Tecavüze uğradım sevgilime söylemem lazım lütfen herkes dürüstçe cevap versin çok yardima ihtiyacım var?

Eskiden bir ay konuştuğum biri oldu ama sevgili gibi olacaktık olmadı hic bu asamalarda yüzyüze görüsmedik ve bir bir bucuk ay once okuluma geldi benimle konuşmak istedi bir kac kere reddettim ama baktım gitmiyor konusmayı kabul ettim yarım saat konusup kalkmaktı amacım arabayla gidelim dedi kabul etmedim kolumu falan sıktı zorla arabaya bindirdi hava kararmak uzereydi cok kimse yoktu yani etrafta kapıyı falan kitledi telefonumu elimden aldı soneada boyle bağ evi mi bilmiyorum karanlikta cok anlamadim bir yere goturdu beni surekli beni istedigini dile getiren biriydi ama hicbir zaman dikkate almamıstim dediklerini arabasına da binmeyecektim kafede yarim saat derdini anlayip gitmekti amacim ama o goturdugu yerde ne yapacaksa yapti ilk gun kimseye diyemedim suanda da sadcee bilen 2 arkadasim var ama ispat edebilecegim hic bir sey yok korktum basta doktora gidemedim aimdide cok gec ve sevdigim biri var evlenmeyo dusunuyorduk bir kac seneye ona bunu anlatmam lazım ama inanmazsa diye korkuyorum ya da inanıp kabul etmezse erkeklee durust olup yardimci olabilir mi kendi sevgilileri soylese kim ne derdi lutfen ciddi cevaplayin dalgasina sorulmus bir soru degil bu gercekten basima gelen bir olay
Tecavüze uğradım sevgilime söylemem lazım lütfen herkes dürüstçe cevap versin çok yardima ihtiyacım var?