Kişilik & Karakter Feminizm hakkında ne düşünüyorsun? Competizione Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Önemli uyarı: Feminizm kadın-erkek eşitliğidir! Feminizm hakkında ne düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Feminizm Destekliyorum. evet 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Destekliyorum. Tüm feminist kadınların yanındayım. Pozitif ayrımcılığa karşıyım. İlk buluşmada hesabı elbette feminist kadın öder. 2 0 Yorumla
kabakgibigot Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl sacma 1 2 Yorumla Competizione 1 yıl Profil resminde kalçası olan insan evladı feminizme saçma diyor, oyumuz bir olmamalı. Yorumla kabakgibigot 1 yıl ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Feminizm Destekliyorum. evet
Destekliyorum. Tüm feminist kadınların yanındayım. Pozitif ayrımcılığa karşıyım. İlk buluşmada hesabı elbette feminist kadın öder.
Feminist biriyim 💅🌺
Saçmalık
Neden?
sacma
Profil resminde kalçası olan insan evladı feminizme saçma diyor, oyumuz bir olmamalı.
ne alaka
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!