+1 yılistediğiniz kadar erkekleri ya da kadınları yerden yere vurun, bok gibi olurdu dediğim distopik durum. lan bi ortamda kadın olmayınca sıkıntıdan patlayan, ortamın testis koktuğundan şikayet eden insanlarız. sanki kadınlar için farklı bir durum söz konusu. mutlaka bir bokluk çıkardı.
kişisel çatışmaları en çok yaşayanlar kadınlar malumunuz. bu gel gitlerine karşı bizi de hava yastığı gibi kullanıyorlar. biz olmasak o naif, duygusal ama bir o kadar kırılgan bedenleri kim yumuşatacak? istediğiniz kadar canım, cicim deyin birbirinize, negatif elektriğinizi alacak yine erkekler olacak. çünkü o en yakın arkadaşınız, kankanız kızlar yeri gelecek sizi kıskanacak, arkanızdan konuşacak, hasetinden çatlasa da belli etmeyecek. kadınların doğasında var bu. erkek yapamaz ama ya belli eder ya görüşmez, ya da söver sayar kavga eder, saklamaz. o iş orada biter.
ying yang olayı beyler. iki cins birbirinin amortisörü, sübap lastiği adeta bir kaçak akım rölesi. o yüzden birimiz gidersek hepimiz gideriz.248 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dünyada insan olmasa diye sorsaydım
- +1 yıl
birbirlerine trip atmaktan keyif alamayan kadınlar psikolojik sorunlar yaşardı.
Soran+1 yılşu an sanki yaşamıyor
- +1 yıl
Öyle olmazdı çünkü dişiler arası rekabet azalırdı. Çok daha rahatlardı geriye kalan kadınlar dahası özgürlüklerini kazanırlardı. Aynı kadınlar yok olduğunda erkekler arası rekabet azalacağı gibi... Hali hazırda biyolojik sebeplerden dolayı erkekler arası rekabet ve güç yarışı çok daha fazla ve ölümcül derecede olduğu için ve bu artık olmayacağı için de dünya da baştan sona değişirdi. Kadın egemenliği başlardı. Güçlü olmak amaçlı çalışma büyük ölçüde azalsa da doğa ile uyumu yeniden sağlardık. Yok olmaya yüzde tutan gezegenimiz toparlanırdı. Kendimizi diğer yırtıcı hayvanlardan koruyacak gereçleri yaptıktan sonra yer içer yatardık. Doğayı keşfeder, meraklarımızı gidermek için doğayı araştırırdık ve bunları yaparken erkeklerden korkmazdık. ÖZGÜR OLURDUK!
- +1 yıl
Kadınların olduğu ortamlarda erkek yok diye sıkıntıdan patlayan görmedim ben
- +1 yıl
Oaa cok iyi😅
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Gece ile gündüz gibi, sıcak ile soğuk gibi, yaz ile kış gibi zıt unsurlar her zaman birbirlerini tamamlarlar ve birbirlerini aratırlar. O yüzden kadın da lazım erkek de...
510 Yorumla
Soran+1 yılDüşün ki yok oldunuz keyfini çıkarın işte
Soran+1 yıl👏👏👏 En iyi görüş seçeceğim
- +1 yıl
Erkek ve dişi birbirine denk değildir. RESMEN İKİ AYRI TÜR denecek kadar birbirinden farklıdır ve bilim insanları söylüyor ki erkekler kadınların kendilerini geliştirmesini engellemiştir. Dünyaya şöyle bir bakarak kadınların erkekler yanında nasıl ezildiğini görebilirsin. Erkekler olmasaydı kadınlar özgür olurdu.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy saygı duyuyorum tabiki. Ama bu tarz araştırmalar ve fikirler genelleme ile yapılmıştır. Kendimden biliyorum ki benim yanımdaki kadın asla ezilmez. Çünkü kraliçenin olmadığı bir yerde kraldan söz edemezsiniz.
- +1 yıl
Dostum buna ne dersen de sana bi cevabı vardır erkekleri yok saymak hoşuna gidiyor özgür olmakdan bahsediyor ben ne kadınlar görüyorum erkeklerden daha erkek özgürlük insanın bedelini kendisi ödeyerek ele aldığı bi durum yazmim yazmim dedim de kadının yorumları dikkatimi çekti
- +1 yıl
@Baronuzzz Ben de ne erkekler görüyorum kadınları kapatmak, baskılamak, kadın olarak yerlerini bildirmek için şiddetle uğraş veren. Onları napcaz? Özgürlük insanın bedelini ödeyerek aldığı bir şey demişsin de bu erkekler neden kadınlara saldırıyor diye niye sormuyoruz? Kendi ataerkil iktidarlarını korumak için kadını kısıtlayan erkeklerin yaptıklarını hangi yönden eleştireceğiz? Omzunda Orkid amblemi taşıyor diye neden bir erkek voleybol teknik direktörü hemcinsleri tarafından aşağılanır? Kadınları destekleyen erkekler bile bu bahsettiğim zihniyet tarafından şiddete maruz kalıyor. Hem sözel hem fiziksel şiddete. Bunların karşısında neden sürekli kadınlar mücadele vermek zorunda? Ya da bu mücadeleyi verirken erkeklerden nefret eder hale gelmesi hiç mi anlaşılamaz?
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy sorularını elbette anlayarak okudum biz bir kadın varoluşundan geldik ama benim yorumum dünya üzerinde her erkek bir değildir anlatımım bundan ibarettir
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Nasıl ayrı iki tür oluyor. Aynı türün iki farklı cinsidir kadın ve erkek. Fiziksel ve psikolojik farklılıklar ile tamamlar bu iki cins birbirlerini. Her türün güçlü cinsleri vardır. İnsanlarda erkektir bu. Bazı canlı türlerinde ise dişiler güçlüdür de tutup da erkek ile kadını farklı iki türe benzeterek de uçma yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
+1 yılNe olurdu?
Madenler de çalışan insanlar olmazdı ve o son model hava attığınız yüzükleri tektaşları pırlantaları biryerlerinize takip sergileyemezdiniz..
İnşaatlarda çalışan insanlar olmazdı.. Ve hala mağaralarda ve gecekondularda yaşardınız aslında gecekondu yapmak bile bir kadın için zor ama en düşük örneği verdim..
Çöplerinizi alan olmazdı.. Sokaklar leş içinde kalırdı çöpten pirelenip bakterilenip giderdiniz..
Fabrikalarda çalışanlar olmazdı.. Hiçbir şeyi hazir elde edemezdiniz. Herşeyinizi kendiniz yapardınız..
İnternetlerde severek verdiğiniz siparişleriniz tirenyol siparişleriniz getir götür siparişleriniz ayağınıza kadar gelmezdi...
Bu dünyanın bu şekilde gelişip bu derece ilerlemesinin temel kaynağı erkeklerdir... Şimdi bana 'imi siylidiğin şiyliri kidinlirdi yipiyir bikiri. s. s'' masturbasyonuyla gelmeyin evet fabrikalarda da kadınlar çalışıyor inşaatlarda da fakat bunu bir genele indirgediğimiz zaman bu erkek kadın oranı %99'a %1 oluyor ve bunu inkar etmekte insanlıktan çıkmak demektir..
Kadının yaptığı şeyi erkek yapamaz erkeğin yaptığı şeyi kadın yapamaz iki cinsiyette birbirini tamamlar bunları ayrıştırmak yerine kutuplaştırmak ve cinsiyetçi tavir almak yerine tam tersine birleştirmek ve birlikte hareket etmemiz lazım..
Evet erkekler olmasaydı dünya daha iyi olurdu savaş olmazdı cinayet haberleri olmazdı dünya bu kadar kötü ve iğrenç bir yer olmazdı..
Çünkü ben bugüne kadar hiçbir kadının bir erkeği taciz ettiğini parçalara bölüp attığını görmedim..
Kadının doğasında şiddet yok, dövüş yok, cinayet yok kadınlar biz erkeklerden daha iyi.. Bu bir gerçek ama kadınlar şunu da unutmasın ki..
Bugün severek kullandığınız her ürün her makyaj malzemesi her ayakkabı her elbise her sağlık ilaci, her sosyal medya aracı hepsi kötülüklerin kaynağı erkekler tarafindan çıkmış ürünler ve siz bu kötülüklere işbirliği içinde olup onları daha fazla yükseltmekten başka bir şey yapmıyorsunuz..
Benim söyleyeceklerim bu kadar evet erkekler kötü şiddetci cani..
Ama bu gün sürdürdüğünüz cafcafli modern hayatın kaynağıda yine erkeklerdir kadınlar bunu unutmayın..20 Yorumla
+1 yılKonforlu modern Dunya sehirlerinde, konforlu alanlarinda gunumuzun bireysellesmis-becillesmis prenses ruhlu kadinlari, kurulan sistemli, asayisli, altyapili sehirleri calismamaya baslayinca “basimiza bir erkek lazim, tanrim ne olur geri getir onlari diye” aglar depresyondan depresyona girerlerdi.
Tum prenses ruhlu kadinlar, calismayan kanalizasyon sistemleri, calismayan madenler, agir ve tum pis isler icin “aa ne munasebet ben bir prensesim bunlari ben mi yapacam” kavgasina tutusur, birbirlerine girisirlerdi. Dunya kendileri icin yasanmaz bir hal alirdi! Erkek yok oldugunda kadin da bir sure sonra yok olurdu!
Gunumuz kadini, erkek egemenliginin 100’lerce yillik kesif ve gelistirmesiyle daha saglikli ve guvenli ortamda aile ve cocuk yetistirmek icin yaratmis oldugu medeniyetin konforuyla simarmis, bencillesmistir. Ama bu onlarin hem pratikte hem de duygusal olarak erkek egemen ve erkek zihninin onculugunde gelisen bir medeniyete ihtiyac duymayacagi anlamina gelmiyor. Cunku erkekleri yok ettikleri anda sistemin kendi ustlerine cokecegini biliyorlar.
bunun yerine gunumuzun zayif karakterli, ezik erkek karakterini “model erkek” olarak gosterip, kadin-ayricalikli bir dunya kurmaya calisiyorlar. Erkekleri yine sistemi isler durumda tutarken, kole gibi kullanacaklari bir sistem hayal ediyorlar. Ama erkeklerin sadece yuzde 10-20 si bile olsa, akilli ve zeki erkek grubu kadinlarin hicbir zaman alt edemeyecegi kadar oncu ve lider olacaktir.
Isterseniz tum erkekleri issiz bir adaya toplayip bir kac ay kapatin ve bunu deneyelim.😆17 Yorumla- +1 yıl
Çok yanlış. Bu şekilde gelişmezdi. Dünya bambaşka bir şekilde evrilirdi ancak bu kadınlar açısından sadece pozitif olurdu.
Bir de konudan bağımsız "ezik erkekleri model erkek olarak gösteriyor kadınlar" demişsin. Doğada her zaman dişi seçer. Her zaman, istinasız TÜM türlerde dişi seçer ve dişi nasıl erkekleri beğeniyorsa onunla birlikte olur sen istediğin kadar aşağıla o erkekleri. Erkek egemen ve erkek zihninin öncülüğündeki medeniyetlerde kadınlar haklarını kazanmak için yıllarca mücadele etmişlerdir. O medeniyetleri kuran aciz ve ezikliğini fark eden erkekler kadınlara haklar vermeyerek, ikincilleştirerek, bilim yapmalarını engelleyerek, zorbalık yaparak, ezerek, gücü ile baskılayarak kadınları kontrol altından ve cahil bırakmaya böylelikle kendi istediği dünyayı yaratmaya çalışırlar. Kadınlar önünde sonunda haklarını kazansa da bu aciz ve zayıf erkekler şiddete devam ederler bunu açıkça veya gizlice yaparlar. Şöyle bir geri adım atıp düşünürsen bu sadece kendi aciz hallerini gösterir. Erkeksiz bir dünya kadın için tek anlama gelirdi ÖZGÜRLÜK. İstediğin kadar ağla gerçekler bunlar. Erkek acizliğinden dolayı kadını ezmeye çalışır çünkü işine gelir. Kadın ise istediği erkeği seçer ve birlikte olur, sen istediğin kadar o erkeklere ezik de. Erkekler kendilerini kadının isteğine göre şekillendirir. Şekillendirmeyeni genlerini aktaramaz, evrim yarışında kaybeder ve soyu yok olur. Bundan bu kadar baskılama istediğiniz kadını. - +1 yıl
@theumbrellaacedemy yorumlarin icin tesekkurler. Yazinin sonunda evrime deginmen de hosuma gitti. Cunku yazacaklarimi daha iyi anlayacaksin diye umuyorum.
Ben 15 yil once Portekiz’in en eski universitesinde proje yapmis ve insanin evrimi uzerine cok fazla calsimaya katilmis bir biyolog olarak ve bulundugum ulkede tarihte yer almis bircok kasif erkeklerin, okyanuslari asma riskini neyin motive ettigini gozlemleyerek ve bunlarin evrimsel temellerini de dusunerek yorum yapiyorum.
