Uzun ciddi bir ilişkimz vardı severek ayrıldık sizce nezsmn pişman okur bir erkek tekrar nezamn arar döner?
Cevabın nedir?
kızım aılesı yuzunden senden ayrılyorsa anasıyla basbasa bırak bence akıllı ol bıraz evlennce anasının agzıyla hareket edıcek erkek dedıgın bıraz kendı kararını kendısı verebılmelı nasıl sevgı bu yalan ozmaan aılesı bırak deyınce bırakcaksa evlenıncede bırak bosa deseler bosanacak.. aklıllı olun tum kızlar olarak her sevıyorum dıyen sevmez unutma bunu
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız sag olun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. severek ayrıldık diye bir şey yok seven insan ayrılmaz her engele inat direnir Sevda'sına sevdiğine sahip çıkar
36 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ben sadece sevdim , sevdikim yel de olsa beni istemeye gelirdi ayrılalım dedim bişey demedi bile , hiç mi pişman olmaz sence
Soran+1 yılDoğru soyluyorsn
Soran+1 yılEvet artk ona güvenim kalmadı
+1 yılcanım seni sevseydi zaten ayrılmazdı emin olsaydı senin sevginden ve kendisinin sevgisinden yine ayrılmazdı aşk engel tanımaz ki her şeyi boş geçtim sen onu gerçekten seviyorsun anladığım kadarıyla sırf ona olan bakışın ve ona olan gülüşün için bile terketmezdi ...
daha bir sürü sebep var bence sen umudu kes00 Yorumla
Eğer gerçekten seviyorsa araya mesafe girince, telefonda görüşmeyip mesajlaşmayınca bir yerlerde karşılaşmayınca bir süre sonra özler. Ama siz kendinizi geri çekmelisiniz ilk hamleyi o yapmalı ki sizi özlesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten uzak farklu sehirlerde yaşıyorz ben Doğuda memurum , ama Haklısınız ilk adımı ben atmayacağım , benm için hiçbirsey yapmadı
Soran+1 yılUmarım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
6Cevap
Aynı şeyi bende yaşadım 1 haftadır ayrıyız en son cuma günü konuştuk ondan sonra ne o aradı yazdi ne de ben. her şey ilk başta çok normaldi 2 yıl üniversitede okuyup evlenecektik kardeşim ben okuyorum. Hayatımı onlara göre şekillendirdim tamam dedikleri için nedense 1 hafta önce okula geleceğimi öğrendiler ve yok demişler (sevgilim öyle soyledi) biraz konuştuk oluru var mı yok mu ayrıldık ayrılırken çok ağladı aynı şekilde bende çok pişman ama geri dönemiyor (bunu bende anlamıyorum) belki de daha 1 hafta oldu o yüzden diyorum. Zamana bıraktım bende biliyorsun ki Allah nasip ederse istemediğiniz kadar engel bile olsa kavuşursunuz Allaha bırak gerisini düşünme biliyorum çok üzülüyorsun karşındaki de bellki uzuluyordur bilemezsin Ama sadece Allah ne derse o olur bunun önüne geçemezsin düşün nasibin değilse boşu boşuna ağlamış üzülmüş kendini yıpratmış olacaksın sakin yapma ben bu yüzden hasta oldum çok zayıfladım ama şimdi diyorum hiç gereksiz Allah yazdıysa zaten olacak ne için uğraşıyorum ben ne için üzülüyorum. bi yere kadsr uğraştım olmadi bundan sonrası Allahın bilecegi iş. Kardeşim hayırlısıyla inşallah her şey düzelir Allah hep yanımızda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılaile baskısıyla kendi ayrılmayı istediyse , dönmez bekleme !
bu saatten sonra dönse de farketmez zaten.116 Yorumla
Soran+1 yılAilesi beni istemeye gelmedi ben ayrılmak istedim Hoşçakal dedim telde sende askım dedi aöa hiç arayıp sormadı ayrılmayı istemiyorm da demedi
- +1 yıl
Ara madem bir .
Soran+1 yılAyrılmak isteyen benm arayamadm ki üstelik Kemdi tek gelip isteyebilirdi beni ama gelmedi
- +1 yıl
Tek gelip isteyemez seni. Usül diye bir şey var. Farz-ı Misal geldi istedi. Ailen ne diyecek? Bugün ailesini ezip geçen , ardında bırakan yarın kızımı da bırakır. Kızımı istemeyen bir ailenin evladına verecek hiçbirşeyimiz yok ! ?
Böyle de değil mi? Hem emin misin gerçekten ailesinin istemediğine.. Ve neden istemiyor?
Soran+1 yılSevgilimle 3 Yıldır görüşüyorz iki Yıldır sozlenmek istiyorz ailesi sevgilşmşn işi olmadıgını soykedi şimdi polisliği kazandı eğitimde bız sadece sozlenmek istedik ailesi okul bitince dedi ama oyalıyorlar bahane bulacaklar yıne dedi sevgilim bende daha fazla beklemek istemiyorm dedim ayrıldık. Ailesi sevgilimin maasını harcamak için yapıyor eğitimde tatilde eve gittiğinde kardesi araba markalarını beğenmiş faceden niyetleri para yani
Soran+1 yılBenm annemle babam boşandılar yek gelse bile annem verecekti eger ver evlerde bile onunla olacağımı evleneceğimi söyledim Tamm dedi yıne de istemeye gelmedi anakuzusu yani
- +1 yıl
Şimdi söyle diyeyim..
Mantıklı bir karar olmuş ailesinin kararı. Diyelim Tıp kazandın? Ailen evlenmene müsade eder mi? Etmez.. Önce okuman gerekiyor derler ki öyle de yapman gerekiyor. Kimse size evlenmeyin dememiş , sadece okulların bitip ondan sonrası için konuşulacağını demeye çalışmışlar. Polislik öyle kolay meslek değildir. Şarkları , tayinleri , görevleri vs vs. Buna hazır mıydın? Daha fazla bekleyemem derken kaç yaşındasın ki? Emin ol o çocukta dönmeyecektir. Dost acı söyler demişler. Şimdi o gidecek ve polis olma yolunda yürümeyi tercih edicek. Ama kendi isteğiyle ama ailesinin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence sende kendine güzel bir yol çizmelisin.
Soran+1 yılBen 28 yaşındayım sevgilşm 26 , bem zaten Doğuda memurum Doğu'nun şartlarını biliyorm sevgilim oldugu içşn herkesi reddettim , ailesi sevgilim pllisliği kazanmadan önce Kemdi düğününü kendin yap dediler sevgilimin Gözünü Korkutmak için, yani kendi düğünümüzü biz yapacak benm işim bar 3 Yıldır memurum
- +1 yıl
Y o zaman kusura bakma da sevgilinde bitmiş her iş..
Soran+1 yılBiz sadece sozlenmek istedik evlenmek değil
Soran+1 yılEvet sevgilim pasif birisi kişilik olarak nın için dedim pişman olur mu diye
- +1 yıl
bazen ne desen de ne yapsan da olmayınca olmuyor..
Soran+1 yılEvet aynen oyle ama elimden gelen herseyı yaptım kendimi üzdüm onu üzmedim
- +1 yıl
vicdanın rahatsa gerisi önemli değil. Yarın öbür gün arkana baktığında asla pişman olmayacaksın en önemlisi bu.
Soran+1 yılTek pişmanlığım onun içşn yaptıklarım ve onu tanımak
- +1 yıl
Hayatta her şey bir deneyimdir. Sakın Pişman olma..
+1 yıleger çok ailesine düşkünse sözünden hiç çıkmayan bir tipse hiç dönmez ama değilse seni de cidden sevmişse 2 veya 3 aya çok özler döner
23 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin sözümden çıkmıyor biraz pısırık simdi polislik için eğitime gıdecek cok ta yakısıklı bisuru kız bar etrafımda o kadar sure sonra aramaz bence
- +1 yıl
ya bırak sana erkek mi yok dünya da bir sürü erkek var. sende eminim güzelsindir sendine biraz bak sende taş gibi kız ol bak o zaman o dahil kaç kişi peşinde koşar. üzme kendini sen değerlisin senden başka yok. bunun degerini bil ve 3 günlük dünyanın tadını çıkart aglamaya degmez
Soran+1 yılHaklısın oyle yapacagm artk
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılailesini karşısına alacağı zaman anca oda seviyorsa başka türlü kaynana faktörü işi bozar
115 Yorumla
Soran+1 yılAilesini karşına aldı ama annesi Gamsız umursamaz, sevgilim askerden sonra evini terk etti arkafslarında aldı annesi tüne umursamadı , sevgilim se kişilik olarak pasif birisi
- +1 yıl
aileyi karşına almaktaki kastım siz ne desenizde ben bu kızı nikahıma alıyorum demesidir annesi ne kadar gamsız olursa olsun anne oğluna düşkündür
Soran+1 yılBana evlenelim dedi ben istemedim ailem den gel bikere iste oyke dedim o da Tamm dedi beni oyaladı bende ayrılmak istedim bıktım cünkü ama pişman olup olmayacağını cok merak ediyorm
- +1 yıl
seni isteme konusunda ailesi ikna edememiş olabilir kaç yıldır beraberdiniz
Soran+1 yıl3 Yıldır birlikteyz son iki yıldır ailesi e sureki soykedi ailesi ciddiye bile almadı
- +1 yıl
valla şimdi bana bu anlattıklarından ailesine niyetinin ciddi olduğunu söylememiş kanaatin değim yoksa annesi bu işin üstüne gider mesleğini eline almışsa oğlan kesin başını bağlamak isterdi
Soran+1 yılSevgilm çerkes onlar gec evleniyor , kişilik olarak pasif bence annesi de umursamaz sonucta sevgilşmşn maasını harcamak istiyor
- +1 yıl
vallaha benim babaanne tarafım çerkes hiç birinin böyle düşündüğünü görmedim benim kanaatim oğlan ya evliliğe hazır değil ya da annesine gelinini buldum dememiş gibi geldi
Soran+1 yılAnnesiyle bikere tanıştık görüştük sonra hiç aramadı bile, sevgilimle birlikte eşyalara yüzüklere baktk cok hayal kurduk o da istıyordu bence
- +1 yıl
sen istediğin olay uğruna savaşmayı göze almışken o pes etmeyi seçmiş
Veya annesi ciddiysen bu kızı al dedi sevgilin bu sorumluluktan korktu annesinin sizi ayırmaya çalıştığını düşünsem oğlunu dolduruşa getirir sürekli kavga ederdiniz severek ayrıldık diyorsun tabi karşı taraf bu konuda nasıl düşünüyor bilemem
Soran+1 yılSevgilim ailesinin yanıma gitti polislik okula tatile girdiğinde kardesi facede araba markalsrını begendi o gun, sevgilim askerdeyken arkadslarına komutanlarına beni anlatmş Evleneceğimizi faln hatta facedeki asker arkadsı sevgilim benm içim bişdy paylaştığında romantik faln yazıyor, annesi istemiyor bence
- +1 yıl
sen öyle düşünüyorsan Şu an hala konuşuyorsanız bu olayı ona sormayı deneye bilirsin zaten seviyorsa annesiyle aranızı yapmaya çalışacaktır. En azından bu girişimde bulunması gerekmez miydi
Soran+1 yılAnnesi beni aramak istemiyor söyledim , artk konusmuyorz
- +1 yıl
o zaman işin zor dostum senin için savaşmayan kişi içinde senin bu kadar kendini kahretmeye değmez bu saatten sonra dönmeyeceği kanaatindeyim
Soran+1 yılBe de döneceğini sanmıyorm
Eğer cinsel anlamda birini bulamazsa sana dönecektir ama bulursa unut onu asla dönmez
19 Yorumla
Soran+1 yıl26 yasında daha önce kimseyle birlikte olmadı benmle de tabiki, ama şimdi polislik Eğitimine gıdecek orda boşlukta bulabilir birisini kızlar oesşnde zaten
Soran+1 yılBirlikte uyuduk öyle bişey yapmadı evlilikten önce o seyleri yasamak isteyen birisi degil
- +1 yıl
Laf olsun diye yorum yapmıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum ama malesef durum bu bende 17 yaşında kız kaçırdım 1 hafta aynı evde kaldık kız sabahlara kadar beni boz beni boz diye yalvardı ama yapmadım ( irade herkesde olmaz ) ama onun haricinde herşey yapdık şimdi aklımdamı hayır!!! 5 dakikalık ilkimi yaşadığım aklımda
Soran+1 yılBen arayıp aramayacağımı merak ediyorm
Soran+1 yılHaklısın kardesim ama kendimde değil gibiyim biraz zamn gecsn toparlanırım herhalde
Soran+1 yılSag olun
Dönmez kank geçmiş olsun en yakın tekel bayiye bekliyoruz 😄
28 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyordm zaten ama face Şifresi ikimizin ismi her yarın saat arayla giriyor değiştirmemiş hala
Soran+1 yılBen bitırdm zaten ayrılalım dedim, Hoşçakal dedim sende askım dedi ayrılmak istemediğini faln soylemedi bile
Soran+1 yılPeki teli kapatırken bile nıye aşkım dedi
Soran+1 yılHımm anladım ama bişey yapmadı o
+1 yılAilesi yüzünden ayrıldıysanız dönmüyor canım onlar haberin olsun, aynısı geçti başımdan :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAilesi neden istemedi
- +1 yıl
Ablası bana sürekli saygısızlık yapıyordu ben de ya uyarırsın ya da ilerde ben ablana olan saygımı yitirip mal olduğunu düşüncem dedim kavga ettik ablasına mal dddim diye bitti.
Annesi de benden ayrılmasını hiç istemezdi beni çok severdi bunu sıkıştırıyormuş barışın barışın o kızı bırakma falan bu da ablama mal diyor anne saygısız falan bir de abartmış
Sonra kadın istemiyorum ben de o zaman demiş.
Dayanamayıp cok kez bana mesaj attı, özledim ölüyorum falan ama dönmedi yani
2.5 yıla yakın bir ilişkiydi
Soran+1 yılHımm anladm
+1 yılNeden ki ailesi istemiyor mu neden tam85
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ili yoktu şimdi artk işi var polisliği kazandı ailesi okul bittikten sonra faln demiş bu da bahane 3 Yıldır görüşüyorz 2 Yıldır ailesi oyalıyor, ailesi de sevgilimin maasını harcamak için yapıyor
- +1 yıl
Sen de mi polissin
Soran+1 yılYok ben memurum
- +1 yıl
Ama okul bittikten sonra erken diye demiş doğru diyolar okul bitsin öyle daha iyo dgeil mi hem düğünu erkek tarafı yapar masraf vs
Soran+1 yılBiz hemn evlenelim demedik ki sozkenmek istedik sadece ustelik ben de memurum , ailesi sevgilim polis olmadan önce kendi düğününüzü kendine yapın demiş şimdi polisliği kazandığından beri bız yaparz demişler
Valla benimki geri döndü arkadaşlar ama belli bir sure sonra zaten sen kendin istemiyorsun emin ol çünkü ailesi ve senin aranda bir denge kuramayan adamdan bir bok olmuyot
00 Yorumlaailesi ne yaptı da?
19 Yorumla
Soran+1 yıl3 Yıldır sevgiliyz bız, ailesi sevgilimşn işi olmadıgı için istemeye gelmediler beni, şimdi eğitimde polisliği kazandı ailesi okul bitince faln diyor ama bahane , ailesi sevgilimin maasını harcamak istiyor kardesi faln face de araba markalarını beğenmiş bile sevgilimin eve geldiğ gun
Soran+1 yılSadece kendilerini düşünüyorlar 3 Yıldır bekliyorm benm işim oldugu halde sevgilime surekli bir bahane buluyorlardı şimdi iste hersey ortada parasını yemek istiyorlar ustelik benm işim var memurum ailemin de maddi durumu iyi
Soran+1 yılO da anladı ama tek gelirse ailesiyle tamamen ilişkisi bitecek o da bunu biliyor yani ailesini tercih etti
Soran+1 yılAnnesi 55 yadında hiçbir hastalığı yok Gamsız , aynen işte istede sevgilim tek de gelebilirdi ama gelmedi bende onun için ayrıldm , ailesi sevgilimle birbirimizi cok sevdiğimizi biliyorlardı biraz da annesi kıskandı
Soran+1 yılSevgilim askerdeyken ailesi bikere gitti ben iki kete ustelik Doğuda memurum, annesi oğlu askerden gelecegi içşn sozlenmek istediğini soykeyeceğim için oğlunu görmeden İstanbul'a akrabasının düğünüme gitti, sevgilim 3-4 ay arkafslarında kaldı evini terk etti annesi 3-4 defa aradı , yani ailesi istemedi sevgilim de kişilik olsak pasif birisi hep ben yönlendiririm KPSS içşn polislik için
+1 yılDonmez
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
seversde dönmesi lazım aile dinlememli bence
00 YorumlaImmm yalnız kalınca emin ol arar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNezamn ki
+1 yılseviyorsa 1 haftaya orda en geç 2 :D
00 Yorumla
+1 yılseviyosa arar bir aya
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay mı
Severek ayrıldın ise zaten pişmandır
06 Yorumla
Soran+1 yılAramadı hiç ama
Soran+1 yılNezamn arayacaksn
Soran+1 yılNiye
+1 yılaynısı benmdee başımdaa ne kadar oldu ayrılalınız
07 Yorumla
Soran+1 yıl1hafta oldu
- +1 yıl
peki sana karşı nasıl
Soran+1 yılSevgilim beni cok seviyordu bende onu aöa ailesi neni istemeye gelmiyor onun içşn ayrılmak istedim siz neden ayrıldnz
- +1 yıl
benide aynen çok aşırı büyüktü yapamıyoduk birbirimiz olmadan annesi istemedi beni başka birilerini düşünüyomuş aklındaa annesi hakkımı haram ederim eğer onunla olursaa tüm aileni unut dediler mecburen ne kadar uğraştıysak yapamadık 3 yıldır uğraşıyoruz
Soran+1 yılSenin sevgilinin annesi dürüstmüş en azından , benm sevgilimin annesi surekli oyaladı 3 yıl boyunca erteliyor işe başla fakn diyor sevgilim polislik eğitiminde yani maasını harcamak istiyor bikere tanıştık ondan sonra hiç aramadı bile bilere
- +1 yıl
canım benm sen ayrılmak istediğinde yok derdi sevseydi amaa benm ki kızardı ayrılalım dediğimde
Soran+1 yılBaba cok defa soz verdi canm yıne mesaj attı şimdi barıştık zaten
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem