AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Açık söyleyeyim okumak her şey değil mutluluk getirmiyor hrr zaman ayrıca evliyken de okunabilir
Evlen demem ama üniversite konusunda olmuyorsa olmuyordur artik zorlama derim hersey universite degil bir yol belirle ve o yola basla
Net saçmalamışlar, ben 27 yaşındayım daha yeni üniversiteye gideceğim.. Sen onları umursama hayallerinin peşinden git
Bi an once kazan uniyi ve artik hayallerine kavusmadaki ilk adimi atarak bu sacma seyleri diyen insanlari hayatindan cikart.
Hayir ila okumak zorunda değilsin herhangi bir yerde çalışabilirsin benim kuzenim 26 yaşinda yeni tip kazandı
Daha 21 yaşındasın asıl şimdi üniversite okumazsan ne zaman okuyacaksın
Bu durumdan cikmanin tek yolu kendini egitmek ve mucadele etmek. Ozaman cevrendeki herkes susacaktir
Cık dolaş bacım hayat devam ediyor daha çok gencsin
2 veya 4 yil gir biryere mutlaka ortami gorursun en azindan evlilik seylerini sokmasinlar kafana o ne zaman kismetse olyr mutlaka oku sen 2 veya 4 yıllık farketmez
2 seneliklerden birine git sonra orada tekrar yks ye calis
Hay o çevreye nasıl bir zihniyet Ya dinleme kimseyi
Hayat senin , onların hayatı değil sen ne yapmak istiyorsan onu yap.
Hayır onları dinleme asla geç değil kendini seviyorsan geliştirmek istiyorsan bunu yapmalısın
100 yaşına bile gelsen önemli olan senin ne istediğin buna senin karar vermen gerekiyor
2 senede isteğiniz bölümü kazanamadaysin hedef değiş daha uğraşma
O saçma bir algı, arkadaşım 26 yaşında hâlâ hazırlanıyor. Okumanın yaşı yoktur.
Ne alakası var bizim fakültede 50 yaşında teyze var okuyo
Valla kapalı düzgün edepli kız san evlen. evlenelim yada☺️
Sakın 20 yaşında üniversiteye başladım 3. Sınıfım lisans okuyorum.
Lütfen cevrene uyma bu düşünceye sahip basit insanalr yüzünden bu ülke bu duruma geldi okumanın yaşı yoktur evlilik ruh eşini bulanla yapılır cevrenin baskısıyla değil lütfen o insanlara kulak asma
Çok erken bir yaş bu yaş evlilik için. Sen hedefine yönelmeye devam et kimseye de aldırma.
Siz başarısız olurum korkusu ile cesaretli olmayıp evlendiyseniz bu sizin sorununuz de
ney hayır hayatinim rn büyük pişmanliğjnj yaparsın 😂😂
kusura bakma alttaki acıklamayı sonradan okuyabildim işteydim hem okudugumda uzüldüm ben sana tavsiye vermem, haddimi aşmış olurum ama pes etme insanlar sürekli öyle der bana da diyorlar ama yanlış baban da yok olmadı sadece fefat etti eğer intahar edersen geri dönüşü olmaz direk cehenneme sabret dişini sık bi de ayağa kal
benimde dertlerim sıkıntılarım var kendimi mutsuz hissetsem yürümeye cıkarım 5 10 hatta yeri gelir 30 km yol yürürum beklemeyi sevmem ölmek gibi bişey ya da sabit bi yerde uzanmak bu yüzden kendine prensip edin ve ilk demem gereken seyi en son söylemek istedim cünkü insanların iradesi zayıfladı ve bir şeye inanmaktan uzaklaşı allaha inanmaktan vaz gecme en karanlıl an şafak sökmeden öncedir.
o bu nededii diyerek yasanmaz hayat senın ben 38 yasındayım hiç evlenmedim meslegimde zirvedeyim onun için kendi hayatına bak
Ne iş yapıyorsun ki ya
Sevdiğin varsa neden üni okumayı bekleyesin? Valla okumak için hayatıbı ertelemek kötü bişe. Evlenince de okul okunuyor. Engel olarak görmemek lazım.
Hayallerinden vazgeçme.
Hayallerini gerçekleştirme fırsatın var mı elinde
Boş boş konusmasinlar ya gerçekten
ne evlenecen yaa hayatını yaşa boş ver
Çalış o zaman sen de ayrı eve çık?
Hangi ülkede yaşıyorsun kanka zaten evlendirmeye çalışıyorlar rahat bir hayatı yok demekki
Sağlık olsun be reis.
Kurtarsın o zaman kendini aga çabalayan koyun mundar ölmez derler
Ben 20 yaşında kazandım. Kimseyi dinleme tatlım.
Hayir yanliş 21 yas cok deyil
Evlen gitsin istiyorsan
Evlenince ne oluyo ya boş ver evlenme
Hayır bence çok erken
Senin kendi tercihin Kimseye bakma sen
Bence evlenme iş bul gir calis
Hayat herşeye rağmen güzeldir ayağa kalk ve diren
21 çook genç bir yaş hele bu devirde.
Hayır tâbi ki de 21 çok erken
Tam tersi daha cok cabalamalisin 😏
Okumanın yaşı yok ki çok saçma
Senin hayatin kimseye söz söylemek düşmez onlarla dalga geç belki kendilerine gelirler
senin çevren cahil boş ver onları
Senin hayatında senin kararların geçerli
saçmaladıkları kesin hedefinde ol
sacmalamasınlar 30 yasında okuyan var
Ben kazandım ama gitmedim iş hayatına atıldım.
Ne alakası var yani neden
Azla daha var ilk üniversite gerek gelecek icin
Çevre daima boş yapar, unutmayın.
Onun bunla ne alakası var
Hayır kazanmak için cabalamalisin
Erken yaş gençliğinin tadını çıkar
Tekrar çalış tekrar dene sınavı 🙏🏻
Bende öyle 😒
Çevreni değiştirmen daha doğru olabilir :)
öyle şey mi olur
Üniversiteyi kazanıp kazanmamak dünyanın sonu falan değil, kaldı ki kazanamasan bile bir daha bir daha çalışırsın, bu yaşta ne evlenmesi?
Toplum baskısı denilen bir şey var bazen bir çok şeyden ödün vermek zorunda kalırsın
koca adayın hazır herhalde
Evlilik bok gibi hele bu devirde