Sunu cok net olarak soyleyebilirim, kadinlar gunumuzun konforlu dunyasinda, derinlemesine dusunmeden erkekleri yargiliyorlar. Gunumuzun erkeginin, dogal bir saygi ve sadakati saglayacak degerleri uretemeyip, secen tarafken, secilen tarafa dusmesi de bu dusuncelerinize guc veriyor. Ama gercek olan bu degil. Eger erkek deger uretiyorsa, kadinlar secilen olmaktan hala bir rahatsizlik duymuyor. Hatta birden fazla kadin, ayni secen erkegin secimi olmaktan gurur duyan bir kadinlik gururuna sahip oluyor!
Medeniyetin olusturulmasina geri donecek olursak; bugun kadin olarak tarihte erkeklerin gemiler yaparak, riskler alarak daglari ormanlari okyanuslari asarak olusturduklari kesifleri siz de yapabileceginizi dusunuyorsunuz. Cunku bugunun konforunda, tum insanlik tatihini degerlendirme derinligini dusunemeden bir seyler soyluyorsunuz. Diger kitada her zaman bir New York sehri varmis gibi dusunuyorsunuz!
Bugun bir ucaga binip kitalar arasinda seyahat etmek size, Dunya’yi ben de kesfederim yanilgisi olusturuyor. Ancak bu motivasyon, daglarin ardinda, okyanuslarin otesinde bir medeniyet olmadigini bilip bilmediginizde ayni olacak miydi saniyorsun? - +1 yıl
Yazimin devami:
Bunun temel nedeni motivasyon kaynaklarinin erkeklere gore cok farkli olmasiyla ilgili. Dedigim gibi, erkek bedensel olarak degersizken, kadin dogurkanligi sayesinde her zaman degerlidir. Bu nedenle bir erkek deger uretmek, kesfetmek ve savasmak ile hayatini kazanirken, kadinin guclu bir erkegin kurdugu guvenli aileye dahil olmasi “kendimi tamamladim motivasyonu” icin yeterlidir.
Ayrica bu durumun soylendigi gibi erkek egemen gelenekle de cok alakasi yok aslinda. Bu icguduler dogrudan insanin evrimi tarafindan bizlere yuklenmistir. Benzer fiziksel ozellikteki memelilere nazaran, doga karsisinda zayif ozelliklere sahip ve oldukca uzun cocuk bakimi gerektiren insan icin bu gorev dagilimini evrim yapmistir. Cunku insan dogada var olmak icin kendisine guvenli alanlar ve araclar yaratmaya muhtac bir canli. Bu da henuz ehlilesmemis dogada risk almayi, kesif yapmayi ve harcanmayi goze almayi gerektirir. Doga bu konuda dogurkan olan kadinin risk almasindansa, daha harcanabilir ve deger uretmedigi surece yok olacak olan erkege daha acimasiz davranmistir. Ama deger olusturup, gucunu kanitladiginda ve vahsi dogayi ehlilestirdiginde, risk almama ic gudusu daha fazla olan kadinin sadakati ve saygisiyla onu odullendirmektedir.
Kadin ve erkek dedigimizde milyarlarca insandan bahsediyoruz. Bu nedenle bir erkekten cok daha fazla sorumluluk alan ve ayni yeteneklere sahip kadinlar tabiki olacaktir. Veya deger uretemedigi icin, toplumda sindirilmemek icin, kadinlarin secimlerine muhtac erkekler de mutlaka olacaktir. Ama temel icguduler ve insanin evrimi bakimindan gercek durum benim anlattigim gibidir. - +1 yıl
Bana ne dişi-erkek yapısından ne dengesinden bahsetiyorsun. Kadınların köle olarak alınıp satılmasının yasal olduğu dönemler var tarihimizde. Bugün de pek çok ülkede dişilerin hallerini görüyoruz. Kadınlara en temel insan haklarının erkekler tarafından verilmek istenmediği yerler var günümüzde ve geçmişte. Bunlar dişi ve erkeğin doğası gereği bir denge sonucu oluyor diyemezsin. Bu erkeğin dişiye yaptığı zulümdür ve aslında sadece kendi ezikliğidir. Bu zulümün en az olduğu dönemlerden birinde yaşıyoruz bugün, geçmiş çok daha vahim. Bir erkek çok istiyorsa hayalindeki gibi bir hayat yaşamak ya da bir dişi elde etmek tek seçeneği var, kendisini geliştirmek, kadınları ezmek değil. Kadınlar hakları için hep mücadele vermiş. Pek çok erkek kadını ikincilleştirip, bastırmak için fırsat kolluyor. Eğitimli kadın görmek istemeyen erkekler var. Kız çocuklarını okula göndermeyip erkek çocuklarını kayıranlar, erkek evlat isteyip kız çocuklarını saymayanları var. Genelleme yaparsak erkek kendi gücünü kullanarak kendi dünyasını yaratmaya çalışan ve kadının yapısını fırsat bilip onu ezen bir varlık olmuş tarih boyunca. Bunların karşısında kadınlar hep mücadele etmek zorunda kalmış.
- +1 yıl
Yazında kadınların risk almama içgüdüsünden bahsetmişsin öyle bir içgüdü yok. İçgüdünün ne olduğunu bilmiyorsun. Hayatta kalma yolunca savaşmak kadar nerede duracağını ve çekileceğini bilmekte önemlidir. Erkekler sadece fiziksel güçleri ile değil medeniyeti kullanarak da pek çok şekilde kadınların üzerine gitmiş ve gitmeye çalışıyor bunların karşısında ancak kadın dayanışması ile durabiliyoruz onu bile baltalamaya çalışan kadın düşmanları var. Zaten sonunda da çeşit çeşit insan var demişsin. Sana risk alan, bir erkekten daha zeki olan, daha mücadeleci olan milyonlarca kadın getiririm önüne. Bilim, siyaset vs. yaptığında karşısına çıkıp kadının yeri burası değildir diye psikolojik baskı uyguluyorlarsa senin de kanadın kırılır. Bir erkek olarak bile eminim hayatta kırılmıştır sonuçta senden güçlü bir sürü erkek olduğunu düşünüyorum. Bu birgün gerçekleşir mi bilmiyorum ama kafası çalışan herkes şunu görebilir erkeksiz bir dünyada kadının tek sorunu üremek olurdu. Bildiğim kadarıyla iki kadın artık dünyaya çocuk getirebiliyor ve bu düşününce de çok imkansız değil. Dünya da oldukça değişirdi. Kadınların yaptığı bilim, sanat, yenilik, gelişme yeter de artardı bile ve bunları erkek zorbalığı olmadan özgürce yapardık. Kapitalizm olmaz, sanayileşme olmaz, gezegen ve doğa insan yüzünden bozulmaz, doğayla çok daha uyum içinde yaşardık. En önemlisi sadece kadınlar var olurdu, kendilerini geliştirirlerdi ve şu iki günlük ömürlerinde özgürce yaşarlardı.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy aslında söylediklerimi gayet derinlemesine ve evrimsel temelli anlattığım için üzerine bir şey eklemem gerekmiyor ama son bir kaç şey saha ekleyim.
Günümüzün kadını özgürleştiren devrimleri zaten benim bahsettiğim kendini geliştirmiş hayatını kurmuş erkek için de güzel bir şey. Bu yapıda ki erkekler zaten, daha ezik erkeklerin sistemi manipüle ederek ve gelenek-kültür diyerek kadını baskılayan sistemlerini pek umursamazlar. İşte tam bu noktada bu kez kadın manipülasyonu başlar ve gelenekleri öne sürerek bir kadına muhtaç olmayan erkeği, kendine muhtaç etmeye çalışır. Bu konu oldukça karmaşık o yüzden çok fazla detayına girmeyecem!
Ama verdiğiniz örnekler zaten gelişmiş-olgunlaşmış erkekliği temsil etmiyor. Aksine, çoğunluk erkek nüfusun, sisteme dahil olarak kullanılmasını garanti altına alan henüz gelişimini tamamlamamış toplumları örnekliyor daha çok.
Ben şahsen bildiğim ve anlattığım dinamikleri yıllardır tecrübe ederek işlediğini görüyorum ve erkek olarak rencide edici olmadan kadına bir miktar üstünlük sağlamamız gerektiğini ve bu yapının kadını da daha mutlu ettiğini gözlemliyorum. Eğer kadın fikren veya yapı olarak buna uygun değilse de o kadını hayatımda potansiyel partner olarak görmüyorum. Herkes bildiği ve kabul ettiği prensiplerle yaşar sonuçta. O yüzden herkese kendi hayatında başarılar dilemek gerekir sadece. - +1 yıl
O dediğin şey kadına üstünlük sağlama değil dişiye kendini kanıtlama bununla da ne kastediyorsun bilmiyorum ama ben çevremde daha iyi statüye sahip kadınların kendilerinden daha zayıf mevkilerdeki erkeklerle evlendiğini görüyorum ve bu karı-kocalar oldukça mutlu, bunu kendi gözlerimle görüyorum ben ve o erkeklerin hiç de pasif kaldığını görmüyorum. Bahsettiğiniz gelişmiş-olgunlaşmış erkeklik karşısında da ben de erkek haklarına saygı duymaya ve erkeklerin dertlerini anlamaya açığım. Eşit hak ve özgürlüğün sağlandığı ortamda erkek hakları da elbette söz konusu olacaktır ancak senin de bahsettiğin gibi çoğunluk böyle değil. Pek çok erkeğin içinde kadın düşmanlığı var ve tarihler boyunca var olmuş peki neden? Kabaca söylersek kendi acizliklerinden. Bir kadının erkeksiz bir dünya düşlemesini hiç yadırgamıyorum. Sonuç olarak şunu anlayabilecek durumdasın ki ilk yorumunda bahsettiğin zırvaların hepsi boş yapmaktan ibaret. Erkeksiz bir dünyada üreme sorunu çözüldüğü sürece dişi devam edebilir ve soyunu devam ettirirdi. Erkek olmadığı için de her şey ÇOK daha güzel olurdu.
Erkekler olmasa yollarda bayan şoförleri sıkıştıran olmaz, "Yavrum kurban oliim araba kullanmana" türünden laflar edilmezdi.
Erkekler olmasa meyhaneler ve kumarhaneler de olmazdı.
Erkekler olmasa, Meclis'te günü birlik kermesler düzenlenir, çiğköfte partilerinin yerini, kek ve pasta partileri alırdı.
Dünyada insan nüfusunun ömrü 70 yıl sonra sona ererdi.
Bir de şu açıdan bakalım…
Kadınların işlerini kolaylaştırılan buluşlar kimlerinmiş:
Dikiş makinesini 1830'da Fransız Barthelemy Thimonnier icat etti. Makinede ayak pedalıyla döndürülen bir tekerlek, iğneyi kaldırıp indiriyordu.
Henry Seely 1882'de elektrikli ütüyü icat ederek kor halinde kömür konularak ısıtılan ve kullanımı zor ütüler ile elbiselerin ütülenmesine son verdi.
Henry Seely 1882'de elektrikli ütüyü icat ederek kor halinde kömür konularak ısıtılan ve kullanımı zor ütüler ile elbiselerin ütülenmesine son verdi.
1939 yılında Dr. Roy J.
Plunkett tarafından bulunan teflon daha sonra Dupont Teflon adıyla bugün tencere ve tavalarda kullanılmaya başlandı ve mutfağın vazgeçilmez aletleri arasında yerini aldı.
Fransız kimyager Eugene Schueller, ilk saç boyasının yapımını gerçekleştirerek kadınların daha güzel görünmelerine imkan tanıdı...
Yani kızlar, biz erkekler olmasaydık siz de olmazdınız. Kibrit suyuna gerek...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların birbirini kıskanma sebebi de dolaylı olarak erkekler. Doğada da olduğu gibi erkek bireyler daha güzel daha seksi daha üstün dişi bireylerle çiftleşmek istiyor. Dolayısıyla çirkin olan kadınlar kendilerinden daha güzel buldukları kadınları kıskanıp onlara zarar veriyorlar. Sırf erkekler üremek için güzelleri seçtiği için. Olay üreme iç güdüsü yani. Erkekler de ürenmek için seçilmek için yA zenginliğini ya yakışıklılığını kullanıyor. Erkekler olmasaydı kadınlar arasındaki bu saçma kıskançlıklar sona ererdi ortada üreyecek adam yok daha neyi kıskanacak çirkin kadınlar😅Onun dışında gece akşam istediğimiz saatte dışarı çıkardık istediğimiz gibi Güler giyinir rahat davranırdık. İstediğimiz gibi şakalar espriler yapardık. Toplumdaki kadına olan iğrenç bakış açısından eser kalmazdı. Tecavüz taciz olmazdı kadınların travmaları olmazdı, fiziksel şiddet çok azalırdı. Bekaret baskısı olmazdı. İstemediğimiz çocukları doğurmak zorunda olmazdık.Çocuk doğurmazdık böylece dünya nüfusu kontrol altına alınırdı.(sadece kadınların kemik iliğinden hamile kalmaları gibi bir şey var) Kadın cinsel obje olarak görülmezdi. Adam öldürme olayları azalırdı. İşyerlerindeki kadınlara erkeklerden daha az maaş verilmesi gibi kadınların iş hayatındaki dezavantajlı durumlar olmazdı. Aslında dünya erkekler olmasa çok daha güzel bir yer olurmuş şimdi fark ettim. Keşke bütün erkekler yok olsalar. Hem de sonsuza kadar.
10 YorumlaErkekler olmasaydı biz kadınlarda olmazdık
Bu erkek düşmanlığını anlamıyorum biri bişey yaptı diye tüm erkekler mi suçlu oluyor. Herkesi aynı kefeye koymak olmuyor kadınlar dan da çok kötü olanı var. Benim babam namusuyla şerefiyle bana bakıyor okutuyor bence sizin gibilerin zihnine format atılmalı
Buna aydın düşünce diyorsanız bu aydınlık değil.
Türkiye de kadınları özgürleştiren Atatürküme de hakaret oluyor sav efendimiz kadınları el üstünde tutmuş çok yanlış düşünüyorsunuz
Bir erkek bişey yapınca diğer erkeklere aynı gözle bakmak cahillik değil mi131 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarınızın hepsini okudum ve gerçekten hayran kaldım size tamamen katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılTaciz tecavüz oranları bitme noktasında düşse de kadın mahkumların serbest kaldığı bir ortamı düşünecek olursak yine sıkıntılı olurdu ve ayrıca kadın asker kullanan ülkeler durumu fırsat bilip sınırlarını genişletmek isteyebilirdi. Erkekler olmadan da kadınlar kendilerini zamanla döllemenin bir yolunu bulurdu bence ve hatta dişi birini dünyaya getirmesini sağlayabilirdi ama sadece kadınların olduğu dünyada da aşırı bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Bence öyle bir dünyada kadınların çoğunun ruh sağlığı bozuk olurdu.
02 Yorumla- +1 yıl
E yani. Bide sadece kız dünyaya getirebiliyorlarsa yaşasınlar. 😁
+1 yılNe olurdu Bil musun?
Mesela ekmeğini taştan çıkarıp çocuğunu okutan adam olmazdı !!!
Sırf vatan için şehit olmayı namus zanneden yiğitler olmazdı!!!
Kadınları baş tacı yapan eşler olmazdı!!!
Saatlerce sana me olduğunu anlatırdım ama mesele anlatmak değil anlaman!!!
Şimdi genelleme yapıp erkekler olmamış olsa diyorsun eee peki biz erkekler de genelleme yapalım!!!
Sırf EGO’su için erkeklerin kalbini paramparça eden kızlar olmasaydı!!!
Sırf para için aldatan kızlar olmasaydı!!!
Sırf elindeki ile yetinmeyip daldan dala atlayan kızlar olmasa...
genelleme yapalım sorun değil ama siz kızların da iyisi var kötüsü var bence o kadar büyük genelleme yapmayın altından kalkamazsınız bence adaletli yaklaşın unutmayın herkes aynı değildir!!!00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç de iyi olmaz sadece erkekler için değil aynı durum kadınlar için de geçerli. İşin duygusal yönünü bi kenara alın mantıklı düşünün. Ekonomik açıdan önemli yeri olan insanların yarısının bi anda kaybolduğunu düşünün. Santrallerin başında yer alan ve kontrolünü sağlayan insanların yarısının bir anda kaybolduğunu düşünün. Yani hep yarı diye konuşmamın nedeni sadece erkekler için geçerli olmadığını belirtmek. Aynı şekilde kadınlar da kaybolsa durum farklı olmaz.
42 Yorumla Nüfus azalırdı ve teknolojik veya üretim açısından biraz gerileyebilirdik. Ama kadınlar daha özgür yaşardı, gece gezerdik sokakta şarkı söylerdik, istediğimizi giyebilirdik vs. Ama erkekler kadınları tamamlayan varlıklardır, iki cinsin de her zaman var olması gerekir bence. O yüzden öyle bir dünya yine de istemezdim.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜretimdeki durgunluk hiperenflasyona sebep olur ve ekonomik buhranın getirdiği sosyal çalkantılar Hitler gibi bir diktatör çıkartır ve yeni bir dünya savaşı çıkardı. Erkekler geri dönünce savaş sonunda azalan kadın popülasyonu yüzünden eş bulmada sıkıntı çeker dünya insan oğluna dar gelirdi. Bu olaydan 100 sene sonra her şey normale döner ve insanoğlu bu garip olay için olur mu lan öyle saçma şey kimin aklına geliyor ya böyle saçma şeyler deyip kızlarsoruyordaki bu soruyu görürler sanal bir atom bombası atıp siteyi yok ederler.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılbilmem ilk başlarda hoş olurdu
özgürce istediğin saatlerde dışarıda dolaşabilmek
istediğini giyebilmek vb.
ama ileride sorun çıkardı arkadaşların da olsa sevmeye sevilmeye ihtiyaç duyardın çünkü
bu yüzden de erkeğe ihtiyaç duyardık
oysa kadınlar olmasaydı
erkekler sadece cinsellik için kadın ararlardı eminim10 Yorumla
+1 yılBen bunu arada düşünürüm. Cevap çok güzel olurdu ama 1 yıl sonra geri döndüklerinde yine güçleriyle bastırırlardı kadınları. Bir tane çizgi roman var, bir salgın hastalık sonucu insan türünün tüm erkekleri yok oluyor ve kadınların da bir kısmı hayatını kaybediyor ama bir kısmı hayatta kalıyor ve dünyayı yönetiyorlar. Tüm erkekler yok oluyor ve sadece erkekler kalıyor yani dünyada. Konusu buymuş ben de daha okumadım ancak alacağım. Adı: Kadınlar Alemi...
