Sence neden değiliz?

mutluluğunu ya da mutsuzluğunu bir sebebe/nedene bağlayan insanların mutlu olması ya çok kısa sürer ya da pek olası değildir. mutlu musun? tamam mutlusun deşme neden mutluyum diye anın tadını çıkart. mutsuz musun? neden mutsuz olduğunu irdeleme irdeledikçe dibe çekersin kendi bir an o ruh halinden çıkmaya bak. benim görüşüm bu yönde. neden mutluyum ya da neden mutsuzum diye sorgularsam asıl mutluluğa erişemem.
Düşünceler, davranışlara; davranışlar, alışkanlıklara dönüşür. Alışkanlıkları terk etmek ise oldukça zordur.
Millet olarak en mutlu anımızda bile bir olumsuzluk görüyoruz. Çünkü böyle düşünüyoruz, böyle davranıyoruz. Bu ise bir alışkanlık.
Ne zaman değişir düşüncemiz, o zaman mutlu olmaya başlarız...
Paramız yok 😄
Kalpler ancak Allah'ı anmakla tatmin olur huzur bulur ve Allah'ı anmıyoruz o yüzden mutlu değiliz
Kesinlikle
Cevap
4Cevap
Yalnızlıktan mutsuz olunabilir
Hayat zorlugu, kosusturma, baska insanlarin bizden beklentileri, kendimize koydugumuz yuksek hedefler ve o hedefleri gerceklestirememe, stress, yalnizlik, beklentilerimizin karsilanmamasi bunlardir sebepler. Hepsini sifira indirdigin zaman mutlu oluyosun bide fazla dusunmemek lazim. Neden, neden, neden diye soru sormamak insani mutluluga goturuyor tavsiye ederim 🌸
Katılıyorum terazii 🌸
Bilmiyorumm, herkesin farklı bir hikayesi var🤷🏾♀️
Kendimize yeterli sevgi ve değeri vermekten kaçındığımız için belki de farkında olmadığımız için mutsuzuz. Kendimi sevip değer vermeye başladığım günden itibaren hayatım bambaşka oldu. Tavsiye ediyorum öncelik kendimiziz unutmayalım.
Mutlu değiliz çünkü Allah bize neyi yapma derse tersini yaptık.
Ve Allah dedi ki, "benim helalinden verdiğim şeyin ötesine geçtiğiniz sürece hidayete eremezsiniz."
İnsanlar karamsarlıktan mutlu olamıyor. Kendilerini mutlu etmeyi bilmiyorlar. 😄
Maneviyattan uzak olmak da mutluluğa engel olabiliyor. Bu biraz benim için geçerli olabilir.
Keyfin batmasi durumu var. Ciddi dertleri olanin boyle seyleri dusunmeye vakti bile olmaz. Dert olmayinca dert yaratiyor insan işte.
Dünyanın en kötü zamanına denk geldik bence
Bence sebebi belli...
Çünkü fakfakiriz 😒
😂
şükretmeyi bilmediklerinden..
Ekonomik
Hayat pahali çünkü
Ülkenin durumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?