87 kilo olmuşum
Moralim çok bozuk
Dolgun beyaz tenli eli yüzü düzgün biriyim aslında ama kilo alınca bi kötü hissediyorum.
87 kilo olmuşum
Moralim çok bozuk
Dolgun beyaz tenli eli yüzü düzgün biriyim aslında ama kilo alınca bi kötü hissediyorum.
Şişman kızlar hoşuma gitmez. Şişman bir insan demek, kuvvetle muhtemel kendine bakmayan bir insan demek. Yani kendine bakmayan derken, kendine dikkat etmeyen bir insan demek, zira kendine dikkat etse şişman olmaz.
Yemek yemeği seviyorum beni mutlu ediyor
Çirkin değil de fizik olarak çekici bulmuyorum. Ben günlerce yemek yediğim için kendime bakıp salonlarda sporda geziyorsam, o da kendine baksın. Yanımdaki kadın da kendini özel ve güzel hissetsin benimle.
Tam tersi çok güzel buluyorum, çok şişmanlardan hoşlanıyorum.87 kilo bence kilo bile değil, şahsen benim için şişman değil :). Bryaz tene de bayılırım.
Cevap
16Cevap
Kilo sağlık için bile iyi değil ama kilonda öyle aman aman çok değil zayıflıcaksan kendin için zayıfla başlarının ne düşüneceği için değil
Balik etlisin değil mi gayet guzel vucudun vardır dolgun bir yapisi vardir
Ya kişiden kişiye değişir önemli olan boyunla orantılı mı o mesela ben 1.75 im 80 kiloyum bacak boyum da var ve asla kilom belli olmuyo senin boyun nasıl
benle aynı kilodasın boyumda 192 hesabını sen yap artık
Aşırı kilolu değilim ki
asiri kilolusun
olur mu öyle şey çirkin değil bacımdır
Aman ne komik
Doğru
Boyun uzunsa okadar da kötü değil bence ama o kilo için en az 170 olman gerek bence. d
Maşallah sana ye iç seni ne mutlu ediyorsa onu yap aşko ben de 120 kiloyum ve mutluyumm
Yani bi zahmet zayıflayın biraz
Zayıflamak zor değil ki kuzum
Bozma moralini zayıflarsin her şey senin elinde
Tam kıvamındasın
Tam tersine abazalar çok sever 🤣🤣🤣
ben şişko seviyorum ihtiyar
Görmek lazım
Boy varsa kapatırsın
Ben sevmiyorum.
boş ver
yerine göre
İyi olduğu kötü olduğu yer neresidir?