Kız arkadaşınızla yürürken size veya kız arkadaşınıza laf atan kalabalık erkek grubuna nasıl karşılık verirsiniz?

Öncelikle kız arkadaşımın yanında çok mecburi kalmadıkça kavga kaçınılmaz durum olmadıkça kavga etmem. Neden çünkü şöyle hadi bana bir şey olsun sorun değil de ne tür çıkacakları belli değil tecavüz filan ederler kız arkadaşımı veya öldürürler bu daha kötü durum.
Ülkede adalet sistemi yetersiz olduğu için şikayet etsek ceza almadan çıkacak gene başa bela hadi sadece bana bela olsalar neyse ama sevdiklerimi riske atamam.
Bu yüzden çok anormal durum olmadıkça kavga edilmemeli yok ben yanlarına bırakmam denilirse kız yokken onlarla hesaplaşmak.
Kendisini önden gönderirdim sonra yapılması gerekeni yapar bir daha milletin yanındakine laf etmemeleri gerektiğini kendi usülümce anlatırdım.
Bizim insanlarımızın çoğu nezaketten, güzel sözden anlamaz o yüzden gerektiğinde el uzatanın elini dil uzatanın dilini keseceksin ki bir daha yapmasın.
Yıllarca kick boks yaptım ama yapmasaydım da ve buna rağmen dayak yiyecek bile olsam bu tarz bir hareketin altında kalmam, yapılanı ve yapanı da unutmam.
Daha önce benzer bir durum yaşadım ve gerekeni yaptım.
Sevgilime laf atamazlar. Taş bulur kafalarina firlatirim. Çenemi yormam direkt tekme tokat.. Tahammülum yok boyle insanlara.. Durduk yere laf atacaklar bir de saygı veya anlayış gosteremem.. Direkt kavga çıkar orada.
Ayol sevgilimi haşat ederler, kitaplarda okuduğum gibi hepsini deviremeyeceğine göre 😃 çocuk o kadar kişiye nasıl dayansın? Laf tabi ki olur ama kavga olursa vay haline... Polisi arardım, ben de yardım isterdim.
En iyisini yaparsın. :D
Teşekkür ederim ayrıca sağolasın. :)
Ne demek :)
Cevap
17Cevap
Bir şey yapmazdım akılsızca davranmak birinin canına olabilir, sonra ya ölüm ya da hapis erkeklik böyle gösterilmez. sevgilini sevmekle gösterilir
Ortalık çok karışık ve tehlikeli olduğu için sokakta kalabalık bir grup tarafından atılan sözlere asla sevgilimin karşılık vermesini istemem. Çünkü erkekler hemen parlıyor ve ağır sözcükler kullanabiliyor bu duruma kendim noktayi koyarım. 112'yi arayıp bir grup tarafından sözlü taciz edildiğimi bana yardımcı olmalarını istediğimi söylerim
155 olmasın o 112 acil servis ambulans için
112 altında toplandı artık hepsi.
bu tıp durumla karsılasırsanız once kız arkadasınızı oradan uzaklastırın beyler , onun guvenlıgını sagladıktan sonra hala oradalarsa donun Allah ne verdıyse dalın.. sevgılınız yanınızdayken dovusursenız aklınız onda kalacagı ıcın konsantre olamazsınız.
Kâle almak bir anlamda önemsemektir ve o manipülasyona hizmet etmektir.
Olay sadece sözlü tacizden ibaretse, zaten laf atanların istediği de onları kâle alıp karşılık vermenizdir. Vermediğinizde elleri boş kalır, kaybeden onlar olur.
Zaten bunu o gün muhtemelen onlarca kişiye yapmışlardır, yapıyorlardır. Siz gidersiniz, bir başkasını denerler. Kişisel alıp duygusal reaksiyon vermek yerine bu açıdan bakmak daha sağlıklı.
Tabi ki de rahatsız edici bir durum ancak erkek arkadaşım tek başına ne yapabilir ki? Kaldı ki yanında erkek olmasa bile o pis zihniyette birçok kişi var.(insan demek fazla gelir onlara) Görmezden geleceksin. Hayatımdaki kişinin de öyle yapmasını ve yolumuza devam etmemizi isterdim.
döner pis pis bakıp hayırdır birader derim eğer ki uzatırlarsa da sayılarının benden çok olmaları (tabi kalkıp 10 kişilerse de yok artık) bir fark yaratmaz en basidinden yakınlarda kafe falan varsa gider kafeden sandalye veya masa kapar öyle dalarım en kötü ki yapmadığım şey değil kaldı ki eğer yara mara alırsan zaten darp raporu manevi tazminat davası açabiliyosun keriz parası yemekte ayrı tatlı olabilir.
Şimdi napsın bu çocuk tek başına teke tek olsa olmaz mı😂🙄
Yok maalesef, kalabalık. :D Tek olsalar laf atmazlar zaten.
Kimsenin canı itin köpeğin önüne serilecek kadar kıymetsiz değil.
Aklıyla hareket etmeli ve yolumuza gitmeliyiz.
Olayı kavgaya dönüştürürse sonrasında burnundan getiririm.
Tek başına adam ne yapsın allahını seversen. Dümdüz yürüyüp gideriz o gidersede ben tutarım kolundan sakinleştiririm dayak mı yiyelim yani adamlık bu mu?
bir adamın sevdiğine laf atıldıgında fızık farketmez o adam 10 kaplan gucune ulasır. Kımse yasasın ıstemem ama hıcbısey olmamıs gıbı o adamı kolundan tutup gotureemzsın gelmez yanı.
@KahveSacliHeRif iyi o zaman gitsin dayak yesin bende kenarda polis çağırırım ne yapim 😂
#SelamGençlik 🍀🍀
Ben herkesi beyzbol sopamla dize getirirken sevdiğim de polise ihbar çeker😅😅🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Hiçbir şekilde karşılık vermem. Ne kavgaya, ne ağız dalaşına gerek yok. Onlar terbiyesizliği ile kalsın.
Abartacak bir durum yok. Anında beynime kan sıçrar.
Gruptaki herkesin kanı duvarlara ve kaldırıma sıçrayana kadar devam eder. Netim.
Kız arkadaşı mı güvenli bir yere alırım. 4ünü de uçururum. Dayak yeme ihtimalim olsa bile affetmem.
Açıkçası çeker giderim artık öyle delikanlılık yapacak zaman değil, adam çekiyor vuruyor bir de hangi biriyle kavga edebilirim ki bitmez
Aşkım üç iki bir diyince dalıyoruz tamam mı derim fkfkfk
Kimseden bir tavır beklemem kendi işimi kendim görürüm 🤜🤜
Bilardo oynuyacam yalnız delik lazım oyun kurdururum
Kız arkadaşım olmadığı için böyle sorunlarım yok. Olunca düşünürüm
Yani tabii ki milletin bana laf atmasına izin vermesin o kadar değil mdjdj
Kesin kan çıkardı bende çığlık atardım herkes susardı çok etkili bir yöntem 👍
Birini alırım aralarından keserim boğazını gözümü bile kırpmam
Şahsen bir grup erkekle fiziksel kavgaya girip dayak yiyeceğine oralı bile olmadan elimden tutup oradan uzaklaşacak sağduyulu bir erkeği tercih ederim.
Dalarım kaç kişi oldukları önemli değil
Kız arkadaşım o yanımdaki kız arkadaşım değil aile bireyimdende biri olabilir o an
Dövüşürken yardım ederdim ejjdjdbd
Helal :D Sahiplenen kadın kaldı mı bee
Jsjshs
Kimse sevdiğime zarar veremez
Kız arkadaşımı kenara çekip en öndekinden başlayıp sırayla Tarkan gibi sağ sol dalardım..
daha çok beni tutar heralde atlamayayım diye ajs
Ne bakıyonuz sevgilime olm ayağınızı denk alın 😎
Bir sürü psikopat var karşılık vermesin.
Oralı olmadan gitmek isterim sevgilimle
Ne bakıyonuz kerha. neciler derdim
Allah ne verdiyse dalardım
öyle sorunlarım yok hep tek gezerim
Aşkolar beni beğenmediniz mi diyip öpücük at
Muhtemelen kan çıkardı
Polisi ararım 😃
Cinayet sebebi
Bı zahmet susup sabit kalmasın yerinde 😅
Kuru sıkı çekerim
Kafa göz dalardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?