Küçükken bana tecavüz eden adam geçen sene de kız arkadaşıma tecavüz etti, ama bana yapılanları kimse bilmiyor nasıl anlatacağım?

Ben 18 yaşında bir erkeğim, ortaokul 6. Sınıfa giderken eniştem beni taciz etti, tabi ben küçüktüm ilk başta anlamadım spor yapacağız diye üstümü çıkarttı sonra üstüme çıktı bakayım ne kadar güçlüsün dedi birşeyler yapmaya çalıştı dilim varmıyor söylemeye ama karşı koyamadım küçük çocuk olduğum için. O günden sonra kimseye güvenemedim kimseye anlatamadım, beni hep tehdit ederek korkuttu bende hep sustum. Sonra 17 yaşımda canımdan çok sevdiğim bir sevgilim vardı bir tek ona güvendim ama gene de anlattım olanları, bir ara ayrıldık ve barışmak için ablamlara gelmiş, ama ne ben nede ablam evde yok, sadece enişte denecek şerefsiz evde. Kız arkadaşımı tecavüz edip tehdit ediyor. Whatsapptan instagramdan sürekli tehdit etmiş kızı ama korkusundan hiç bir şey söyleyememiş. Ailesi ile birlikte şikayetçi oldular ve o şu an hapiste ama ben artık içimde tutamıyorum ama aileme söylemekten korkuyorum ve şikayetçi olup mahkemede onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum, ne yapacağım, sizce hala içimde mi tutayım.
Küçükken bana tecavüz eden adam geçen sene de kız arkadaşıma tecavüz etti, ama bana yapılanları kimse bilmiyor nasıl anlatacağım?