şıklı yapmıyorum artık okuyanların ruhu daraldı farkındayım :)
Kızlar yolda bir erkekle çarpışınca tepkiniz ne oluyor?
şıklı yapmıyorum artık okuyanların ruhu daraldı farkındayım :)
Bende 2 gün önce bir kızla çarpıştım sonra yuh önüne baksana diye kızdı bende yere düşenleri toplayıp verdim.sonra ertesi gün gelip özür diledi dün çok dalgındım sana sert davrandım özür dilerim dedi ee şimdi hangi seçenek oluyo benim için
adamına göre muamele mi? yoksa herkese eşit muamele mi? benim izlenimim; Kızlar yolda yürürken yakışıklı biriyle çarpışınca ''önemli değil '' tipsiz biriyle çarpışınca ''önüne baksana öküz'' diyorlar :))
"Önüne baksana öküz" dedigim olmadi hic hepp pardon diyorum herkese eger yakısıklıysa yüzüme mahcup bir gülümseme oluyor tabiiki:DDDD
"yakısıklıysa ev boş istersen gelebilirsin" süpermiş :)))
ks de 3 aydır varım güldüğüm nadir sözlerden biriydi :))
Önemli olan yakışıklıyla çarpışmak.
Cevap
4Cevap
Biri bana da çarpsa ben birine de çarpsam öyle bir alışkanlık olmuş ki "pardon" diyorum direk. Hatta bir kere direğe çarpıp pardon demiştim. O derece herkese eşit muamele. :)
Bir arkadaşım biriyle çarpışıp aşk yaşama düşüncesi yüzünden sürekli elinde kitaplarıyla geziyor. çarpışcaklar, kitaplar düşecek, toplayacaklar vee Aşk... :D bulacak inşallah :D
öküz gibi sert vurduysa birde bişey demeden arkasını döndüyse , rezil ederim, öküz olduğunu 25 mt etrafındaki tüm insanlar bilir artık
Müzik dinliyor olduğum için tepkim değişmez 'önemli değil ama az yavaş ol' tadında bir vücut dilim olur...
cinsiyet tip ayrımı yapmadan özür dileyip yoluma devam ediyorum
daha iç kimseye çarpmadım, çarpışan da görmedim.. szi nasıl yürüyosunuz anlamadım ki:)
Aynen yakisikli olunca yeee onemli degil derim tabi
ben nedense yanlışlıkla bir kaç kere çarpmışımdır.Hiçbirinde laf eden olmadı.Öyle öküz falan.
çarpışmadan kenardan kenardan gitmeyi bilenlerdenim.
sinirliysem ters ters bakarım
değilsem önemli değil derim
tipe bakmıyorum
çarpışmıyorum ki ben hiç denk getiremiyorum demek ki :)
henüz kimseyle çarpışmadığım için yorum yapamayacağım
Kızlar yolda bir erkekle çarpışınca tepkiniz ne oluyor?
kim olduğu önemli değil hiç konuşmadan kuğul bir ifadeyle sorun değil der gibi bakıyorum :D
Türk erkeklerinde aşağılık kompleksi var mk.
vay mk tespite bak :))
Daha yüzüne bakmadan özür dilemeye başlarım.
izlenimin kesinlikle doğru :))
Kusura bakmayın der geçerim
Herkese eşit davranıyorum, özür diliyorum
adamına göre muamele :)))
Burada ruh halim devreye giriyor kenks.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar