En son kimi neden hayatından çıkardın?

#DeliMavi
17 Ağustos 2023
En son kimi neden hayatından çıkardın?

#DeliMavi
17 Ağustos 2023
Yalan konuştuğu için (Eski yatak arkadaşı ile benim yanımda sıradan bir arkadaşı gibi konuştu), Benim arkamdan benim dedikodumu yaptı, ailem ile tanışıp ailemi başkalarına kötülerken yakaladım, Benimle farklı benim arkamdan farklı konuştuğunu yakaladım, en son beni kendisini aldatmakla suçlarken suçladığı kişinin en yakın arkadaşımın eşi olduğunu ve çocukluk arkadaşım olduğunu bilmeden yaptı.
Yukarıda saydığım tüm olumsuzlukları DELİLLERİ ile önüne koydum sonra da g*tune tekmeyi koydum.
İyi yapmışsın..
Evet ama kurtulamadım. 2 hafta önce inanılmaz bir şey öğrendim...
Çalıştığım yerin önüne gelip beni takip ediyormuş. Kendisini de tanıyan biri tamamen tesadüf eseri onu saklanırken görüp xxxx ne yapıyorsun burada dediğinde panik olmuş.
Onu gören kişi beni arayıp (Ortak tanıdığımız tek kişi bu kadın çünkü ) lütfen dikkat edin eski iş yerinden tanıdığım biri sizin iş yerinizin önünde bu şekildeydi diye.
Tuhafmış
Arkadaşımı ama dediğim gibi o bir sınavdı şunu yeni farkettim biz abimle nasipse rezervasyon olursa 3üncü kere tura çıkcaz ilk 21 yaşındaydım mucizeleri yaşadım 3 yıl acı çekmek zorunda kaldım hiçbir şeye konsantre olamadım telefonum bu yüzden elimden gitti çünkü suya düştü demek istemiyorum neresi çıkardım temizledim tamirciye yolladım bu olmaz dedi çok ağladım ama içine etmişlerdi zaten onun bu yeni telefon bir abim yere düşürmüş çizilmiş o kadar ayvalık turuydu iki abim ben trabzonda çaykaraya gittik günü birlik ve nasipse bu sene bir tura gitcez 1 Gece 2 Gün Sapanca Maşukiye Ormanya Beypazarı Abant Gölcük Turu rezervasyon varsa ikinci de 23 bu son da gidilirse 31 ve yıllar 2011 2013 olursa 2023 arkadaşım şok yaşattı sonra onun belasıyla uğraştım o yetmezmiş gibi kız da aynı alman benden daha güzel doğmuş boyu kısa sonra terketti çocuk beni tehdit etti sonra başkasını buldu hesap sordum kaale almadı bende orada planımı kurdum sonra oda kazık attı intikamını aldı doğruysa kötü şeyler olmuş
Genellikle hayatımda kim fazlalık yapıyorsa ya da gereksizlik yapıyorsa veya değerimi bilmiyorsa yol veriyorum. çünkü bu tür kişiler ile harcayacak ne zamanım ne de enerjim var.. yani kim olduğu önemli değil kötülük yapan kim varsa hayatımda yeri olmaz.
Çocukluk arkadaşımı.
Hayırlısı olsun..
Cevap
17Cevap
Psikologumu😂 online terapi denilen şeyi ilk defa deneyeyim dedim teeee küçüklugumdeki sevgilim çıkmasın mi karşıma. Hayat hikayemden tanıyinca tabi eski konular açıldı ve ilk defa bir psikoloğun da delirebildigini gördüm yol verdim😂😂
Bu çok iyiymiş yaaa🤣🤣
Ya sorma bu aralar başıma gelen şeyleri yazsam hem şok olur hem de kahkaha atarsın retro beni baya iyi çıldırtti.
Belli belli😅
Teyzem ve çocuklarını sildim.
Çok yaralayıcı oldu benim için çünkü ailemden ayrı tutmazdım araya maddiyat girince ne kadar çirkef olduklarını gördüm.
Maalesef maddiyat insanların gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor. Bende 3 yıl önce annemin kizkardeslerini hayatımızdan attım. Ailemden kimse görüşmüyor.
Son zamanlarda patır kütür yol veriyorum
engel atıp geçiyom hiç, en ufak boş laflara tahammülüm kalmadı
Al benden de o kadar...
Ben yol vermiyorum kendilerini yolunu bulup gidiyor valla, son zamanlar böyle bir şeyler oldu. Arınıyoruz.
Daha iyi yormuyorlar seni
Kiyamadiklarimiz daha iyi kırıyor.
Yabancı bir adam var şu sıra işle ilgili yardımcı olan iş bulsam onu çıkartcam hayatımdan canımı sıkmaya başladı.
Hayırlısı olsun canım.
Ricalar
Arkamdan başka yüzüme başka davranan birini mahşere kadar görmemek üzere çıkardım
İyi yapmışsın..
Merhaba,
Yol verme konusunda iyi değilim. Mesafe koyuyorum genel olarak, bir çok insana hemen hemen herkese, sadece çocuklara gençlere kapım açık ve sevdiğim komşularıma! 😅
İnsanları sevmiyorum çünkü insancıl değiller! 😅
Aile olamadık abla , ait olamadık gerisi belli zaten
Hayırlısı
Öyle tabi abla
Kim olduğunu biliyorsun. O kuzenimin buradan mk diyorum asdjdk
En doğru karar bence🤣🤣
Ben hayatımdan kimseyi çıkarmam çoğu insan gitmeyi seçiyor ve bende hayatıma bakıyorum, ancak hiçbir şey ve hiç bir olay tek taraflı olarak gerçekleşmez.
Sağlık sorunumu yüzüme vuran ve bunu şaka olarak yaptığını söyleyen arkadaşımı defterden sildim en son
Çok yakın biri değildi. Ama şu sıralar en yakın arkadaşıma karşı var bu düşüncem. Verdiğim değeri almıyorum gibi hissedıyorum.
Gitmek isteyene mani olmuyorum sadece. Kimseye yol verdiğim yok.
Gereksiz insanları çıkardım.. Az insan çok huzur..
Geçen çok sessiz ve anlaşılmaz konuşuyor diye birini çıkardım hayatımdan
Sevgilimi ailem yüzünden hayatımdan çıkardım
Meşrebi meşrebime uymayanlara..
Ee o zaman iyi yapmışsın
Arkadaşımı ihanet
Kendisi giden gider, kapı orada.
Beni yargılayan insanları
En son sevgilimdi galiba sebebi abaza olmasi
Bütün aile sekiz yıldır görüşmüyorum
Sevgilimi anlasamadik bir türlü bazı konularda
en son hayatımdan kimi çıkardım hatırlamıyorum
Kendi hayatımdan çıktılar