AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
ünv hazırlık sınıfındaki ingilizce hocam feminist bir kadındı, bitiyodum ona aşıktım bee :D
kadın hakkı diye diye erkek hakkı kalmadı:) erkeklerin çoğu işsiz, iş arayanlar bilir her yer de yazar bayan elaman aranıyor diye:)
Bizi Üç ayaklı Organizmalar olarak Tasvir eden ve Erkeği sadece Üremek için Kullanmak isteyen Üstün Cinsel Irk Oluşturmaya Çalışan (Merkezi Penis Alma ) Teşkilatı Üyeleri Olarak Görüyorum ben :DDDDD
Puahahha maushs :DD bune yhaa
Feminist olmak, kadin erkek esitligini savunmak demek, ayni saygiyi ayni haklari hak ediyoruz! Kadin erkek esitligini savunduguna göre sadece kadin haklari degil erkeklerin de haklarini savunuyor, ne kadin ne erkek haksizliga ugramasin, temel insan haklarina dayaniyot bu. Ismine aldanip "feminist erkek düsmanligi" diye düsünmeyin.
Hak ihlali olmadığı sürece pozitif ayrımcılık olabilir diyorum
Ya kadınlar her zaman haklıdır ama kız bayan falan diyince aramız bozuluyo feministlerle
Bizim millete kaş yap de göz çıkartır.. Feminizm de o yüzden tutmayan bir akım
sadece ısrarlı davranma şekli kendini şartlamış diyoruz biz bu olaya
Feminist olmak, kadin erkek esitligini savunmak demek, ayni saygiyi ayni haklari hak ediyoruz! Kadin erkek esitligini savunduguna göre sadece kadin haklari degil erkeklerin de haklarini savunuyor, ne kadin ne erkek haksizliga ugramasin, temel insan haklarina dayaniyot bu. Ismine aldanip "feminist erkek düsmanligi" diye düsünmeyin, bilgilenin biraz!
Valla haklar hep savunulur ama kazananlar hep kötüler olur
Bence bir erkek ve kadin esit olamaz erkek herzaman bir adim ondedir
Sen erkek her zaman bir adim öndedir diyorsan bir kadin olarak diyecek laf bulamiyorum...
Benim dusuncem bu
Kiz hakli
kadın erkek ayrımı yapılmasın isteniyorsa bayanlar tuvaletine gerek yok ozaman cümbür cemaat işeyelim oldumu..
yazını okumadım soru baslıgı icin cevap vercem. Bir erkek kadınsız bir kadın erkeksiz olmaz. İYi günler
Zaten feministler erkekten nefret etmiyor arkadasim
Yeni bir bilgi ogrenmis olduk
gösterip vermeyenler. erkeği ezen kısım. illaki muhtaçlar erkeğe. salatalık sokup orgazm olsun mallar birak dsfdsf
Sevgilisi olan feministler var.
ya öyle şey mi olur ya. onlar feminist olalım mı olmayalım mı karar verememişler. olmamış onlar
Her kadın feminist olmalı bence
Bide beni eksileyen bir kadın yazık gerçekten yazık
Ben artiladim simdi ;)
Benden de 1 arti :D
Bebeklerim benim :D :*
Şu femen derneği var kadının bedeninin ticari malzeme olarak görülmesine ses çıkarmayan
Femen dernegi sacma bence onu desteklemiyorum
Evet
eşitlik düşüncesine saygım var ve destekliyorum. arada cinsiyetçilik yapanlar oluyor. o kadın ya da erkek üstünlüğünü savunan tayfayı sevmem.
tamam anladım şimdi :D
Birisini bilgilendirdiysem ne mutlu bana :D
Körü körüne feminist olmadığınız sürece sorun yok. Biraz empati kurabilin yeter
feministim tam bir amazon erkeğiyim erkeksi bayanım lezbiyenim
bence kocayı bulana dek değil :D
'Kötülükten Arınmış Topraklar 1. Kitap Dişi Elflerin Yükselişi' kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.
Bir ateistin ateistligi, bindigi ucak dusmeye baslayincaya kadardir
Bir feministin feministligi de, koca buluncaya kadardir.
Herkes insan olsa gerek kalmayacak.
Feminist olmak, kadin erkek esitligini savunmak demek, ayni saygiyi ayni haklari hak ediyoruz! Kadin erkek esitligini savunduguna göre sadece kadin haklari degil erkeklerin de haklarini savunuyor, ne kadin ne erkek haksizliga ugramasin, temel insan haklarina dayaniyot bu. Ismine aldanip "feminist erkek düsmanligi" diye düsünmeyin.
Peki
feminizm kocayı buluncaya kadar derler :D hahahahahyyttt
espri amaçlı verdiğim bir cevaptı sonunda güldüğüm gibi :) tabi ki eşit olmasından yanayım ben de
Kesinlikle feminizm yayılmalı cok dogru
eşitlik değil üstünlük istiyorsunuz zaten öylesinizde farkında değilsiniz
kadın ve erkeğin eşit sayılmadığı bir dünyada yaşadığını düşünüyorsun, sana erkek düşmanısın demedim :) o kadar hiddetle yazmışsın ki kendini ele veriyorsun, gayet eşit şartlarda yaşadığımızı düşünüyorum ama sen kendini daha altta hissettiğin için sürekli eleştri ve şikayet içindesin feminizmin ne olduğunu biliyorsun ama uygulamada hatalısın sende ki sanırım bir psikolojik sıkıntı
Hoddetle yazmadim, psikolojil sorun da yok bu konuda biraz daha duyarlilik yaratmaya calisiyorum sadece :)
Bence kadın erkek eşitliği saçma tamam kadınlar ezilmesin tamam erkekler adam olsun bence hümanizm en güzel düşünce biçimi feminizm biraz abartı
Hümanizm önemli tabiki, feminizmi abartan da var ama temelinde yatan normal gereken birsey.
Genellikle feminizm kadınlar tarafından kötüye kullanılıyor bu yüzden feminizme karşıyım
Bu tarzda düşünüyorsan feminizm düşüncene hak veririm tabiki bu arada eksileyen erkeklere noluyo anlamadım yorum yapsalar da düşüncemizin neresi yanlış bir öğrensek
feminist biri olarak bence olması gereken bu
Kadınlar her yönü ile erkeklerden üstündür
Kadinlar her yönü ile erkeklerden üstün degil, feminizm bu degil.
Aynen öyle
Ne kadın erkekten üstündür ne de erkek kadından ikisi birbirini tamamlayan niteliktedir
hastalıklı bir anlayış doktora görün
Erkek kuzenlerimi feminist olarak yetiştiriyorum
Boyle gelmiş böyle gider kafalar değişmedikçe
Feminizme gerek yok. İnsan olalım yeter.
Yok öyle düşünmüyorum. Ama sahip olduğumuz manevi değerler yeter de artar bile. Dışarıdan ithal edilen akımlara karşıyım genel olarak.
annem sağolsun nefret ettim
eşitlik denklik kavramlarını iyi bilmek gerek
Feminen kadınlar çekici geliyor nedense :D
Kadın erkek eşit, hala neyi tartışıyor sunuz?
Sonunda izm olan hiçbir ideolojiyi sevmiyorum
Kadınlar yeter ama
Feminist olmak, kadin erkek esitligini savunmak demek, ayni saygiyi ayni haklari hak ediyoruz! Kadin erkek esitligini savunduguna göre sadece kadin haklari degil erkeklerin de haklarini savunuyor, ne kadin ne erkek haksizliga ugramasin, temel insan haklarina dayaniyot bu. Ismine aldanip "feminist erkek düsmanligi" diye düsünmeyin, bilgilenin biraz!
Yaşasın tam bağımsız feministler.
düşünen biri rahmetli oldu çok düşünme
saçmalıyosun haksızlığın olmadı bir dünya yok öyle bir yer yok. bu ütopyadır öyle de kalacak. eşitlik diye bir şeyin savunucusu olmak kadar saçma bişey varmı? zengin-fakir, okumuş-okumamış, yakışıklı-çirkin... haksızlığa kadın da uprayacak erkekde uğraycak düzeltebiline aşkolsun.
saçma sapan bişe
Hümanizm varken neden feminizm?
*** kürek işler
bence cok sacma.
bu senin şahsi düşüncen sende iyi biliyorsun. .
Feminizm adı altında çoğu erkeğinde hakları yeniliyor , üniverstelerde vb. bir çok ortamlarda
Feministlik adı altında erkek öğrencilerin hakları yeniliyor , bana simdi söyleyebilirmisin hangi hak bu durumda feministliği kurtarır?
ŞerefsiLik
Feminist olmak, kadin erkek esitligini savunmak demek, ayni saygiyi ayni haklari hak ediyoruz! Kadin erkek esitligini savunduguna göre sadece kadin haklari degil erkeklerin de haklarini savunuyor, ne kadin ne erkek haksizliga ugramasin, temel insan haklarina dayaniyot bu. Ismine aldanip "feminist erkek düsmanligi" diye düsünmeyin, bilgilenim biraz!
E napalım. Şerefsizlik işte. Allah der ki 2 gari eşittir bir erkek. O yüzden feminizm şerefsizliktir. Çoook şerefli olan ise allahın dediği kuraldır
hiçbişey
saçma bence