Ailesi yüzünden ayrıldık?

Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim vardı. Her anlamda düzgün birisiyim, sevdiğine bağlı, sadık, oturmasını kalkmasını bilen. Kariyerim çok parlak ama ben yine fedakarlık yapıp kendi geleceğimi onu hesaba katarak kurmuştum. Aşık olduğum ilk insan ve bunları sevdiğimden yaptım. Sevgim hor görüldü, kötü davrandı ama her seferinde pişman oldu. Bana bunun sebebinin annesinin istememesinden kaynaklandığını söyledi. Ben 3 yaş büyüğüm eski sevgilimden. Ama o bunu en baştan beri bilip sorun etmemişti. Defalarca ona başka birini bulmasını söyledim, kalkacağız altından dedi. Bugün ise ben seni olumsuz görüyorum dedi.. Bu hallerinden dolayı çok çektim. Beni çok sevdiğini, her zaman içinde ukte kalacağını söyledi. Ben her yerden engelledim köprüleri yakmak istediğimden. Ama çok kararlı olmasına rağmen bugün son konuşmadan sonra bile 3 saat sonra aramış. Ailesi yüzünden ayrılan insan, sevdiği kişi onun için doğruysa ve hatta o aile için fazla iyiyse, ayrıldığı için pişman olur mu? Biliyorum hiçbir fayda sağlamaz ama ben her şeyi göğüslemeye hazırdım. Ailesi kötü davransa bile sen yanımda ol saygısızlık etmem ortak yol buluruz diyordum. Sadece yaş mevzusundan dolayı benden ayrıldı ama ben yaşımı da hiç göstermiyorum 26 yaşında 20 gibi duruyorum. Canım çok acıyor lütfen kötü yorum yapmasın kimse.. Sadece derdimi anonim paylaşmak istedim.
Ailesi yüzünden ayrıldık?