Birinin yüzü güzel ama tombak :DDD
Diğeri kese kaadına talim ama fizik taş :DD
Evet burdayim :)))) hatta benim arkadaşım o kadar guzel yaratilmis ki bazen diyorum allahim bu nasil bir sah eser. Sonra aynaya bakiyorum ve ayni cümleleri kendimede kullaniyorum. Inanilmaz bir his :)))) inanamiyorum duyan bir kulak düzgun bir burun guzel bir agiz saglikli bir beyin tutan el ayak inanamiyorum şahsen nasil bu kadar nizamli bir sey yaratabiliyorsun rabbim diyorum ve tekrar guveniyorum kudretine varligina son bilincime kadar inanıyorum. İyi ki kulun olma serefindeyim diyorum bir beyin vermis en önemlisi kullanabiliyorum. Vaay canina bu harika bir his :)) Gurur duyuyorum dostlarimla.
burdaa !!
yalancıyı Melek Hanıma verelim mi? :D
https://www.youtube.com/watch?v=HcWyvWBzyLQ
Karizma yok evet yakin arkadaslarim daha karizma ama hic olmasa onlar gibi bazen şapşal durumuna dusmuyorum kizlar baksin diye bakarlar kazirmalarya beyfendiler kizlar kapak bir söz karizma yerlerde zaten. Tipin değildi demeye calisir ama laf ustasi ben lafi yapistirip malak gibi kala kaldirim :))
Çok dikkat et onlara..
Esas kız seninle ilgilense bile, bunlar arayı bozar.
Kızcağızın koluna çimdik atar, soğutmaya çalışır ve kızcağızı sahiplenirler.
Sana da ''senin anan bacın yok mu?'' gibilerinden konuşurlar.
Çünkü güzel olana asılmışsındır, ''ona'' değil..
Kaldıramaz..
Cevap
30Cevap
Benim arkadaşlarım da güzel ben de güzelim. Hatta bunu bir çok kişiden duyduk hepiniz ayrı güzelsiniz diye.
iki tane de çirkin denecek kız arkadaşım vardı ve o kadar yıprattı ki ikisi de beni.
kompleks yapıyorlar ve seni aşağı çekiyorlar.
arkadaşlarım güzeldir ben de güzelimdir.
çünkü artık yaşımızı başımızı aldık demlendik.
çirkin kadın yok ama, bazıları ciddi manada karakteriyle ve görünüyle birlikte çirkinler.
onlardan uzak duruyorum.
hiö birimiz sırıtacak kadar çirkin değiliz en azından. her neyse çirkin arkadaşım yok kendim de çirkin değilim hamd olsun.
ya yapmayın sunu artık insanları cırkın sisko biçimsiz zayıf bilmem ne diye sınıflandırmayıç hepiniz sanki adonisli İspanyol erkeğisiniz * once kedndinize bakın sonra başkalarını eleştirin olmaz mı. of yine sinirlendim
öyle basit kızlar gibi herşeye gülme erkek ol azıcık =)
Aglattın şu an ben yatıyorum ok bb.
Kedilerimle
He oyle ergen kardesm laf sokmaya calıs sen =)
iyi geceler =((
Cevremde ki tum arkadaslarim yakisikli bro. En yakin arkadasimla kiyaslamiyor kimse, ikimizinde kendine ozgu bir tarzi ve gorunusu var. Brad Pitt ve Ian Somerhalder i kiyaslamak gibi bir durum herkesin begenisi farklidir.
Arkadasim daha guzel valla. Bana bir bakilirsa ona uc bakiyolar.
arkadaslarımla kendimi kıyaslamıycak yastayım bence :) herkesin kendince güzelliği var burdan kimse başkalarıyla kendini kıyaslamasın derdim çok saçma yani benim arkadaslarım arasında güzelde var çirkinde hepside 10 numara kızlar :)))
Öyle bende😃
Araba almadım kardes topluma mesaj verdim😃
Evet bir tane daha mesaj vereyim bari siz siz olun başkası olmayın böyle daha güzel olursunuz 😄😄hehe kuzu kuzu gelirler sonra akşam oldu böyle oldum 😃
Muah muah 😃😃😃
En yakın arkadaşım olduğunda düşünürüm. Mesela burada vardı açık ve net ondan daha güzeldim. Sanırım kıskançlık krizleri yüzünden bitti bu arkadaşlık.
İnsanları dış görünüşüyle ayırt etmenin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Bırakın insanlar nasılsa onları öyle kabul edin ve kimsenin onurunu, gururunu incitmeyin ;)
Hani denilir ya güzelik görselik isidir diye iste öle.
ya da suda var, ikisi kendini begenmiyorsa ya da begeniyorsa burada kim karar verecek cirkini güzeli?
Hah işte o anlattigin şişman cirkin kiz hep ben oluyorum ne hikmetse anlmaadim. Heralde benden sismani olmadigi için hep o kişi ben oluyorum efendi ben.
Cirkinligimi bildirme bana şimdi :D
Durumumu özetliyorum bknz;
https://i.hizliresim.com/u.jpg
https://i.hizliresim.com/gL8PkL.jpg hah simdi link dogru oldu :)
Simdi kendimk ozetlerken az biraz utandim ya ole moral grafiğim düştü elim ayagim birnirine karisti sandiydim bende hata etmişim . Tuh ! Bak gordun sisman olunca hic birsey yolunda gitmiyo :D
Sor bir bakalim bir kavanoz nuti alabolecek kadar zenginmisin efendi! Varsa yoksa bim. Oda temiz mal oldugi icin ywtigini gememis gibi oluyorsun :D
Ancak zaten işe yaramaz ne varsa o bende. Dil pabuç olunca vidi vidi bayan katagorisine iniş yapiyorsun. Onlarada kalk dilinde dayaklik kadin diyorlar :D
Hatirlarsindir yimrig yapma yimrig yapma !
Supaneke dinimiz amin :)
Herşeyi sen mi bilcen ne sandin !
:D
İnsanları dış görünüşe göre yargılamak çok yanlış bence tanıdığım hafif tombul ve güzel kızlar var bu yüzden ben önce kalbe bakıyorum...
Allahın yarattığına çirkin demek haddimiz değil DonJuan
Ama şunu söyleyebilirim
Arkadaşım bakımlı, ben bakımsız :))
Bakılmasını istesem bende bakımlı olurdum... Bakılmasını istemiyorum DonJuan :)
Haklının hakkı kalmaz zaten bende DonJuan'cım :D
Adalet Mülkün temelidir
Demiş Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK...
:))
Ne anlarsan artık DonJuan :)
Guzelligim bes para etmez ondaki ask olmasa :/ Ondaki yaa seydeki immm sey. Tamam be kimse bana aşık degil sanirim o çirkin ben oluyorum :)))
şapşik bayrakları indirdi :))
gaz odaları nerde? sanırım çirkin dediklerinizi oraya göndericeksiniz yoksa niye dert edesiniz değil mi :)
not: çok yakın arkadaşım yok
Unutma insanlari dis gorunusleriyle yargilama Allah derki yarattiklarimin icinde en guzeli insanogludur der kendini tek gozlu olarak dusunsene ve unutma
Yarin birgun evleneceksin belki kizin olacak
@Sonas dogrumu dusunuyorum kanks
Arkadasimin yuzu tatli, sevimli. Benim ise daha seksi cekici. Arkadasim ve her zaman benim guzel oldugumu soyler. Bende oyle dusunuyorum.
Evet. Biraz dolayladim sanirim :))))
Ama aciklama yaptim iste :))
arkadaslarim hep yakisikli
bende o yakisiklilara akil veren tipsizim hocam:D
ama öyle iste
sevgilileri bile diyor
su arkadasiz gibi tipsiz olsanizda akil olsaydi diye:d
hahaha
bendediyom herkes ben olamaz
siz onlarin ambalajini seviyorsunuz:D
kizlar bana bazen sulaniyor hocam ya
:D
tirsiyom valla
arkadaş olarak çok güzel yok ama kendini çok beğenen çok güzelim diyen var ama benim en güzel tanıdığım ablam ondan başka çevremde güzel yok onun yanında gezen çirkin ben oluyorum sanırım:)
En yakın arkadaşım annem, o bana bin basar, sultan o :)
Bak bak bir resim ararken google yazdım ilk çıkan yer burası :D iyimiş :D
https://i.hizliresim.com/LpWB91.png
Bu idi biyriniz :D
En yakin arkadasim diye bisey yok ben tek tabanca takilirim da cirkinim ama :D
Amaaaan ne edeyim malzeme bu iste. Bu kadar var :D
En yakın arkadaşım sarışın ben esmerim :) onun güzelliği farklı benimki farklı yani kıyaslanamaz :)
sarışının adı , esmerin tadı diyorsun :)
ama beyaz tenli, kaşı gözü kara bir kızın tadı hiçbiryerde bulunmaz :)
Teni bembeyaz olanlar bence biraz itici özellikle erkeklerde :) hafif buğday olacak her iki cinstede :)@scarface3469
bugday tenli sarışın olmaz yaa. kibariyenin annesi gibi olur , çakma sarışın gibi :))
Buğday ten esmer değilki gayet güzel bir ten rengidir. Her renk yakışır o tene. :)
yok, almıyım. ben kutuma gidicem. kutumu açın :)))))
Tamam kaç sen. :) hem teni bembeyaz hemde kaşı gözü kara biraz zor bulursun. illaki melez olur kumrala dönük olur türklerde. Ama japonya ve çinde istediğin tip kadın çok bir göz gezdir derim :))
türkiyede var o tarz kadınlar... ama biliyorsun japon kore konusundaki zevklerimi :))))
Bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. Sana beyaz tenli hatunlarınla mutluluklar dilerim by by :)
Soran, ne istiyosunki? :))
Oldu tamam. :)) gidip foklara arkadaşlık ederim :)))
ahahah :DD
uçma şindi oralara kadar :D
hem ben geçen gördüm yalan sölüyolar bayaa kalabalık şerefsizler :))
bak :)
siyahzamanlar.com/gallery/57_30_01_14_1_30_24.jpeg
Ohoo harbiden bunlar yanlızsa ben neyim yahu? :))))
Yanımda çok güzel bir kızla dolanmam asla, onun güzelliğini katlamış olurum onun yanında durunca. Tek takılırım daha iyi :)
Girdiğimiz her ortamda ben dikkat çekiyorum. Arkadaşlarım bazen biraz bozuluyolar.
:D:D
hiç sevmem kıyaslamayı o keninle ilgli özgüven bence yanımda hep güzel arkadaslarım vardır
çokk çirkinn:( ama https://www.youtube.com/watch?v=9QzMFYs8U8M aynı burada ki kara möcüksün hihihihih :D
linki yapıştırmadan göndere yapıştırmışım :D
1.bp.blogspot.com/.../terbiyesiz.jpg
all mööcükkkcüğüm https://hizliresim.com/9po745 :)
ahahah :DFFdDDDD oofffff :DD
www.forumasel.com/.../okuz-karikatur2.jpg
alll öküzz https://hizliresim.com/78gLL5
al canım all https://hizliresim.com/WrkPLm :)
hatta :DDD
www.ohadiyorumm.com/.../vir-vir.jpg
all kankkişşşş hahahaah https://hizliresim.com/LoA6ka :D
:ooooo :))))))
www.edebiyatdefteri.com/.../31785.jpg
all möcükkk https://hizliresim.com/5R70rA :D
1 tane yakın arkadaşımla benziyoruz hocalarda benzetiyo ama ben daha güzelim:D
Güzel olanı benim o ii diil :)) Aman o da burada takılıo olmasın da :D:
yok yolmaz ya kndiside dio ztn ama ben söyleynce kırılır kıyamam ki hiç :(
hahhah :):))
https://i.hizliresim.com/OdAbWn.jpg
diyorum çekip gidiyorum :D
Şu soruyu yazan parmaklarını öperim.
