Bir şekilde anlaşmazlık veya iletisimsizlik sonucu görüşmeye son veriliyor.
Peki en son bu durumu kiminle ve neden yaşadınız?

KS'den biriydi, yazışmalarımızı ses kayıtlarımı video kayıtlarımı meğer arşivlermiş, silmesini istedim, silmedi. KS'de sürekli stalklayıp yazdığım çizdiğim her türlü saçmalık yüzünden tartışmalara girdi ben önüme gelene yeşil ışık yakıyormuşum v. s. hesapta kendindeydi eş zamanlı baktığı halde, bir kaç takipçim vardı bir kaç konuda yardımcı olacaktım sözüm vardı, sormadan etmeden takipten çıkarmış onlarla görüşmüş beni karalamış. tanışalı bir ay olmuş, ablan ne iş yapıyor baban nerden emekli, hangi mekandaydın konum at, sporda mısın foto at.. yalancının tekiymişim gibi bir psikoloji, reelde tanışsam bu kadar sık boğaz olmam, benim zaten güven problemim bana yetiyor, birde onla mı uğraşacam..
Ksden biriydi. Boşanma aşamasında psikolojisi oldukça bozuk. Daha doğrusu bu derece olduğunu bilmiyordum. Aşık oldum sana dedi. Baya bi video ses kaydı foto gönderdi. Ben de ilişki yaşıcaz sandım saf saf 😂 meğer derdi ego tatmin etmekmiş. Açıkça da söyledi. Ksdeki kızları tavlayıp bırakıyorum dedi. Sorduğum bambasit soruları büyüttü de büyüttü. Şizofren olduğuna kanaat getirip görüşmeyi sonlandırdım. Zaten sonrasında da baktığımda kendinden 10 yaş küçük kızlara yürüdüğünü burdan görünce doğru karar verdiğimi anladım. Kendisi bu posta da yazmış ne derece yalancı ve şizofren olduğunu bir kez daha kanıtladı 😂😂 sanırım bunu da izmirdeki yarmagül ölügelin flörtüne algı olsun diye yazdı ksfskdks birilerine sürekli yalan dolan saydırıyor. Neden boşanma aşamasına geldiği belli oldu. Böyle adamı kim naapsın. R*uh h*astası.
Vuhuuu kimmiş o ya olaya bak😀😀
Daha 3 gün önce arkadaşımın arkamdan ileri geri konuştuğuna şahit oldum. Bir de yüzsüz yüzsüz yanıma geldi "Öyle şeyler söyledim çünkü dost acı söyler." dedi. Bende "Eğer o gerçek dost olsaydı gelip yüzüme söylerdi, orada burada arkamdan konuşmazdı." dedim. Attığı tek bir mesaja bile dönmedim, mesaj atmaya devam edince engelledim. Yolda görürsemde ya yolumu değiştiririm ya da tepkisizce geçip giderim.
Cevap
14Cevap
Yakın Kız arkadaşımdı sevgilisi olduğu için beni takipten çıkarmıştı ayrılında geri geldi ama bu sefer ben konuşmadım
#SelamGençlik 🍀🍀
Bu mecrada birkaç pembe ve birkaç mavi ile kalıcı mesafe koydum. Maviler yakınlık istiyorlar ben reddedince düşman kesiliyorlar! Pembeler hased ve hainlik nedeniyle arkamdan dolap çevirip fesat çıkarttıkları için! Netice: Tümünü ilahi adalete havale ettim, amin!! 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Hangi birini sayayım?
Genel anlamda mesafe koyarım herkesle arama, yaklaştırmam yanıma kolay kolay.
Haddini bilmeyen, gereksiz akıl vermeye kalkan herkese mesafe koyarım ben
Sen benim ponçik arkadaşımsın 😃☺️🤗
Akrabalardan var ama arkadaşlardan şu an yok. Sebebi ise çok belli entrikalı samimiyetsizlik direkt mesafeyi koymak lazım abla napalım yoksa bizi bitirecekler. 🤷♀️
En son arama mesafe koyduğum kişi kız arkadaşımdı. Söylememesi gereken haddi olmayan bir şey söyledi bende öyle bir saygısızlığı kaldıramam o yüzden uzak kalmamız daha hayırlı oldu
En yakın arkadaşımın babası beni taciz etmişti. Arkadaşım, önce yanımda gibi durdu sonra babasını kolladı. Bende yol verdim...
Eskiden çok yakın olduğum bir arkadaş vardı birgün yazışırken şaka yaptım bir anda numaramı sildi güya o kadar yıllık arkadaştık
Günde 2 3 kişiye mesafe koyabilirim sebebi de bir hareketini beğenememem olur ya da beni sinir etmiştir üzmüştür
Eski sevgilimdi. Sebebi durduk yere, bir açıklama yapmaksızın aramıza mesafe koymak istemesiydi.
Yeni taniştıgım 3 kişiydi gereksiz olduklarını anladım mesafe koydum
Gereksiz?
Bi akrabamdı..
Çirkefliklerinden burama kadar geldi shd
en son burdan birisi idi. tekrar bir araya geldik. şu an sorun yok gibi gibi.
Kısa ve net tüm insanlara mesafeliyim!
Ve nedeni Korona!
Neden vaow, bunu herkes yapsa korona kendilinden defolacak ne
Neden vaow, bunu herkes yapsa korona kendilinden defolacak
Sağol dostum
Birkaç tane arkadaşımdı, bana yeterince samimiyet göstermediler ben daha yazmadım onlara...
Ben hayatımdan cıkardığım kişileri unutuyorum tamamen 😃 bu sebepten hatırlayamadım hiç.
Bir arkadaştı bana olması gerekenden fazla yakın davrandığını fark ettim
Hahahah, valla cok rahatladim. Kim oldugu bende kalsin😅
yakin arkadasim. beni aldatan eski sevgilimle flortlesiyordu
back stabber
@isimsizperinizzz oyle valla ask
Nasıl mide kaldırıyor anlamıyorum bebek..
En yakin kiz. arkadasimdj 7 yıllık bir dostluk vardı her seferinde ben onu idare ettim Epson patlama noktasına getirince bitirdim. Mesele herseyime müdahale etmesiydi ben onla küsüm sen de küsceksim şeklinde idi
Onaylamadığım, bana uygun olmayan tavır ve davranışları olduğu için..
Abimin baldızı benle yaşıt arkadaş gibiydik bunun sevgilisi bizim şehirde kalıyor benim için geliyormuş gibi bütün günlerini onunla geçirdi son gününü bile Bende artık eskisi kadar yakın değilim.
Eski kız arkadaşımdı beni aldattığı için bitmişti ilişkimiz
Bı ara sık sık görüştüğüm ve iyi arkadaş olduğum birinin beni bı konuda kıskandığıni ve rahatsız olduğunu görünce mesafe koyup iletişimi kestim
En son kime mesafe koydum hatırlamıyorum. Ama sık sık koyarım. Mesafeli bir insanım zaten
Üç yıllık arkadaşım bir anda mesafe koydu hiçbir şey demeden. Ben de hanımefendiye uyuyorum.
Sevgilisyle yaşadıklarını ortamda anlatan arkadasım. Keske kemıklerını kırsaydım 🥺
Ben kimseyle mesafeli olmam olamamda kişiliğimde yok böyle bişi
Ailem... küçüklüğümden buyana hep kendi çıkarları için yaşadılar
Kuzenimdi çikolata istemiştim almadı diye
@Eoéa_Eoéa Yaaa oluuurrr
@Eoéa_Eoéa akxnalxnak peki peki
Karşı komşum çok bunaltıyor sohbeti
Eşimin ailesi, boşatmaya çalıştılar çünkü 😌😒
Eski bir arkadaşım. Sakladığı şey yüzünden…
Hiç anlatmaya bile gerek yok.
Bir müşterimdi. Çok yoruyordu.
Birkaç akrabam. Menfaatçi insanlar..
Bi erkek iyi anlaşamadığımızi düşündüğüm için
İş arkadaşım beni şikayet etmişti idareye
Sebep samimiyetsizlik ve menfaat düşkünlüğü..
Şehir değişikliği
Boş konuşan biriydi
Bur akrabama...
Kuzenimdi iftira attı bana
Babam
Herkesle koydum ya😂
Eski sevdiğim. Aldattı beni...
Kendim
Erkek kuzenim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?