Güncellemeler
1 yıl
burada hintli kızları bile güzel bulan erkekler gerçek hayatta damacana şişesi görünce bile tahrik olan erkekler belli
Bu hintli kızlar şaka mı kendilerini dünyada en güzel sanan kızlar hintli kızlarmış pis leş gibi vücutlarıyla neyine güveniyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hiçbirini beğenmedim
Bana az çektirmedi.
tiplerini bilmem ama pis koktuklarına eminim
Sen gül kokuyorsun sanki kıza bak balık kokuyorsundue ahdhah
bunlar sıçtıktan sonra popolarını bile yıkamıyordur bide dünyanın en güzel kızlarıymış :D
Birileri kıskançlık krizine girdi ahdhah
kanka hintli kız mısın niye bu kadar üstüne alındın ki
Balık kokan türk kızının güzel hint kızlarını eleştirmesi çok komedi lan
türk kızları olarak ganj nehrinde babannemin külleriyle yıkanmadigimiz için çok üzüldük dhkdks
@isyankar46xx annen bile daha güzel kokuyordur bunlardan
Tanımadığın insanlara kötü kokuyor demen çok komik araplara da bok gibi kokuyor diyordunuz eski sevgilim mis gibi kokuyordu
abim international takılıyor
Dişilere ilgim var bizim ülkede yok denecek kadar az hele yaşadığım şehirde benim erkeksiliğimi tamamlayacak dişi yok
belisayy Bu Kürt erkekleri damacana görünce bile kalkıyo bunların bunları sölemesi normal :D
Bizimkiler nelerine güveniyorsa onlarda azcık fazlası işte
abi aşırı abazasınız bu kızları beğeniyosunuz ya bence Türk kızları iyi yapıyo sizin gibi abazalar hakediyorsunuz
Beğeniyorum diye bir kelime yazmamışım, bizim 150 90 kilolar nasıl kendisini dünyanın en güzel kızı sanıyorsa o varoşlarında kendisini güzel sanması gayet normal diyorum anladın mı
yaa Türk kızlarıda kokuyo bakımsız ama en azından beyaz tenliler
Çingene gibi olanlarıda var, beyaz tenli hint kadınlarıda var ama isveçliler ruslar ukraynalılar melezler dururken hint ve türk kızları çenelerini az kapasın
isveçli rus kızlarını bırak zaten onlar başka seviye dünyanın en güzel kızları oralarda senin çingene gibi dediğin kızlar kürt kızları Türk kızlarının eli yüzü düzgündür
Eli yüzü yamuk demedim zaten , güzel kızlarımız da var ama hepsi dünyanın ken etrafında döndüğünü sanıyor…
Bırak erkekler düşünsün hayatım sen niye üzüyorsun kendini
Seninde ruh hastası olduğun belli
Kıskana kıskana yeni bir çığır açtın vallahi
aamk cinsiyetimi biliyormusunda kıskanıyo diyosun :D
Kıskançlık hissettim soruda.
Soruyla açıklamaya aynı şeyi yazmış birde aw
yok yaa acıyorum sadece rus kızları ingiliz sarışın bebek yüzlü uzun boylu kızlar varken bunlar kendilerini ne sanıyo popolar b0k kokuyordur bunların
Bazıları aklını alacak kadar güzel oluyor.
ben hiç görmedim
Görmen için Bombay e bir gezi yapmanı öneririm ;)
sen gitte sana tecavüz etsinler orada :D
:D Yanlış atış... 1 Yıl yaşadığım şehir :D Ve şu an 3 personelim Hintli :)
Şu kaba dili bırakırsan daha güzel sohbet edeceğimizi düşünüyorum. ;)
Kesinlikle öyle, leş ötesiler
Leş desiler iğrençler
Komik bi durum kokarcalar
Aşırı seksiler onlar kadar kadınsı kız yok
İnsta da bi sayfa var ona bak 😀😀
garip insanlar
Çok ayıp hepsi güzel
size nefes alsın yeter zaten damacanayada güzel diyonuz siz :D
Oda güzel
getireyim bi şişe sokcan mı?
Getirde seni izleyek
şişede çok sana şişeyi sana sokmak lazım