Şişman ve varoş kızlar yüzünden sözlü ve zihinsel tacize maruz kalıyorum. Ve o kıskançlar böcekler arkadaşımdı 😂😭😂😭
O erkek kisminda bahsettgn amelede sensin sanirim dostumm cok yazikk:(
En yakın arkadaşım benden katbe kat daha güzel kanks :)
Neden? :)
Bence bu karaktersiz insanların işi 😂 onlarda pek bize yaklaşamaz :)
Ne kükremesi ya güldüm farkındaysan :D
Yoo hiç değil :)
Bence sen her şeyi ters anlıyorsun 😃 arkadaşlık güzellik veya çirkinliğin üzerine kurulmaz bunu demek istiyorum bu yüzden zor olan bir şey yok
kendimle ilgili şüpheye düştüm..
yoksa :O
www.eglendir.com/.../okuz.jpg
😄😄
Kızlar üzülmeyin bakın size güzel bir haberim var :)
https://www.haberzamani.com/p1-aid,4631.html
Ben. Kıskanılacak ya da abartılacak bir şey değil, öyle sadece.
Vallahi en yakın arkadaşımın yüzü kötü fiziği idare eder ama :D benimde yüzüm idare eder ama fiziğim gayet iyi :D
ama yı fazla yazmışım ksldghj
yo fikrimi söylüyorum :D güzel olsa hakkını yemem
Aralarinda en güzeli benim ama bir tane gevşek arkadasim yavşak yavşak davrandigi için genelde ilgi goruyo. Verene bakarlar hesabi 😂
At gibi fizigi olan kizlar at gibide suratlari yok mu igggggghhhh Ben ölup geliyorum
hemen hemen aynıyız kanka ne, en çirkiniyim nede en yakışıklısıyım :))
Ortam geniş :) aynen
Kiz arkadaslarimi gectim erkek arkadaslarim bile benden güzel l*n :d
aboooww :DD
https://youtu.be/HuO491zPboY?t=18s
En yakin arkadasim benden baya bir kisa ve baya bir kilolu. Ama onun yuzu daha guzel selfie cekemiyorum onla :D kiz super cikiyo
Valla kizin kaslari gozleri burnu super ama kisa ve baya kilolu. Bence o benden daha guzel kilo boy guzellik ölçütü olmamali zaten okuldaki erkekler hepp ona bakiyo
Şu kilo yuzunden insanlari yargilamazsaniz memnun olucaz
Of tamam ne biliyosan yap kilo karakter ölçütü degil kafaniza sokun bunu ben 47 kiloyum ama kilolulara kotu davrananlari sevmiyorum
En yakin arkadasim barby guzellikte biraz kilosu var sadece
Kendimi soylesem inanmazsin zaten.
Gormedigin bir sey icin sana inandirici gelmez
kendimi de yormam.
Biliyorum.
Aferin?:)
Su an masamda oturuyrum zaten.
en yakın arkadaşım benden daha güzel biraz iri yarı ama yüz şekli kusursuz yani herşey kiloda değil
Çok iyi bir noktayı tespit etmissiniz. Benim hiç çirkin kız arkadaşım olmadı. Ama sokakta bende çok sık karsilasiyorum
Davul bile dengi dengine emsalim olmayan biriyle hayatta dolaşmam
Genelde havalı popüler kızların yanında sekreter kıvamında orta halli kız olur nedense beni hep onlar cezbeder.. Çünkü o grubun beyni odur :)
Ben sanirim. bunu da onlar oyle dedigi icn diyorum :d yakin arkdsm bitane olmadigi icn ayrica tam. bsy diyemicem guzel olanda var olmayan da
Heee cok iyi anlamissin belli xd
Ne alaka ozguvenle ne. demek istedn yani tam. olrk
Buraya fotosunu koymayan her kiz cirkindir gbi bir amlam ckiosa bu cumlenden cok buyuk bir yanilgi icnde oldgnu. hatirlatmak isterim :D benim ozguvennmle bir sorunm yok goren aptl der salak der aa fotoya bak kesn. cirkindr der o onlarn onyargisi bu beni baglamaz bu aciklamayida soz konusu ettgn icn yapiyorum hadi good. night :D
En yakın arkadaşım da kullanıyor siteyi ayıp olmasn smd 😁😁 Ben daha güzelim. 😊 mütevazı olamiciim :))
Bazilarida yannda bilerek silik tipler taşır kendi bir adım önde olsun diye :)
Hangisine guldun 😁 tespitime mi :))))
Hahah 😁😁 ayrim yapaydin yapstrmstm faşist damgasini zaten 😈
Naber cinim 😁😁😜
Yok be abisi 😁😁😁
Noldu 😁😁
:)))). yaa 😁 kastamonulu musun? :)))
😁😁😁😁
Anlıyorum :/
Genelde oyle oluyor gercekten... guzel kızların yanında cirkin arkadas... ego tatmini sanırsam...
Al beni Vur Arkadaşıma ikimiz de çrkiniz hahahah :DDDDD
@estfrllh al beni götür nolurr yha Dayanamam seniz ben :DDDahahsjjhsfhsdjhf
Arkadaşımı al vur bana :DD Ne diyom ben yaha :DSfsdkhfjdh
sussam iyi olacak konuştukça batıyom :DDDD
1.2.3. Tıp dediimm D:DD
İnsan olmak neyinize yetmiyor ki bir de güzeli peşindesiniz. Güzellik için harcadığınız zaman ve parayı iyi bir insan olmak için harcasanız eminim şu an dünya daha yaşanılabilir bir yer olurdu!!!
l*n soruyu okudum öldüm gülmekten ya :D
harbiden oğlum ne ayaksınız hatunlar? güzel hatunun yanında hep şişman çirkin arkadaş mı olurmuş ya
İkimizde güzel değiliz ancak erkeklere daha çekici geldiğim bir gerçek :D Doğruya doğru
Genelde ben giynir kuşanırsam küpe saç baş sakal falan istemiyorlar yanlarında ya kendileri yapıyor herşeyi bana sen yapma diyorlar :D yapcak bişi yok tişört pantolon çıkıyorum :D
Valla öyle fıstık gibi arkadaşlarim yok.
Ama yanındaki sisko ben oluyorum genelde :D
Yakın bir arkadaş bulunca kıyaslıyıcam güzelliğimizi o zamana kadar ben güzel olanım.
Amaaaan bunları önemseyen mi kalmış. Burası Türkiye'miz nefes alsin yeter mod. :)
Tabii hep öyle diyorlar.
Anlamaman daha iyi. :)
Insallah efendim. :)
Aminnn :)
o kadar çok ardsm var ki kşiye göre degişio birnde ben öbrnde o :)
Tabi ki ben arkadaşlarım da fena değil ya da bilmiyom ya :D
Farklıyız ama o açık ben kapalıyım o sarışın ben esmer ne bilim o daha güZel sanırım:))
Şartlar eşit değil diyorum :))
Ama yinde o güzel:))
O işte :)
:Demin degilim ama belki buraya soru yaparım bınu:))
Neeee!:)
İyi :)
Bakınız:))
Yanlış sorudayım pardon pardon :))
En yakın arkadaşımı beğeneni ayrı beni beğenen ayrı
Çarpıtmadım ki
Galiba en yakin arkadaslarimmdan birisi daha hos benden :)
yok sanmam onu:)) o kadarda değildir ya :)
En yakin arkadaslarimi cok begenirim ben asklarim onlar yaa :D
ya insan aynaya bakınca kendini güzel görmezse çatlar gider herkes kendini güzel görmek ister :))))
dha bu geçen cumartesi kadının biri kardeşine talip oldu desem yeter mi :)
:))))))))) tanımıdagm bir kadın işte parktaydım yegenmi sallıyodum kadın beni beğenmiş kardeşne ayarlamaya çalıştı daha ne kadar detaylı anlatablrm :)))
ayyy ne sandğnı anladım :))) tövbe yarabbi
anlamişko ama şuda var güzellik görecelidir bana göre güzel olan sana göre deildir !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar