Benimkiler dolgun sorunum yok ama bir kere bir erkek arkadaşım bana demişti ki bir kızda göğüs fındık kadarsa üstünü giy git dermiş o kadar itici bulan erkekler var. Kadın olmak demek biraz kalça göğüs demek elbetteki karakterde lazım ama bu işin iç kısmı fiziki kısmı değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yok ben kişiden kişiye itici de bulurum, çekici de buluyorum. Büyüklüğü değil, ne kadar yakıştığı önemli benim için :) bu yüzden zamanında iri göğüslü bir kızdan da, küçük göğüslü bir kızdan da hoşlandığımı hatırlıyorum :) (ama ikisine de teklif etmedim :D )
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmem bulmam lazım :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/QgX0mA.jpg böyle gibi
Soran+1 yılne alaka anlamadım :D
+1 yılFizikten önce karakter karakter karakter. ben giç bir kızı seks makinesi olarak görmedim. ilk önce karakteri ile bağlanıcam zaten o saatten sonra göğüsün küçüğünü büyüğünü aramam. fakat bence iri göğüslü kızlar daha çekici bu bir gerçek
31 Yorumla
Soran+1 yılevet karakter bence de ama bunu takan erkekler çok :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılFotoğraftaki gibiyse ne çok küçük nede çok büyük normal yani... Kimisi iri dolgun sever kimisi küçük sever. Bu göreceli birşey. Kişiden kişiye değişir. Bana göre iride olsa küçükte olsa fark etmiyor fiziği yüzü güzelse içi ondan da güzelse o kız benim başımın tacıdır...
10 YorumlaHayır hayır öyle düşünme. Hayırlısını iste. Ayrıca güzellik göreceli kavram kimine göre iyi kimine göre olumsuz olabilir. Ben hep hayırlısını isterim. Fiziki özelliklere takılıp hayırlı kısmeti geri çevirmek istemem çünkü.
20 Yorumla
+1 yılgöğüsleri küçük bayanlardan çok hoşlanıyorum. büyük beden göğüs ölçüsü bana göre güzel bulduğum 80 B bedendir. fazla büyük göğüsleri hiç hoş değil. sizin göğüsleriniz daha küçük ise gerçekten çok daha oş ve güzel benim için
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah genelde hep beğenmezler :D
- +1 yıl
sizleri bir erkeğin nasıl beğendiği , sizleri nasıl görmek istediği , bir bayanda olması en güzel , en hoş en çekici yönler nasıl olmalı ,,, bir erkeğin ilk önce bole zevklere sahip olması gerekir.
bende sizleri bu yönünüzle çok beğeniyorum...
+1 yılya kızlar böyle şeylere boşuna takıntı yapıyor. her kadın çekicidirr
12 Yorumla
Soran+1 yılama insan ister istmez takıyo /:
- +1 yıl
takma kendini sevv
Göğüsleri ufak olan kızlar seksilik bakımından 2- 0 yenik durumdasınız. Kalçanız dolgun ve hafif çıkık ve saçlarınız lüle lüle uzun ise bu ihtimal yok olabilir fiziğinizde önemli tabii.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen başında huyu güzel olsun. Beraberliğimiz seksten ibaret değilse şayet seviyorsam sevdiğim kızın onu göğüsü küçük olmuş büyük olmuş önemli değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüt sağmak için inekmi alıyoruz :D insan olsun yeter hiçbir kusuru önemli değil
13 Yorumla
Soran+1 yılhahahah :D bu iyiydi :D
Soran+1 yılbazıları küçükse öldün diyo ama :D onlar inek alsınlar kendilerine hem sütü de var :D
Cevap sahibi+1 yılo bazıları dediğin belki 10 erkekten 3 kişidir buna dikkat eden.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada büyük göğüslü ince bel dolgun kalça isteyen erkeklerin çoğu kıllı göbekli kişilerden oluşuyor biriside demiyor ki ben bunları hakedecek ne yaptım
11 Yorumla
Soran+1 yılonlar bunu olağan görüyor :D kızlar ksursuz olmalı ama erkekler öenmli değil erkek yaa sonuçta ne olacak :p erkek dediğin de bakımlı olmalı
küçük derken çokmu küçük kadın gögüslü olmalı yoksa erkek gibi olur itici olmaz çirkinde olmaz ama göğüs biraz büyük olsa fena olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılresimdeki nasıl?
Soran+1 yılbilmiyorum iyi değil gibi :/
+1 yılküçük göğüslü kızlar ölmeli anladınmı erik kadar ıyk kız dedin memelerine erini yasladımı uykusunu getirecek
23 Yorumla
Soran+1 yılölmeli mi yuhh abarttın haa
Soran+1 yılAllah vergisi ne yapsın silikon mu ille :p
- +1 yıl
ben anlama istersen eksi ver istersen konusma kız dediğin erkeğini göğsüne yasladımı yımsaklıgı hisseticek :D
Yüzü ve fiziğiyle alakalı bir konu onun dışında çekici de olabilir itici de herkes farklı zevklere sahip
00 YorumlaSadece büyüklügüne ya da küçüklügüne bakmaz şekli ve dikligi belirler herkesin zevki farklı
00 Yorumla
+1 yılyüzü güzel olduğu sürece göğüslerinin küçük olması hiçte önemli değil
10 Yorumlaküçük göğüslü kızlar tercihen daha iidir. çünkü popoları kocaman olur :D büyük göğüs sevmem ben :( öğğğk.
00 Yorumla
+1 yılKüçükler daha çekici ama tabiki ele gelmesi hafif doldurmasi gerekir
04 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafa göre yorum yapsana
- +1 yıl
Bence güzel. hiç itici durmuyor.
Soran+1 yıldemek çok çiirkin değil :D
- +1 yıl
Aksine çok tatlı. diğerleri ile kıyas yapma seni seven zaten öyle sever
bence gögüsler buyuk olsa dhaa güzel olur ama unutmaki herkesin vucut kombinasyonu var
ona göre yaratılmıs herkesin zevki farklı takma kafana00 YorumlaModa & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. öyle alakasi yok ama genelde erkekler koca memeli kizlari sever
yüzüm güzelse cok da sıska ya da sisman degilsen sıkıntı olmaz.00 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Dikliğe bağlı eğer dimdikse çok güzel olur ortalama 80 85 çok güzel olur 90 nın üstü itici olur aşırı büyük seksi değil aksine kadın için sağlık problemidir.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Memeye gore sevgili secmem kalbine gore davranislarina gore secerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük göğüslü bir kızlaaçık konuşayım evlenmem, aşık da olmamaya çalışırım yani. evlenince yatak odamızda tahrik bile edemez mandalina kadar göğüsle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Bana göre değil. Ben orta boy 75 85 isterim. Ama yüz güzelliğine göre bir istisna olabilir :)
00 YorumlaBenim için küçük gögüsler çekici olur ama öyle çok küçükte olmamak şartıyla yani gögüs olduğu anlaşılacak yani
00 YorumlaBunlar küçük problemler kafana takma zaten doğru insan göğüse bakmaz
10 YorumlaBana gore sorun degil tabi ama disiligi daha yuksek bayanlar daha cekici sanki
00 Yorumla
+1 yılıyıdır ıyı dıkkat cekmez bende kıskanmam hem bı konu daha var cocuk yaptımı zaten buyuyecek problem yok ;)
00 Yorumlafizik olarak çıtı pıtıysan fazlasıyla çekici de yapabilir.. ufak tefek olup buyuk goguslerı olanda var.. o daha itici bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılorası doğru :)
onları yakalayıp zorla silikon takmak geliyo içimden :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle ufak gögüslü kızları tercih ederim ve minyon tipli cok tatlı oluyorlar. Gögus dedigin erkegin avucunun icine sığmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla çoğu büyük istiyor :D yüzü güzel olunca pek takmasalar bile zamanla sorun olur gibime geliyo :/
Cevap sahibi+1 yılZevkler ve renkler tartisilmaz. Dunyadaki bütün erkekler buyuk goguslu kadın isteselerde ben yine kücuk goguslu olanı tercih ederim zevk iste :))
Soran+1 yıldoğru zevk meselesi :D ama iyiymiş :D
Cevap sahibi+1 yıl;)))
Cevap sahibi+1 yılGörüyorumda iyi moral oldu bu gece sana :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBel olcusu kucuk, gogsu dik olacaksa kucuk gogus guzeldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın vücudunun görünümünü bozmadığı sürece boyut önemli değil.
00 YorumlaÇok küçük olmalı resimdeki iyi hem dik hem sık olur sevişmek için ideal bence
00 Yorumla
+1 yılportakal iriliğinde, elma sertliğinde ve seftali tadında olsaa
ideal bu benceD::D00 Yorumla
+1 yılLimonun kilosu 10 lira olmuş siz bursa gogus yarıştırın :D
00 Yorumla
+1 yılolabilir bence meme memedir illede şöyle olmalı diye yok
00 Yorumla
+1 yılKarakteri iyi olsunda meme popo fılan umrumda degıl
00 Yorumlasırf kızın memelerı kucuk dıye onunla cıkmayacak degılım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil. göğüsleri küçük olan kızların genel olarak kalça da iyi oluyor zaten
00 Yorumla pipetle göğüsleri çekilmiş gibi geliyor itici bence
02 Yorumla
Soran+1 yılresimdeki öyle mi duruyor şimdi?
benim öyle bir kız arkadşım var meme diye bişey yok :D
015 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi yaa çok az yani :/
Soran+1 yılpeki sorun oluyo mu senin için :D
Soran+1 yılyuh yaa :D :D
Soran+1 yılyaa sen de iyi dalga geçtin haa destekli giyer o da :d
Soran+1 yılhahaha :d tamam o zaman :D kusurlarını hoş görün :p
Soran+1 yılbüyük diyemem :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/QgX0mA.jpg sevgilin bu kadar da mı yok :D?
Soran+1 yılhadi be o kadar da yok mu :( büyür ama zamanla :) yani hamile kalınca kesin ama sarkar sonra :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük göğüsler candır can büyük olması itici benin için büyük kalçada itici aynı zamanda
Bu resimdeki göğüsler kaç beden sorması ayıp00 Yorumla
+1 yıldert etme dua et derler. karakterin huyun güzel olsun yeter.
00 Yorumla
+1 yılkadının seksapelitesi her eksiğini gizleyebilir Ne kadar çok disilik erkeğin o kadar kör. .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim çok hoşuma gider ama vücudu bakımlı ise. seks yaparken aşırı zevk alırım mıncıklıcamda tabi : P
00 Yorumlaküçük gögüs iyidir memnunum :)
42 Yorumlaİşte kızın hası
- +1 yıl
Ben severim. İyidir :-P
kcuk olması ben cok sevmıyorum hatta hoslanmıyorum malesef uzugum buyuk olcak? :(
00 YorumlaSorun değil. onemli olan kişiliği. güzellikler geçici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kalbi guzel olduktan sonra bemim kadarda olsa farketmez.1gecelik icin soruyosan ayri konu:)
00 Yorumlagöğüsle çirkinliğin ne alakası var ki
15 Yorumla
Soran+1 yılöyle görüyo erkekler nedense
- +1 yıl
Yok yok iyidir güzeldir küçük memiş.
Soran+1 yılevet çirkin olmuyorsun orası doğru ama çekici de olmuyorsun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi fizigyle yarglamam kriterlerim vardır ama bunlari görmezden geleblrm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs boyutu önemli değil hiçbir şekilde.
00 Yorumla
+1 yılvala cok memnunum :)
21 Yorumla- +1 yıl
İyidir iyiii
Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. bence kucuk gogus daha da cekıcı ve daha hoşşş
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünen az
+1 yılçıplakken erkeksi geliyor
16 Yorumla
Soran+1 yılne alaka vücut hatları belliyse neresi erkeksi.. erkeklerin odun gibi beli var kızlar narin hem dümdüz değil ki sadece küçük olsa diyorum
- +1 yıl
Öyle deme şimdi bel kıvrımlarını falan demiyorum göğüs bölgesi ne bileyim neyse
Soran+1 yılrsimdeki erkek gibi mi :/
- +1 yıl
Kardeşim ufak var ufak var bunlar ufak değil ama seninkileride görmek lazım özele gel
Soran+1 yılne gelecem özele :D seninkileri de görmek lazım diyo sanki pazardan sütyen seçiyon :D o fotoğraftakine benziyo ki koyduk :D
- +1 yıl
Gel abla gel özeleee gelll :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl75 beden umarım büyür ya memnun degilim :(
017 Yorumla- +1 yıl
Yok ya küçük iyidir büyüğu ne yapacaksn
Soran+1 yılyaa evet 80 tam ideal bence ama işte :/
Cevap sahibi+1 yılBen en az 85B istiyorum :(
- +1 yıl
Boşver küçük göğüs daha güzel olur
Soran+1 yılkilon zayıfsa yakışmaz ama biraz balık etliysen yakışır :D
Cevap sahibi+1 yıl170 boya 60 kilo : ama 5 kilo vermek istiyorum
- +1 yıl
Bence balık etliye yakısmaz düsün bir vücüdn dolgun ama göğsün kücük bnce zayıfa iyi gider
Cevap sahibi+1 yılZaten balik etliysen buyuk gogus yakisir dedi
- +1 yıl
Büyük göğüs iyi olmuyo küçük göğüslü kız 1 adım önde. d
Soran+1 yıldediğimi anlamadı o :D
Soran+1 yıl1.70 boya 60 kilo ence çok güzel 5 değil de 2-3 gibi ver :)
- +1 yıl
Kim anlamadı
Soran+1 yılsen anlamadın :D
- +1 yıl
Le ben anladm ama yanls anlattm derdimi
Soran+1 yıltamam o zaman :D
- +1 yıl
Küçük göğüslü bir sevgilim olsun bas üstunde gezdiririm ama yok
- +1 yıl
Avantajlıdır öyle deme. Kıymetini bil ;-)
Çocuk vücudu gibi Zevk alamıyom...
00 Yorumla
+1 yılböyle de güzelsin. başkası olma kendin ol.
00 Yorumla
+1 yılKüçük olması bende daha çekici.
00 Yorumlaİtici değil ama çekici de değil
10 YorumlaOrta boy olsa daha güzel olur
00 Yorumla
+1 yıloralarına bakmam hiç umrumda değil
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı