Grup halindeki genç kızların, bir erkeği ortamdan dışlamak için yaptığı terbiyesiz hareketler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Erkekleri değil, *tek bir erkeği* hedef alıp birleşen ve bunu güç zannetmek gibi bir yanılgıya düşen kız gruplarından bahsediyorum. Hayatınızda böyle zavallılar gördünüz mü? Çünkü bunlar sadece çaresizliklerini ortaya koyuyor. Amacı sadece dikkat çekmek olan bu zavallılar, sanırım kötü niyetlerini gizleyemiyor. Sizce bu acizlik başka nasıl açıklanabilir?
Güncellemeler
1 yıl
Yorumları okuyorum da, birilerinin üstüne cuk diye oturmuş bu soru. Sinirden kudurduklarını biliyorum. Ama ne yapalım, taş yerini bulmuş, gerçekler acıtır ! Kendinizi toparlayın da insan gibi davranmayı öğrenin. Zavallılık böyle sergilenir çünkü, not alın!
Güncellemeler
1 yıl
Yaptığınız her hareket apayrı bir zavallılık sergisi. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, kimse sizin paçayı kurtardığınızı düşünmüyor. Hadi şimdi azıcık olgun davranmayı öğrenin, sizi izlemek utandırıyor!
Grup halindeki genç kızların, bir erkeği ortamdan dışlamak için yaptığı terbiyesiz hareketler hakkında ne düşünüyorsunuz?