Eskiden bir ay konuştuğum biri oldu ama sevgili gibi olacaktık olmadı hic bu asamalarda yüzyüze görüsmedik ve bir bir bucuk ay once okuluma geldi benimle konuşmak istedi bir kac kere reddettim ama baktım gitmiyor konusmayı kabul ettim yarım saat konusup kalkmaktı amacım arabayla gidelim dedi kabul etmedim kolumu falan sıktı zorla arabaya bindirdi hava kararmak uzereydi cok kimse yoktu yani etrafta kapıyı falan kitledi telefonumu elimden aldı soneada boyle bağ evi mi bilmiyorum karanlikta cok anlamadim bir yere goturdu beni surekli beni istedigini dile getiren biriydi ama hicbir zaman dikkate almamıstim dediklerini arabasına da binmeyecektim kafede yarim saat derdini anlayip gitmekti amacim ama o goturdugu yerde ne yapacaksa yapti ilk gun kimseye diyemedim suanda da sadcee bilen 2 arkadasim var ama ispat edebilecegim hic bir sey yok korktum basta doktora gidemedim aimdide cok gec ve sevdigim biri var evlenmeyo dusunuyorduk bir kac seneye ona bunu anlatmam lazım ama inanmazsa diye korkuyorum ya da inanıp kabul etmezse erkeklee durust olup yardimci olabilir mi kendi sevgilileri soylese kim ne derdi lutfen ciddi cevaplayin dalgasina sorulmus bir soru degil bu gercekten basima gelen bir olay
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle buyuk gecmis olsun, gercekten cok zor bir olay, burası turkiye olmasa avrupa olsa derhal polise gider ve sana tecavüz eden kisiye on yil hapis verirlerdi, ama sen ve denin gibi turk kızları aile korkusu yuzunden soyleyemiyorlar. en büyük hatan arabaya binmke olmus, ama is isten gecmis, benim senin gibi tecavuze uğrayan bir arkadsim var iki yil psikolojik tedavi gordugercekten Allah kimsenin basina vermesin zor. gelelim sevdigin erkek arkadasina , eger anlayışli biri oldugunu dusujuyorsan ki ben turkiyede boyle insanlarin cok az oldugunu dusunuyorum ama mantikli ve kiskaj biri degilse biraz beyin olarak namus dénen seyin sadece baýanlarda oldugunu dusunen biriyse soyleme derim. yapman gereken cok seviyorsan hayatini karartmagit doktora zar dikiyorlar, ve guzelce xevdiginle mutlu bir yasam sur. yok icimde kalmasin diyorsan buyuk ihtimalle terk edilifsin. karar senin. insallah yardimci olmusumdur, Allah yardimcin olsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu aldatmış olmak istemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada anlatılan gerçek veya gerçek dışı da olsa ülkemizin ne yazık ki sessiz kaldığımız bir gerçeği. Bir insan başına gelmiş bir olayı anlattıp fikir almak istiyor ama bir tanesi tecavüz fantezin mi var söyle diyor öbürü istemesen yapmadı diyor diğeri çok daha farklı bir şekilde yorum yapıyor. .. Öncelikle s. kayim sizin insanlığınıza demek geçiyor içimden. Sonrasında da, bu karakterlerden biri de senin sevgilinin tepkisini veriyor olabilir. Kadınlar sır saklar. Kimseye söylemekle de yükümlü değilsin. En kesin çözüm, sessizce unutmaya çalış. Bu toplumun yetiştirdiği erkeğe başına geleni anlatırsan $rosbu muamelesi yapacağı kesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok ggüzel anlatmissiniz insanlara gerçek diyorum ona gore yazin hala dalga peşindekafalari o yyapan insandan zerre farkları yok bana gore soylezsem kandirmis olurum evlenince anlarsa dahabkotu isteyerek yaotim sabit söylersinoöyle oolmuş olsaydi der
- +1 yıl
Öyle ya da vicdanını yen ve sus. Evlenince anlayamaz. Tıbben bile tecavüzden belli bir süre sonra anlamak imkansız. Çare bilmecesi.
Soran+1 yılBakire değil nasil alamayacak adam elini sürmedi bana ben kimseyle öncesindeolmadim o kkafada biri değildim haliyle ddemeyecek mi kiminle yaptin diye
+1 yılBaşta çok geçmiş olsun. İnşallah sevgilin anlayışlı biridir de dediklerini anlayışla karşılar. Bu konuda benim yorum yapmam çok saçma olur. Neticede erkek psikolojisi. Ama luna inanıyorum gerçekten seviyorsa kabul eder.
15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ssevgisine inanıyorumama bubkonuda cçok hasassdi evlenmeden beraber olmak konusunda
- +1 yıl
Neticede sen isteyerek yapmadın. Senin duşuncelerini biliyordur. Ayrıca sperm varsa oradan kişinin tecavüz ettiğini ispatlıyabilirsin. Daha üstünden yunler geçmden git bir kadın sağlığı doktoruna. Gerçi bugün cuma ancak özel hastane ya da klinikte yaptırabilirsin. Allah gönlüne göre versin.
Soran+1 yılBir ayi biraz geçti sperm kalmaz ki
- +1 yıl
Ben bir iki gün önce oldu sandım.
Soran+1 yılYok 35 gün ffalan oldu
+1 yılYani ilginc ki yasadigin sarsıntıyı degil sevgilinin ne diyecegini düşünüyorsun. Bu nedenle bana pek tecavüz vakası gibi gelmedi durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılVakayi bir ay sürekli düşündüm hala tabiki umurumda olana yapabileceğimi şu an birşey yok ne ispat var ne başka bir dayanak ama onu kaybetmeyi de kaldiramam ilk gün bile aklim direkt ona gitti insan ilk sevdiğini dusunuyor emin ol ki böyle hissediyorsun
- +1 yıl
Boyle bir durum karsisinda güçlü gördüm seni. Yani 1 ay düşündün içine attin kimseye soylemedin. Yapani korudun bir nevi dolayli olarak. Sanırım sevgilin seni kabul etse yasadigin tecavuzu unutacaksin gibi duruyor sıkıntı burada. Yani ben senin sevgilin olsam hadi polise gidelim anlat her seyi derim. İspat yok diyorsun ama korktugum icin sustum vs diyebilirsin. Sonradan acilan tecavuz davalari oluyor cunku. Hani o şaşkınlık sureci gectikten sonra. Sen susarsan suçlu goruleceksin en azindan sevgilinin gözünde. Sakladığı bir sey var diye düşünecek
Soran+1 yılBir arkadssima ertesi gün anlattim toplamda iki arkadaim biliyor ama onlarda pek ispat edemeyeceğim düşüncesinde o yüzden yapamadim doktora gitmemi şçok istedi ilk soylediigm arkadasim gidemedim ama utandim nedense sonrada herşeyiiçin geç oldu
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılkısaca uğramışsan söyle, bu kadar anlatmaya gerek yok. gerçekleri bilmesi hakkıdır. söylemek veya söylememek senin elindedir. söylerken ki tepkisini merak ediyosan %90 öfkelenecek nerde ve kim tarafından diye giriş yapıcaktır. geriye kalan %10 zaten vah vah geçmiş olsundur.
06 Yorumla
Soran+1 yılKabul eder mi beni boyle :(
- +1 yıl
kişiliğini bilmen gerek önceden? ben olsam ederim. o belki
Soran+1 yılKabul etmezse bir de ondan darbe yemeyi hazmedemem
- +1 yıl
yapcak bişey yok geçmiş olsun olur ozmn, istemezsede zorlayamazsın.
Soran+1 yıl:( hayatim boyunca yalnız kalacağım ssanırm ondan baskasini istemem zaten
- +1 yıl
senin kararın
Diğer konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ya görmezden gel ya da savcılığa başvur.. Olmadı onu kaçırtıp aynısını erkekler tarafından ona yaptır ve resimlerini çek.. Karar senin.. Ama savcılığa gidersen de çok zahmet çekersin.
00 Yorumlane kadar geç söylersen o kadar kötü. seni kabul edecekse öyle etsin etmeyecekse gitsin. bazı erkekler bunu kaldıramaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da birakmamali bu durumdayken
+1 yılnamusun kirlendi kabul edermi bilmem aam biliyosun burası türkiye her erkeğe güvrn olmaz gec olmadan söle giderse gşeri seviyosakalır ciddi diyorum ynlıs alama
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu anlamiyorum namus sadece bacak arasimi isteyerek yapmayinca niye kirleniyor bakirelik namus ölçüsü mu sevgilimi opmedim bile ben çokdikkat ederdim bu sşeylere :(
- +1 yıl
bebeğim aşkım üzülme sn hatan değil adamın hatası bn olsam direk karakola giderdim...
Soran+1 yılİnsan ilk basta yapamiyor sonrada geç kaliyor işte
- +1 yıl
Ne namusu kirlenmesi kardeş? Saçmalama
+1 yılSöyle kurtul bu vicdan azabından ama sevgilin katil olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılOfff çok sinirli bir insan benim yyüzümden onun zarar görmesini kabul edemem
- +1 yıl
Bunu sana yapanları dava etsene
Soran+1 yılZamanında rrahatsiz ederken polise bildirdim ama kimse birşeyyyapmadı bir sure sustu geri ortaya cikti şu an dava acsam nasil ispat edebilirimki doktora gitmeidm korktum aslında daha çok utandim
- +1 yıl
bu nasıl bişey ya insanlık mı ln bu. Utanacak olan sen değilsin o şerefsizler utansın ama er ya da geç anlaşılacak bu durum biliyosun evlenince eşin anlar en kötü ihtimal
Soran+1 yılOna söyleyeceğim en yakin zamanda ama bana tepki gösterir sirtini ddönerse suanki hhalimle bunukaldiramam
- +1 yıl
Yani sende de suç var cahillik etmişsin seni rahatsız eden biri varsa polise değil ailene söylemeliydin bence
Soran+1 yılBelki haklisiniz bu konuda ama çok onemsedim sanirimbu kadarini beklemedim
- +1 yıl
önce annene söyle bence
Soran+1 yılO daha doğrubelki ama kendim anlatamiyorum iste anneme bile
+1 yıltecavz fantazinmi var. gerçekse resm at bana fiziğini inanırsam önerim olur kurtulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya manyak misiniz resim atacak misim inanmamak sana kalmis boyle bir fantazi de ilk defa duyuyorum
- +1 yıl
gesi bağlarımı talasmı?
Soran+1 yılNe anlamadim oralar neresi ya
- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle inanmaz ben olsam bende inanmam bu devrin kızları çok bozuldu çünkü
010 Yorumla
Soran+1 yılAma onunla olmadim hic seks istiyor olsam onunla yaparim anlamaz mi oradan
- +1 yıl
Hayır anlamaz neyse bence oda inanmaz haklı olarak
Soran+1 yılHakli olarak mi
- +1 yıl
sen gittin polise tecavüze uğradım diye şikayet ettinmi gidip doktordan rapor vs aldınmı?
Soran+1 yılYa normal birşeymi bu insan oöyle biranda kendinde olmuyor yavaşyyavaş toparliyorum aklim kendimde miydi insan mantikli dusunemiyor arkadasim çok dedi gidelim doktora ggidemedim o anki psikolojiye hala iyi değilim ama şu an ki gibi dusnsem giderdim vucudumda morluklarda vardi
- +1 yıl
Tamam sus büyük ihtimalle trolsün gerçeksende inanamakda yerden göğe kadar haklı adam ben olsa bende inanmam dediğim gibi bu devrin kızları bozulmuş hatta derim bana kendini yamamaya çalışıyor elinde hiç bir şey yok çünkü
Soran+1 yılİste sen kafadakiler yüzünden korkuyor insan inşallah o bu kafada dgeildir inanmamak senin elinde sana kalmis kimse inanmak zorunda değil
- +1 yıl
Tamam sus trolsun büyük ihtimalle benim kafadakiler doğru yolda sen merak etme
Soran+1 yılKimseyi inandırmak zorundaddeğilim ben derdime çare fikir ariyorum inanmiyorsan yazmam zorunda değilsin
- +1 yıl
Bende derdine çare söylüyorum inanmaz mantıklısıda inanmaması zaten ayrıl bence sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüze uğramış insan asla "Tecavüze uğradım diyemez."
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 ay düşündüm demişsin ben 10 yıldır kafayı yedim yavrum sen kimi kandırıyosun. Yemişin bir b*k söyle yedim bir b*k de pişmanım de yok olmaz diyosan diktir
Soran+1 yılKimseye ispat etmek zorunda ddeğilim azmjs değilim yapacak olsam sevgilimle yyaparim sevdiğim varken niye nefret ettigm insanla yapayim herkes ayni yapidadegil siz oylesiniz diye bende mi ayni şeyleri yaşanan lazım günlük hayatin iicnde olmak zorundayim adam kendi agziyla dedi sevgilin hani koruyacakti seni bak boyle tecavüz ederler diye kimse inanmak zorunda değilama en anlayacak jinsan sizsiniz ve bravo bu tavriniza ne denir ki
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm inanmıyorum bu ağır tramva öyle kolay atlatıalmaz
Soran+1 yılAtlattim demiyorum şu an sevgilime demem için acele etmem lazim bunun için çare ariyoeum yoksa gece ne yasadigimi siz bilecek ddeğilsiniz atlatmis ddeğilim ama hayatim için yok ggibi davranmak zorundayim kimse bilmiyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılSevgiline anlatma derim çok pişman olursun zorlada olsa anlatma ömür boyu içinden atamaz mutsuz olursunuz
Cevap sahibi+1 yılbana mesaj atasana
Soran+1 yılAnlatamazsam olmaz kesinlikle iiçimde hep kalir bu
Cevap sahibi+1 yılbana mesaj at
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıtkım
Cevap sahibi+1 yılkeyfin bilir atma.
Soran+1 yılAtamiyorumki yeni uyeyim derdimi anlatmak için üyeooldum
soyleyeceksen hemen şöyle yoksa ömür boyunca sus ve unut olanları kimseyede söyleme
00 Yorumla
+1 yılSöyledin mi sevgiline
00 YorumlaHazmı zor bir durum ben kabul etmezdim heralde
07 Yorumla
Soran+1 yılSevsen bile mi iyide severken insafsizlik olmaz mi bana ne olacak boyle
Soran+1 yılAma demezsem kandiriim ve evlenince nasilsa anlayacak ve sakladim diye suçluyum sanar o zaman suçsuzolsan ssöylersin der
- +1 yıl
Ya bu konularla ilgili ne kadar bilgin var bilmiyorum ama ben sağlık sektöründeyim evlendiğinizde de anlamayacak nedenleri var çünkü esnek olanı vs. gibi durumlar olabiliyor ki sana güveniyorsa bunu sorgulamaz bile zaten bana kalırsa ben söyleme derim o kafasındaki karmaşıklığı ömrü boyunca unutmaz belki yeri gelir yüzünede vurur yarınını düşünüyorsan söylememelisin..
Soran+1 yılBende saglikciyim biliyorum esnek kalin falan çeşitleri var ya da bazi insanlarda yok doğuştan ama bende kanama oldu gayet ve kandirmak istemiyorum omur boyu vicdan azabi çekerim
Soran+1 yılÇok fazla tercih hakkim var gibi gelmiyor bana ama söyleyeceğim kararliyim sadece erkekler ne der bunu bilmek istedim öncesinde kendimi hazirlamak için
+1 yılŞu bağ evleri de herkeste var bir bizde yok :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBizim buralarda boyle nerdeyse herkesin var durumu olan
- +1 yıl
Kıskandım ya :)
Soran+1 yılNiye bende yapardim mi diyorsun olsaydi hey yarabbim
- +1 yıl
Hayatta Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın
Soran+1 yılDalga geçmeden yazin o zaman kinadigini kimse yaşamadan olmezmis ama kinayan kimse de yasamasin gene de kotu
+1 yılSonuç?
00 Yorumla
+1 yılhatalısın.
012 Yorumla
Soran+1 yılNeresinde
- +1 yıl
en başında.. o adamla buluşacağını segiline söylemeliydin.. en azından başka masaya geçer, olası tehlikelere karşı korurdu seni.. ben olsaydım direk baştan izin vermezdim buluşmana.. sen tecavüze uğramasaydın bile çoktan ihanet etmişsin o herifle buluşarak..
Soran+1 yılKonusacagimi soylemistim bir daha rahatsız ederse biliyor gorusecegimi ama o günolacagini ssöylemedim sonrasında anlatacaktim ama ondan habersiz aasla konuşmam zaten söylemiştim ssürekli rrahatsız ettiğini bir daha yaparsa acikca soracagim dedim bende gelirim demiştiama sşuan başka sşehirde bende cani sıkılır diye diyemezdim
- +1 yıl
o zaman sevgilinde kabahat.. kesinlikle ben olmadan görüşemezsin demesi gerekiyodu.. boşver anlatma hiç.. müstehak ona..
Soran+1 yılO burada ddeğildi onunda çok sucu yok olsa derdim gelirdi off
- +1 yıl
gitmeyecektin o zaman... sevgilin olmadan nasıl bir erkekle buluşmaya gidersin?
Soran+1 yılHer günkarsima cikiyordu her yerde mmecbur hissettim kendimi ama ne olursa olsun sevgilimle dahi gitsem bunu yapardi başkazaman yyanlizken karsima dikilip sürekli bu tarz konusmalari vardi zaten seni istiyorum gibi ama asla gerçekte yapacagina ihtimal vermezdim :'(
- +1 yıl
sevgilinle gitsen nası yapabilirdi?
Soran+1 yılO gün değil başka zaman gene karsima cikaedi bunu yapana kadar o gün söyledi bunu yapana kadar durmayacaktim falan dedi sevgilim var dedim defalarca seni sevmiyorum istemiyorum rahat birak anlamadi
- +1 yıl
hiçbir suçun olmadığına inanıyorsun yani !!
Soran+1 yılBelki dediklerini dikkate daha cçok aalmam lazimdi ama adamin o kadarda igrenclesebilwcwgi aklima gelmedi sevgilime de birkkaç kere aapik meaajlarini okuttum aradi tehdit etti kizdi falan polise bile bir ara dedik sonra ses kesildi bir sure sonra geri geldi işte karsima hani bana kizan sevgilin nerde falan dedi ssonrasında cçok konusmayack falan konusurusa elinden boyle alirlar adamin falan dedi :(
Soran+1 yılMaalesef ülkemizde polise ddemek hic bir anlam ifade ermiyie
- Diğer konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİstemesen yapamazdi
05 Yorumla
Soran+1 yılGel tecavuz etmisim gibi işte bundan soyleyemiyorum ona desem o da mi boyle diyecek bana
- +1 yıl
Oda boyle der ama soyle bilsin
Soran+1 yılBoyle mi der gerçekten yaninda esas olmasıgereken insan o ddeğil mi
- +1 yıl
Oyle der
Soran+1 yıl:( anladim
- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkek olsam inanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni rahatsız eettiğini biliyordu ama polise falan da bir ara şikayette bulunduk
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyle durustce
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyleyecegim ama tepkisinden korkum biliyor bana takik biri olduğunu ama gene de
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu seneryo tutar.
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları