Ailelerimizi trafik kazasında kaybettik ve eşimle kalacak yerimiz yok, üniversiteyi bırakmak zorunda kaldık?

Eşim ve ben 19 yaşındayız, yeni evlendik ve üniversite öğrencileriyiz. Daha doğrusu, öğrencileriydik. Ailelerimiz bize sürpriz yapmak için yeni evimize gelmek isterken bindikleri arabada kaza yapmışlar. Maalesef ki eşimle anne babalarımızı kaybettik bu kaza sonucu. Akrabalarımız yok, paramız da yok. Kalacak yer desek, inanın hiç yok. Barınma ihtiyacımızı bile gideremediğimiz için üniversitemize ara vermek zorunda kaldık, yani kaydımızı dondurduk. Tek varlığım, annem ve babamdı. Onlara çok düşkünüm, eşim de aynı şekilde. Eşim bana, ben de ona teselli veremiyorum. Çevremizde kötü gün dostumuz bile yokmuş, onu da görmüş olduk. Çok berbat haldeyiz, kafa dağıtmak ve dinginleşmek amacıyla köy tarzında yerlere gitsek sizce bize yardım eden olur mu? Açıkçası amaçladığımız şey, kimseye zahmet olmadan ve gerçekten çok geçici bir süreliğine kalacak bir ev. Zaten yüksek ihtimalle bir işte çalışıp para kazanırız, eve de ancak akşam vakti gireriz. Yük olmayacağımız teyzeler dedelerin biri sizce bize geçici bir süreliğine evini açar mı? Gerçekten paramız yok, otel fiyatları desek uçmuş. Umarım bize yardımcı olacak birilerini bulabiliriz. İnsanlar da tabi ki güvenmeyebilirler, neticede devir değişti ve herkesin içinde kötülük var. O yüzden kimse bize evini açmaz diye çok korkuyoruz. Görüşleriniz nelerdir?
Ailelerimizi trafik kazasında kaybettik ve eşimle kalacak yerimiz yok, üniversiteyi bırakmak zorunda kaldık?