11 Yorumla- +1 yıl
***sadece kadınlar kalıyor yani dünyada
+1 yılSanırım kadınlar korkmadan gece dışarda yürürdü ve hiç bir kadın kocası tarafından şiddete ve aşağılanmaya maruz kalmazdı. Öldürülmezdi. Tabi ki bu kiminin oğlu, kiminin kocası, kiminin babası olduğu için özlenirdi. Cinsel şeyleri boşverin. Özlemek diye bir şey var. Herşeyin bir yolunu buluruz insanız biz. Ama sevdikleri özlemek. Tabi başta saydığım sebepler için başımı eğmek zorundayım
00 Yorumlatır şöförü ortadan %80 i yok olur :D 2 ay dan sonra gıda ve giyim sorunu yaşamaya başlarlar ;)
Türkiye de özellikle üretim konusu erkeklerde olduğu için yavaş yavaş o gri pijamasıyla evde oturan aplalar çalışmaya başlar
otobüs ve pilotların % 80 erkek olduğu için ulaşım sekteye uğrar
apartman ev office inşaatleri kadınlara kalır :D regl bugun canım istemiyor der evler yarım kalır :D
karınları z2kecek kimse kalmayınca birbirlerini parmaklarlar artık :D00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hayatlarında bir kez olsun gerçek anlamda sorumluluk sahibi olmak zorunda kaldıklarından. Çocuk, ev bilmem ne gibi, ikinci derece mesuliyetlerin ötesinde bir yük yüklendiklerinden muhtemelen her taraf ''Ben bunu yapamayacam'' diye sızlayan sümsük karılarla dolu olurdu
00 Yorumla Yani hem sevinirdim hem üzülürdüm 1 sene dirdir yok 250gr icin kapris cekmek pahali hediyeler yok bu durumdan sevinirdim ama onunla gecen her saniyem icin onun gulmesiyor benim guldugum icin bunlarsiz yasiycagim icin uzulurdum dusunsene birlikte flim izlemek aksam romantik yemek sonrasi sevisme sevisme sevisme ve seks :) gelde uzulme
00 Yorumla
+1 yılTüm o elektrik, su, vs. şebekesinin kendi kendine çalışmadığını, yediğin mısır gevreğinin markette peri kızlarınca yaratılmadığını, bilgisayardan uçağa, internetten yük gemilerine her şeyin çoğunlukla erkekler tarafından yapılıp yürütüldüğünü anlar, 1 sene boyunca hemcinslerinle beraber buz gibi soğukta madenleri, santralleri, şebekeleri, vs. işletim onarmak için çalışmak zorunda kalırdın.
00 YorumlaHiç bı şey olmazdi dünyada ne kadınlar erkekler için ne erkekler kadınlar için yaratıldı herkesin geliş amacı belli bir cins yok olunca kötülükler bitmeyecek ya da iyilikler artmayacak adece sebepler değişecek ama var olan düzen devam edecek o yüzden herkes cinsiyetten bağımsız kendine baksın dünyaya geliş amacı çerçevesinde güzel işler yapıp anasıyla değil adıyla anılan bir kişilik olarak amel defterini kapatsin
00 Yorumla
+1 yılBununla ilgili video vardı. Sanayide, siyasi alanlarda ve mühendislik alanında çalışanların bir çoğu erkek olduğu için elektirik üretemezdik. Birçok nesnenin üretimi durur ve ülkeler karışırdı kısaca yok olurduk.
22 Yorumla- +1 yıl
illaki ilgi alanı olan vardır
- +1 yıl
Knk ilgi alanı değil mesele. Sen uyusan da yedi yirmi dört fabrikalar işçiler, devriyeler durmuyor. Dünyadan kadını kaldırsan yine aynı şekilde bu sefer eğitim ve hizmet sektörü çöker, ve insanlığın sonu kaosla birlikte yine gelir. İşi bireysel tek kişi yapmıyor. Hepimizi tek bir vücut gibi düşün. İnsanoğlu birbirine muhtaç.
+1 yılÇoğunluk çocuk doğuramazdık falan demiş de damızlık olarak mı bakıyosunuz bu erkeklere 😂 insansız yaşanmaz bence kadın ya da erkek farketmiyor. Ama hiç olmamaları bi lezbiyen olarak benim işime gelirdi fazlasıyla 😂😋
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke sen olmasan da bütün insanoğlu huzur bulsa rahat bi nefes alsa. Kesin bi erkekten kazik yedi kicina tekmeyi yedi kullanilip atildi ıslak mendil gibi...
Şimdi de böyle bi soru sorarak güya bütün erkeklerden intikam almaya calisiyo aklınca 😃 Çocuksun daha sen şu paylasimindan belli. Daha ne kaziklar yiyeceksin bu ne ki.16 Yorumla- +1 yıl
İntikam almaya çalışmıyor olabilir bu soruyu gerçekten düşünüyor olabilir. Kadın ve erkek resmen İKİ AYRI TÜR denecek kadar birbirinden ayrı varlıklar. Erkeklerin olmadığı bir dünyayı düşleyen bir kadın oldukça anlaşılabilir bir hayal. Bunu erkekler bile içten içe hissedebilir ama yüzleşmek zor geliyordur işte.
Cevap sahibi+1 yıl@theumbrellaacedemy Ben bunu savunmam. Dogru da degil. Yaratici böyle uygun görmüş. Diger türlü her erkekler gay kadinlar lezbiyen olurdu ki bunda sagliga zararli oldugu icin herkes hastalanirdi. Ve üreme olmadigi için yeni bi nesil de dogmadigi için dünyadaki insan nesli 100-150 yil sonra tamamen biterdi. Hic mantikli degil. Anlik hirslar ve öfkelerle verilebilecek bir karar degil. Zaten kimsenin buna gücü de yetmez tamamen çzgi film tadinda ütopik bişey. Ama yine de hayali bile komik ve mantiga aykiri
Cevap sahibi+1 yıl@theumbrellaacedemy ve birsey daha ! İntikam almaya calismiyor olabilir bu soruyu gercekten düşünebilir dediniz. Zaten bunu düşünmesi ve detayda keşke yok olsalar demesi niyetini ve derdini çok net belli etmiyor mu? Bence asiri derecede net.
- +1 yıl
Katılıyorum keşke yok olsalar demesi cinsiyetçi bir söylem olmuş. Valla bence keşke ya kadınlar hepten yok olsa ya da erkekler. Kadınların yok olmasına da varım ben. Bunca acı çekileceğine tüm kadınları yok etse erkekler günümüzde yaşananlardan daha güzel olur.
Cevap sahibi+1 yıl@theumbrellaacedemy kimse yok olmasa ama kadinlar erkeklere erkekler de kadinlara saygi e sevgi gösterse. Asla kimse kimseye şiddet uygulamasa hakaret etmese. Ama tabi bu ancak cennette olur. Dünya iğrenç biryer
- +1 yıl
Keşke keşke... :'(
+1 yılBence kadınında erkeğinde kötüsü sapıgı pisliği ölsun daha iyi ben bi cinse başkaları yüzünden tamamen nefret saçmam sapk erkek var tamam ama olmayanda var
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Akıl sağlığı ve biyolojisi normal olan kadınlar çok sıkılırdı.
"Feminazi" diye tabir edilen, kendinisini feminist zanneden, aslında erkek düşmanı olan kadınlar da önce mutlu olur, ilerleyen zamanlarda intihara sürüklenirdi.10 YorumlaYa neden siz kadınlar sürekli erkeklerin ortadan kalkmasını istiyorsunuz hele erkekler bu kadar çok "Kadınlar olmazsa ne yapardık?" derken. Erkekleri bencillik ve düşüncesizlikle suçluyorsunuz ama asıl bencil ve düşüncesiz siz gibi duruyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılKız olarak şöyle söyleyeyim kadın olmasaydı da eksiklik olurdu erkek olmasaydı da yine eksiklik olurdu her türlü eksiklikler olurdu 2 cins birbirini tamamlıyor zaten
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılKadında olmazdıki o zaman😄 dünyada insan olmazdı keşke hiç dünyaya gelmeseymişim gerçekten doğarken ölseymişim, dünya hayvanlar için elverişli bir ortam hayvanlara kalsaymış, kadının erkeğinde ağzına mıçayım bombok ettik dünyayı
01 Yorumla- +1 yıl
İlk üç dört ay her şey güzel olurdu ama sonra kaos başlardı kadınlar arasında, kimi depresyona girer kimi harun abiye dönerdi😄
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sadece kadinlarin yasadigi kabileler var oraya git erkek almiyorlar kadinlar hic bir erkekle birlikte olmuyor erkek zorla sahip cikmiyor erkege giden kizlar kabileye alinmiyor erkek lafi edilmiyor atastir ve uçuşunu alip gidebilirsin
00 Yorumla Dünya çok kötüye giderdi emin ol çoğu amelelik işlerini çoğu teknik işleri erkekler yapıyor elektriksiz susuz bile kalabilirdiniz kapkaranlık bir dünyada şöyle saçma şeyleri düşünmeyin bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBu işin esprisi ya bu kadar kasmayın
- +1 yıl
Başka şekilde bir dünya kurulurdu. Bu saydıkların olmazdı ancak kapitalizm de olmazdı, yok olmaya yüz tutan gezegen normale dönmeye başlardı, doğa kendine gelirdi. En önemlisi kadınlar özgür olurdu. Güç yarışları azalacağı için gelişimler azalırdı ancak bu gelişimlerin amacı adı üstünde "güç yarışları". Bunlar bize fayda mı sağlıyor zarar mı düşünmek lazım. Çok daha rahat bir dünya olurdu. Gelişmiş beynimiz sayesinden kendimizi diğer yırtıcılardan koruyacak gereçleri icat ettikten sonra sadece yer içer yatardık. Doğayı merak eder, araştırır özgürce yaşardık.
- +1 yıl
Değil işte. Kadın ve erkek resmen iki ayrı tür denecek kadar birbirinden farklı. Bilim insanları söylüyor "erkekler kadınların kendisini geliştirmesini engellemiştir." Bu rahatsız edici bir gerçek diye inkar edilemez çünkü gerçek bu. Eğer denge içindeysek kadınlar neden hakları için yıllarca savaşmış? Neden kız çocukları okula gönderilmemiş cahil bırakılmaya çalışılmış. Neden kas gücü daha fazla olan kişi, daha zayıf ve cılız olanı korkutup susturabiliyor? İnsanlığın en başından beri bu böyle. Kadınlar ve erkekler denk ise kadınlar neden erkeklere karşı mücadele veriyor tarih boyunca vermiş? Erkekler olmasa dünya bambaşka olurdu ve bu başkalık kadın için iyi olurdu.
+1 yılYa geneli keşke öyle olsa falan demiş ama neden biriniz de bı yangın çıksa hangimiz o yangını söndürmebiliriz ya da bı savas cikca hangimiz elimize silah alıp da çatışmaya girebiliriz acabaa?
20 Yorumla
+1 yıl1 yıl boyunca kimse hamile kalmazdı ve 3 ay boyunca kimse doğmazdı.
32 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman regl dönemlerinizi kim çekecekti 😂 kadın kadının reglini çekmez dünya kadınlar savaşı çıkardı 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olurdu acaba 😅
- +1 yıl
Gözümde saç saça baş başa girmiş 2.5 milyar kadın ellerinde maşalar çantalar birbirilerine saldırıyorlar 😂😂😂 başka türlü canlandıramadim 🤔
Soran+1 yılEminim canlandırmadigina 😅😂
- +1 yıl
😂😂 bir kadın olarak sen gözünde nasıl canlandırdın onu merak ediyorum açıkçası 😂
Soran+1 yılTövbe yarabbim demek geldi içimden
Kötü zihniyetli erkekler kaybolsun gerisine karışmayın
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah kadın/erkeği birbirine eş olarak yaratmış. kurtuluruz rahatlarız diye bir şey yok, hadi kocamı geçtim el oğlu diyelim babam, kardeşim 2 oğlum bunlarda erkek.
40 YorumlaDünya daha güzel bir yer olurdu bence ama erkeksizde olmaz yahu.
40 Yorumla
+1 yılErkekleri bilmem ama kadınlar bir yıllığına yok olsa erkekler çoluk çocuk demeden birbirinin ırzına geçerdi. Gerçekçi bir yorum yapıyorum burada. Feminazi falan demeyin.
00 Yorumla
+1 yılPeki kadınlar olmasaydı..
https://www.youtube.com/embed/qr4Yfd9lSzU
Aha videosu var burada :D00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılYapboz parçası gibi eksik kalır bazı şeyler bu kadınların olmaması durumunda da geçerli. Gerçi şimdi ki zaman da eksik mi kalma olarak görünür yoksa başka türlü mü bilemem 🤔
00 Yorumla
+1 yılSonrasında geri gelecek miyiz:) Eğer öyleyse olabilir. Düşünsene bir dünya dolusu kadın ve hiçbirinin eline 1 senedir erkek eli değmemiş. Libido kokusu alıyorum :)
00 YorumlaBiz erkek olmasak hainler yurda ayak basar dı ve biz erkekler hep burdayım hainlerin karşı sın dayız bunu sorduğun için ben de sana şunu sana soruyorum kadınım bayanım diyor sun peki Asker polis erkek değilmi can veren asker polis erkek değilmi nasıl sora biliyor sun bunu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Ticaret sanayi durur kısacası üreyemez ve geberir gidersiniz
30 YorumlaÇoğalamayiz onlar bize biz onlara köpek ginit muhtacız..
30 Yorumla
+1 yılBütün evren denge üzerine kuruldu. Bir kefesi birden yok oldu terazinin kafanızda canlanan terazi gibi olurdu 😂
10 YorumlaHem cinslerim bende nekadar güzel görmüş olurdum Cehennem korkusunda kapanan kadınlar kadına açılırdı baya kıyafet satışı olurdu ülke kalkınırdı
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın kadına açıyordu demiş. çırılçıplak soyunacak değiliz ya bir birimize açıyor dediğim saçını açıyor
Tabi kimi dinlerde kadın kocasının yanında bile oturamaz ayrı odada oturur oda çarşafla buna nefis terbiyesi diyorlar
Kimi dinlerde zevk için cinselli yaşamıyor karı koca tam cinsel bölgeyi makasla delip vücut temas etmede oluyormuş oda çocuk yapmak için
Bin tane çesit islam var
Herkes kafasına göre yaşıyor Bizimde Türk usulü islam şeriat olur gelise
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lan ne la*net yaratıklarmışız biz de bir yere koyamadınız. Takmayın abi. Bunların hepsi, verilen bunca ayrıcalığın sonucunda oluşan şımarıklığın hezeyanları.
10 Yorumla
+1 yılİyi insanlar ırk, cinsiyet, yaş, deneyim, zeka, güce göre ayrılmazlar. Bir insan ya iyidir ya da kötüdür.
10 Yorumla
+1 yıl1 yıl mı hahahahaa şunu 2 ay yapalım da döndüğümüzde yarım saatliğine görünmez olalım kadınların hâlini bir görelim
10 Yorumla
+1 yılSize döl sağlayan mekanizma olmaz bütün hamallık işleri size kalır dildoyla oynar durursunuz kendinizle
10 YorumlaGüvenle gezer dolaşırım sokaklarda gece yarısı dışarı çıkardım korkmazdm acaba başıma bisey mi gelck die düşünmeden korkmadan hemd
15 Yorumla- +1 yıl
Baban abin kardeşin eşin sevgilin yanında olmayack ama
- +1 yıl
Kızlarda da ne bu gece yarısı dışarıya çıkma isteği hastalığı ya b. k mu gece yarısı dışarı çıkınca
+1 yılErkeksiz olmaz kim ne derse desin iki cins de birbirini tamamlıyor
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhh kızım ahh ne güzel olurdu biliyo musun ne aşık olurduk ne aşk acısı çekerdik ne sevişip bağlanırdık ne kafamızı meşgul edecek şeyler olurdu mis gibi hayat
20 YorumlaTemelli gitseler daha süper olurdu. Tabi bir kısmını ağır işlerde işgücü olarak bırakmak gerekirdi
21 Yorumla
+1 yılKeşke kadınlar yok olsa, ortalık gül gibi olurdu, aldatmalar, zina azalirdi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. O kadar kadın bir arada, hic düşünemiyorum 🤦🏻♀️kesin bir kısım fesatlık ve dedikodudan catlardi. İç savaş çıkması garanti.
00 YorumlaKadınlar, erkeklerden şikayet ettikleri şeylerin çoğunu birbirlerine yapardılar. 1 hafta dayanamayacaklarına adım gibi eminim.
00 Yorumla
Kafamızı dinleriz
00 Yorumlaistismar tecavüz ve cinayetler azalırdı yönetime kadınların daha fazla geçmesi toplumsal düzeni koruyacağını düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi erkekler icat etti hayalperestligi birak
+1 yıl1 yıl uzun bir süre ama her iki cinste 1 aylığına yok olsa (geri gelmek kaydıyla) nolurdu acaba
Bence güzel şeyler olabilirdi00 Yorumla
+1 yılAbaza abaza gezersiniz 🙂 mastürbasyon yapmakta sizi tatmin etmez elinize geçeni artık icinden çıkarmazsınız 🤣🤣
013 Yorumla- +1 yıl
Kendi bakış açına ve yapına göre yorumlamışsın.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy gercek olan bu
- +1 yıl
Değil.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy 1 gün sevgiliniz olmasa eliniz ordan çıkmiyor birde değil diyosun 🤣
- +1 yıl
değil çünkü
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy cok inandırıcı cevap 🤣🤣 değil
- +1 yıl
değil çünkü :D
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy öyle çünkü 🙂 bol hayal bol filim bol bol yapardınız aralıksız
- +1 yıl
puhahahha
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy hoşuna giti bence ağzın kulaklarına değdi gülerken 🤣🤣
- +1 yıl
puhahahha nerenin malısın sen la
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy sen nermin malısın harbi denyosun 🤣🤣 görende der hiç yapmamış 🤣🤣
- +1 yıl
puahahhaha oğlum nerenin malısın sen la yallah işine
+1 yılBirbirinizi yerdiniz hem duygusal fiziksel hatta cinsel olarak bile
019 Yorumla
Soran+1 yılOww kulağa güzel geliyor
- +1 yıl
Kayganlastiriciya ihtiyacin olmucak gibi geldi yorumdan snra 😂
Soran+1 yılSenin ihtiyacın olacak gibi geldi banada 😇
- +1 yıl
Nedenini sormaya korkuom 😅😅
- +1 yıl
Meraktan soruorum nie
Soran+1 yılErkeklerin hepsini aynı yere gönderirsen ne olur 😅
Soran+1 yılBig bang 😅😂
- +1 yıl
Hayir hayirrrr noooooooo 😂
Varya misir patlatir izlersin sen
Hatta bence bu tip seyleri izlemeyi sevdigini bile dusunmeye basladim su an 😂 - +1 yıl
Big bang olsa gene iyi patlar gideriz
Bu daha cok dusenin dostu olmaza benzio 😂
Soran+1 yıl😅😂😂
Soran+1 yılMısır iyidir 😅
- +1 yıl
Ha bi el atim kurtarim yok yani 😂 yazik beee nasil kiycan bana zevk alman bu kadar mi onemli senin icin 😂
Soran+1 yılBenim zevk aldığım yok kanka yani kendi hemcinsinize dahi bunu yapabilecek olmanız trajikomik işte 🤷♀️
- +1 yıl
Ben bisi yapmadim senin ceneni acman yuzunden bu senaryo olustuuu
Hem bunu diyen kisi kendi hemcinsleriyle basbasa kalinca ne olcagini dedigimde owww kulaga guzel geliyor dedi isin komigi
Sen sanki bisi yapmican hem cinsine 😂😂😑
Soran+1 yılNe yapabilirim kii 🤷♀️
- +1 yıl
Beni alabilirsin
Zaten o dakkadan snra artik beni alan olmaz 😂
Soran+1 yılYzk 😅😂😂
- +1 yıl
Hee yaaa al beni
Hem attan dusenin halini attan dusen anlarmis neler cektigimi en iyi siz bilirsiniz 😂 - +1 yıl
Neyse sakalatik ettik yeter konu gece ruyama girer falan aman aman
Güzel bir değişiklik olurdu da 1 yıl boyunca nereye gidiyoruz? Dönmeme hakkımız var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılUzay boşluğunda durun işte, isteyen gelmeyebilir evet 😅
Soran+1 yılSana olacak tamam ama gelme tamam mı
Soran+1 yılAh kafam 😅😂
- Devamını Gör (227)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası