduk be 🥲
Butun gece disarda olurdum ve hayatin bide gece kismini tadardim, istedigim gibi giyinip cok rahat bir sekilde disari cikardim rahatsiz edici gozlere maruz kalmadan hemde cok guzel olurdu
Aynen yaa
ege bölgesinde bunu yapabiliyosun bu taraflara gelin aydın kesim bu tarafta olduğu için zaten çok özgür yaşıyoruz
Ne güzel ama yaşam şartları 🙂
ona göre ayarlıcaktınız işte sadece dilemekle olmuyo bişiler dey yapmak lazım
Kütahya da ege de oraya gidin laik şehirdir
@BeyazÇikolatalıMilka ya illa ege kıyıları demem gerekiyo dimi senin anlayabilmen için ben hep unutuyorum bazılarının 100 altı ıntelligence quotientya sahip olduğunu pardon ege kıyıları EGE KIYILAAARI :D
Şaka yaptım çağla hanim neden alındın yahu
@BeyazÇikolatalıMilka boş yapıyosun yapma.
Boş yapacak bir olay olmadı
Babanda olmazdi o. zmn sen daha bit kadardin puhahahah
Erkeklere laf sokmu s bide
Seks olmazdı
😄😄😄
sen öyle san :D
@caglasu7 gerçek bi erkek gibi olmaz hiç bişey
seks olmazdı 😅
😄😄😄
😋😋😋
siz öyle sanın :D hala Seksi erkek kadın olarak algılayabiliyosunuz puhahaha
Sen kendi adına konuş lez seni 🤣 biz olmasak çok kız ac aç 🔥🔥🔥
ben tüm kadınlar adına konuşuyorum şu an siz olmasaydınız meseelaaa biz hala seks yapıyo olurduk cicim
🤣🤣 biz olmasak tek bir kadın olurdu üremeyi de kendiniz mi yapacakdiniz 😜😜
Kızlar aglardi benimkini yemeden duramazlar