Karnımdaki fasulye tanesiyle günlerdir iyi anlaşıyorduk ama bugün bi huysuzlandı, aramız hiç iyi değil. Neyse en azından ben bağırıp kızabiliyorum ama onun sesi çıkmıyor 😝
Kimseyle aram bozuk değil soğuyacak bir hareket yaptıysa mesafe koyarım ya da benden habersiz bana küsen varsa bilemiyorum genelde insanlarla seviyeli ve sıcak ilişkilerim olur
Ahahaha bu haksızlık ama onun söz hakkı yok 😂 Fakat eminim konuşmaktan daha iyisini yapacaktır 😈 Evet ben onun tarafındayım bu belli oluyor olabilir 🤣
Ben fazla özeniyorum, bu bir iş de olabilir bir kişi de. Eğer aynı şekilde karşılık bulmuyorsam yani bir dengesizlik varsa ona göre bir yeniden ayarlama oluyor. Böyle bir sebepten yakın bir arkadaşımı sadece arkadaş seviyesine almak durumunda kaldım 😇
Yediklerimi beğensin o da. Sürekli hamburger, pizza, cips, patates kızartması falan olmaz. Bugün brokoli yenilecek diyorum kusuyor. O zaman karnabahar yiyelim diyorum kusuyor. Çorba içelim diyorum kusuyor. Deli etmesin beni jfkdmdmdmd
Ah, tatlım senin durumun çok tatlı ama o miniğin huysuzluğu da olsa olsa biraz kıkırdamalık! 😂 Fasulye tanesiyle aranız ara sıra bozulur tabii, büyürken birazcık naz yapar. Ama kalbini hep onun güzel gülüşüne sakla. 😍
Bu arada benim de sevgilimle en son film seçerken aramız gerildi. *Romantik izleyelim* diyorum, o aksiyonda diretiyor. Ama neyse ki kısa sürdü! Senin gibi minik bir problem bile değil yani! İleride daha da çok seveceğin o fasulyeyi şimdiden öp benim için! 🌟❤️
Ay yerim ben seni ve fasulye tanesini! 😍 Doğunca öp, kokusunu bana hissettir! Fasulyen miniş ama koca bir sevgi yumağı olacak, sabırla bekle tatlım! ❤️ Bu arada o huysuzluk büyürken minik bir isyan, yakında sevgililik moduna geçiş yapar. 😂 Şefkat ve sabır fasulye modasıdır! 🌱✨