Güzelim hatta 1.72 boyum var yazılım müh. okuyorum. Keman, piyano ve ayrıca 3 tanede dil biliyorum. Yaşıtlarımın aksine (20 yaşındayım) klasik müzik filan dinlerim. Ailem beni sert kurallarla büyüttü. Asla kibarlıktan ödün vermemem gerektiğini söyledi. Mesela çok gülmem ayıp dendi bana. Sosyal bir insanım her etkinliklere girdim. İnsanlarla da ilişkim iyi ama kimse beni sevmiyor. Hiç çıkma teklifi almadım neden böyle. Bir erkek eli bile tutmadım şu yaşımda. Nerede yanlış yapıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDediğin gibi henüz 20 yaşındasın. İnan bana bunları düşünmek için çok erken. Yanlış insanların elinde yitip gideceğine yalnız başına kalman daha iyi olacaktır. Belki de hayat seni böyle ödüllendirmiştir. Başarılı, güçlü, zeki ve asil bir kadınsın. Sevilmemek için bir sebebin yok anlattıklarına göre. Ama belki de sevilmemek senin ödülündür. Ayrıca, gülmen gerektiği yerde gül, kahkaha atmak istiyorsan at. Gülmekten kimseye zarar gelmez. 20 yaşına kadar katı kurallarla büyümüş, zeki bir kadının artık kuralları ve tabuları yıkması gerekiyordur belki de...
05 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır bu kurallarla büyüdüm ben değişemem. Bizim yemeklerimiz bile saatli. Bir de aklıma şey geliyor acaba kendi öz babam beni sevmedi başkası neden sevsin diyorum haklıyım bence artık
- +1 yıl
Bu düşünceye kapılmış olman normal. Ben de senin yaşlarında böyle düşünürdüm. Hiç bir şey değişmez. Bir insan nasıl başladıysa öyle bitirir, yedisinde neyse yetmişinde o dur... Ama yaş ilerledikçe, hayatı tanıdıkça daha esnek ve rahat yaşamaya başlıyorsun. Bir nokta var o noktada aydınlanma gelir, orada ömrün ne kadar kısa olduğunu anlayıp hiçbir şeyi takmamaya başlayacaksın. Neler yaşadın, ne gördün geçirdin ben detaylı bilemem tabii. Ancak öz babanın seni sevmediğini düşünmüyorum. Yanlış yetiştirme tarzı ile yetiştirmeleri seni sevmedikleri anlamına gelmez çiçeğim 🙂
Soran+1 yılPeki, çok teşekkür ediyorum düşünceni benimle paylaştığın içim.
- +1 yıl
Bir faydam olsuysa asıl ben mutlu olurum. Daha detaylı paylaşmak istersen de bir arkadaş, dost, ağabey gibi dilediğin zaman yazabilirsin bana.
Soran+1 yılTüm detayları soruya yazmaya çalıştım orada yazandan farklı bir şey yok. Tekrardan teşekkürler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence gayet albenisi olan bir hatunsun. Seni gerçek anlamda anlayan, saygı duyan ve hayat standartları sana yakın olan biri denk gelmemiş hepsi bu. Ailenin seni sert kurallarla büyütmesi ve kibarlıktan ödün vermemeni söylemesi bulunmaz nimet. Zaten ilerleyen yaşlarında kendini tam anlamıyla buluyorsun alt yapın sağlam. Ama bazı şeyleri kendi kafanda çözümlemen gerekiyor gülmek istiyorsan güleceksin ailen ayıp dese bile sana o an komik geliyorsa artık neyse güleceksin, sinirleneceksin, isyan edeceksin bu kendini bulmanı sağlayacak. Erkek olayına da bence çok takılma daha gençsin hayatı akışına bırak denk gelirse değerlendirirsin gelmezse kendin beğendiklerine yürümeye çalışırsın erkek arkadaş sevgili falan çok önemli şeyler değil basit şeyler.
00 Yorumla
Bazı kızlar senin kaderini yaşıyor nedense. Ben zannederdim ki pek çok karşı cinsim hiçbir şey yapmasa bile onu isteyen ve onunla konuşan bir sürü erkek olur. Ama bazıları nedense senin durumundaki gibi oluyor. Bence doğru zamanda doğru yerde olmamakla alakası olabilir. Senden yola çıkarak söyleyebilirim ki bazen bir şeylerin olması için harekete geçmek gerekiyor. Ben de senin durumunun erkek versiyonuyum. Ancak kızların şansının her zaman daha yüksek olduğu da bir gerçek. Mesela biri illa sana gelecektir harekete geçmesen blle. Ama ben harekete geçmezsem bana kimsenin gelme şansı yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek arkadaşım bana şey demişti sevgilin var gibi gözüküyorsun, güzelsin de demişti. Ama o kadar yalnızım ki. Hep hoppa kızlara bakıyor erkekler anlamıyorum. Onlar içmeye gider ben tiyatro izlemeye, onlar parti yaparlar ben müze gezerim. Nerede yanlışım var
Soran+1 yılSana bir şey söyleyeyim mi yaşıtlarımdan kimse böyle değil. Hep geziyorlar bir nevi akılları beş karış havada. Benim gibi yıllardır birisine denk gelmedim valla bak.
Soran+1 yılAnladım yorumun için teşekkür ediyorum.
+1 yılÇok gülmemen aksine sevilmemen için bir sebep. Şahsen gülmeyen biri bana samimi gelmez ve gülmemenin kibarlıklada alakası ne anlamıyorum. Bence sen yapmacık birisin, gerçekten öylemisindir bilemem tabi tanımadan kesin konuşmam doğru olmaz ama tahmini çıkarımım bu yönde.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlaşılamaz olarak algılanıyor olabilirsin. Yaşıt olsaydım seninle gerçekten iyi niyetimle söylüyorum asla senin gibi bir kızı kaçırmazdım, yazılım & siber güvenlik ile de ilgilendim sonra sarmadı bıraktım sırf senin için tekrar üniversite sınavına bile hazırlanırdım. Bence insanlar artık sevginin ne olduğunu bilmiyor, sevdiğini o bana bakmaz düşüncesiyle bir çırpıda unutuyor.
Sevgi ölmüş toprak atanı yok11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için güzel insan : )
+1 yılBana kalırsa yaşındaki erkeklere göre biraz fazlasın bu yaşta hangi erkek 3 dil biliyor enstrümantal çalıyor ama işin ilginç yanı maalesef işte edep terbiye ahlak başarı ilgi çekmiyor Seksi güzellik cart curt bunlar varsa öyle oluyor
16 Yorumla
Soran+1 yılBak ciddi anlamda etrafta böyle aşırı kaba hareketler yapan hoppa kızlara bakıyor erkekler. Yıllardır bana nasıl davranmam nasıl kibar olmam gerektiği aşılandı. Arkadaşım var ama hiç biri o gözle bakmıyor sanırım. Diğer kızlar gece kulüplerinde gezerken ben hep ders çalıştım, evde keman çaldım kitap okudum. Bilmiyorum nerede hata yaptığımı. Çirkinde değilim. Kendi öz babam bile beni sevmediğinden mi başkalarıda sevmiyor beni. İlk başta kaybettim sanırım bu hakkımı.
- +1 yıl
Hayır hayır öyle düşünme sen sadece kendi kariyerine eğitimine odaklanmışsın e erklerin derdi de eğlence olduğundan kulüplerde takılan kızlarla takılıyor yaşın daha çok genç bu sahip olduğun şeylerle iyi yerlere gelirsen emin ol ilerleyen yıllarda anneler oğullarına seni almak ister bu kızı ayarlayalım falan diye hiç şaşmaz sen akışına bırak her şey zamanı geldiğinde olur
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum güzel yorumun için. Şöyle de bir konu var ilerde her şeyi yaşamış bir nevi ''felepin çemberinden geçmiş''bir erkekle ilişki yaşamak istemiyorum ama sanırım şu zamanda bakir erkek kalmadı. Sonsuza kadar bekar kalacağım
- +1 yıl
Bir ayet var sen kendini temiz tutmaya devam et senin de nasibin kendin gibi kendini temiz tutar diye Allah herkese hak ettiği gibi birini verir en sonunda başta abuk sabuk insnalar olur ama en sonunda o kişiyi bulursun rica ederim 🦋
Soran+1 yılYaa çok iyisin umarım sende hep iyi insanlarla karşılaşırsın. Öpüyorum kuzummm
- +1 yıl
Sağol canım benim umarım sende hep güzel kalbin gibi iyi insnalarla karşılaşırsın ♥️🦋
+1 yılOlabiliyor, banada aşırı saçma ve çocukça geliyor arkadaşlarımın teklifleri ve ya dertleri. Kemik yaşınızın kaç olduğu değil akıl yaşınızın kaç olduğu belirliyor dünya görüşünüzü. Hoşlandıklarınız veya ihtiyaçlarınız bunların etrafında şekilleniyor. Bence daha çok ortamda bulunarak networking edinebilirsin onun dışında ne yapmak istiyorsan onu yap ve kendini mutsuz etme. Çünkü seni temin ederim sevgilisi olan herkes mutlu değil ya da her şey onlar için yolunda değil, see you later.
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
rica ederim.
Yetenek ve yetkinliklerin arttıkça, insanlar seni taşıyamayacaklarını, sana yetemeyeceklerini düşünüyorlar, davulun bile dengi dengine çalacağını bildiklerinden yaklaşmıyorlar. Biraz beklemen gerekebilir ya da beğendiğin bir beyefendiyle gidip konuşmayı deneyebilirsin. Anahtar kelimelerimiz “seninle aynı yöne bakan ve medeni” olmak kaydıyla tabi ki.
Gönlünü hoş edecek bir bey ile güzel bir birliktelik yaşaman dileğiyle, esen kal02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın sanırım. Onlar gece kulüplerini gezip partilerken ben tiyatro ve sanat galerisi açılışlarıdan geziyorum sanırım çok tersler bana göre
+1 yılAnlattıklarıniza bakılırsa farkında olmadan erkekleri kendinizden uzak tutuyor sunuz. Birilerinin istediği kişi değil kendiniz olun, kimliginizi oluşturun ve dişi oldugunuzu kavrayin. Çevrenizi bilmiyorum lakin uyum ve denklik de önemli kültürlü bir insaniz evet ama biraz gevşetmez iseniz sıkıcı bulunur sunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSüpersin yaa valla erkek olsam direk seni alır piyasadan çekilirdim zamanı var demekki kuzum bende senin gibiydim 25 yaşındayım bide ben düşün ilk defa sevgilim oldu ve bitti
15 Yorumla
Soran+1 yılyaa umarım iyi bir insan hayatımıza girer yaa amin
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyosun kuzum
Soran+1 yılİzmir'de sen?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul kalbine göre birini bulcaksın üzülme olur mu ❤
Soran+1 yılsende mutlu ol kuzuuuuu
+1 yılYaşıtlarının özgüvenini zedeliyorsun muhtemelen. Ha birde enerjin ukala olabilir. Biraz daha sıradan olmalısın. Sende mükemmel iticiliği var bence
10 YorumlaBence kaybettim diye düşünme canım. Demekkj kimse senin onlara bakacağını düşünmedi diye teklif etmiyor yoksa başka ne olabilir ki ya gençsin güzelsin boy pos var
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için güzel insan.
- Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılBen de senin gibi kızlardan hoşlanıyorum ama işte demek ki cahil kezbanlardan hoslaniyorlar. Ama güzel olduğun için abazalar çıkma teklifi ederlerdi de anlamadım.
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin ''abaza''diye tarif ettiğin kişiler nasıl tabir edilir bilmiyorum ama biraz hareketleri cıvık kızlara bakıyor. Daha şımarık olanlara anlıyor musun beni?
- +1 yıl
En nefret ettiğim kızlar onlar, çok itici. Aba dediğim azmis, kudurmuş demek. Yani kadinlari cinsel obje olarak görenler. O yüzden illaki birisi teklif etmiştir dedim.
Soran+1 yılHayır öyle bir teklif gelmedi hatta hiç gelmedi. Hiç ilişkim olmamasına rağmende arkadaşlarım bu konularada sürekli benden tavsiye alır resmen ilişki danışmanlıklarını bile yapıyorum düşünün yani.
- +1 yıl
Vay be. Nasil tavsiye veriyorsun ki bilmediğin konuda? Tahmin mi yurutuyorsun? Buradaki sorular gibi şeylerde gerçi mantıklı olanı söylersin. Her neyse, umarım bulursun birisini ne deyim, kendin gibi birisini bulursun işte.
Soran+1 yılMantıkl açısından bakıyorum olaylara bundan dolayı bana danışıyorlar sanırım bilmiyorum
Birazcık kaşarlaşman lazım yanlış anlama. Benim de ilk sevgilim 23 yaşında olmuştu. Mesela bir erkek için söylüyorum, ne kadar şerefsiz olursan o kadar kız demek.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen diğer kızlar gibi yapamam. Bana ters yani gece kulüpleri filan. Diğer kızlar oralarda gezerken ben evde ders çalışıp keman filan çalıyordum yani. Kaşarlanmak tabiri hoş değil açıkçası.
Soran+1 yılHaklısın sanırım böyle yaşamaya alışacağım yorumun için teşekkürler.
+1 yılİnsanlarla iletişim haricinde herseyi yapmışsın. Kız arkadaş grubu kurun kafeye gidin onlarla mutlaka dikkat çekecektir yalnızken cesaretinede az olur çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilim bir sürü arkadaşım var kafelerede giderim. Ama erkeklere diğer kızlar çekici geliyor hoppa kızlar. Gece kulüplerinde gezerken onlar ben evde ders çalışıp keman filan çalıyordum. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Herkes benimle iyi vakit geçirdiğini söyler yani
- +1 yıl
İlginç bu
Soran+1 yılBilmiyorum yani bende anlam veremiyorum
- +1 yıl
Ben dulken bir çok kişiyle tanıştım ama dediğim gibi arkadaş cevrem vardı yanımda
Sevmiyorlar gibi düşünme, belki fazla geliyorsundur. Kendine haksızlık etme.
10 Yorumla
+1 yılBunları böyle samimiyetsizce ve entelim imajı vermek için yapıyorsan belki irreti geliyordur karşıya. Arada Türk kültürüne ait şeylerde yap:)
01 Yorumla
Soran+1 yılasla yaptıklarımla övünmem çok sevilirim herkes arafından anlamıyorum neden yalnızızm
+1 yılYanlışın var bence bu kadar güzelim uzun boyluyum kültürlüyüm zekiyim diyorsun böyle kızı havada kaparlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşmıyorlar ama hep cilve yapan kızlarla takılıyorlar
- +1 yıl
Erkeklere karşın duruşun çok ağırdır belki çekiniyorlardır.
Kardeşim sen hayatını güzel ilerletiyorsun. boş ver başkasını ve kendine bak. Önemli olan hayatında kalıcı olanlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her çiçeğin seveni ayrıdır sen bulamadın denk gelmedin diye bu olmadığı anlamına gelmez kötü böcekler yerine hiç olmamaları daha iyi insanların
00 YorumlaBu özellikler bu ülkede iş yapmaz
Bana göre harika özellikler ama04 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum böyle aşırı şımarık kızlar değişik davranışlar bana göre değil ben yapamadığım için mi sevilmiyorum. Onlar gece gezmesindeyken ben evde ders çalışıyorum, keman çalıyorum bundan dolayıı mı kaybediyorum
Soran+1 yılAilem sanırım beni ilerde kendi seçtikleri birisiyle evlendirecekler. Bu durumdan çok korkuyorum.
Artik kasinti tipler ragbet gormuyot ben de kismen oyleyimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılkasıntı değilim ki herkes sohbetime bayılır
Klasik te çello çok hoş bu arada. 🙃 sende üzülme olur illaki
00 YorumlaSert bı yapin varsa o yüzden olabilir güzelim. Özelden yazarmısın bana bayanım 😊
00 YorumlaOrtamın ile ilgilidir muhtemelen, farklı çevrelerde daha sıcak karşılanırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen bir yerde yanlış yapmıyorsun sadece biraz acelecisin.
bekle herhangi biri değil iyi biri çıksın karşına.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşları okudum dedim aşık oluyorum herhalde sonlara doğru zaten nerde yanlış yaptığını yazmışsın.
08 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşıma kadar hep kural vardı. Toplumun içinde oturuşuma, konuşmama, gülmeme dikkat etmem öğretildi. Sevilmeme konusunda da düşüncem şu:Kendi öz babam beni sevmiyor elin oğlu neden sevsin. Artık böyle düşünüyorum. Hayat enerjim kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılÇoook yanlış bir düşüncedesin. Tanısaydım severdim kdhdhsh. Yazdıkların doğruysa tabi. Yani illa seven biri çıkar merak etme. Ama toplum, ailen kuralcı olmanı istiyor diye öyle olmak zorunda değilsin. Bu karşında ki insanların da çekinmesine sebep olur. Bunun sonu da sevmediğin tanımadığın biriyle ailenin rızası için evlenmeye gider
Soran+1 yılAilem kuralcı ve ben hayır böyle davranmak istemiyorum desem bile yıllardır böyle davrandığım için değişemem artık. Her şeyim var ama mutsuzum.
Cevap sahibi+1 yılDeğiştiğini sen bilsen yeter ailen bilmek zorunda değil.
Neyim ben şeytan mı fjdhdhshs
Soran+1 yılGerçekten beni yoldan çıkartmaya çalışıyorsun ama çıksaydım etrafımda olan kişiler yüzünden çoktan çıkardım yoldan üzgünüm beyefendi. Sanırım kaderime terk edildim şu an.
Cevap sahibi+1 yılŞakasına dedim şeytan diye 😒 yoldan çıkartmıyorum seni ‘kendi’ yoluna sokmak isterdim. Hani ölüm diye bişey var ya, hani o toprağa tek giriyoruz ya, hani kısıtlı bir hayatımız var ya, hani sen ölünce arkandan senin emrine girdiğin baskılayan kimse senle beraber ölmeyecek ya neden hayatı canım istedi yaptım bedeli de bana ödülü de diyerek yaşamıyorsun demek istedim sadece. Yoksa hayat senin hayatın nasıl dersen. Ama şunu unutma sen istediğini de yapsan en fazla kavgalar oluşur. Ama seni mecbur sevmek zorunda ‘ailen’. Ne olursan ol kabullenmek zorundalar. Milletin çocuğu torbacı, eroinman, cinsiyet değiştiren, hayat kadını olanlar var. Sorsan aileleri hepsinin katıdır. Ama hangisi evladını silmiş? Silemez. O lafta. Sen onların bir parçasısın onlar senin değil. Sen doğmadan önce sana seçenek sunulmadı sen seçmedin onları, onlar seni seçti. Arada ki farkı anlıyor musun
Soran+1 yılİnan bana benim ailemi tanısan hiç kuşkusuz beni sokağa atacaklarını görürdün. Hayatımda unutamayacağım izler bırakırlar bende ters yaparsam
Cevap sahibi+1 yılSen bu dediklerine İnan diye yapmışlar. Ailelerin yaptığı her şey blörftür benden iyi bilemezsin. Neyse hayat senin. Beni niye kimse sevmiyor dedin sorunun cevabını aldın. Hayatında başarılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim s.. ker yani baban bile sevmiyordur seni elalem niye sevsin... git piyanonu çal..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, babam şu yaşıma kadar bir defa bile başımı okşamadı. Özür dilerim kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yıldramatik hayatını youtube veya blogger gibi interaktif ortamlara taşı belki küçük emrah gibi meşhur olursun..
Daha gençsin be güzelim seni bulan başına taç etmezse onu dayak delisi etmek farz
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım diğer hoppa kızlar sevilecek hep. Ben kaybettim.
+1 yılÇok kaliteli elit bir insansın. Ve Türkiye de bu tarz insanlar çok nadirdir kafa yapısı olarak uyuşmadığın için ya da çok insanlarla iletişim kuramadığım için olabilir
00 YorumlaDışarıdan bakıldığında sert ve soğuk biri olarak algilaniyorsan, muhtemelen cesaret edemiyorlardir. her şey bir gulumseme ile başlar.
00 YorumlaErkekler bu kadar mükemmellikten korkuyorlar bazen.
07 Yorumla
Soran+1 yılHep cilveli kızlarla takılıyorlar. Sanırım onlara farklı geliyorum
Soran+1 yılCilve yapan kızları görüyorum bir gün başkasının yanında ertesi gün başkasının bana ters bu durum yani bir tane olsun hep o olsun diye düşünüyorum ben
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için güzel insan.
+1 yılYanlış mı? biri yanlış mı yapıyorum dedi?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
ee bu soru ne o zaman?
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelkide çevrene göre fazla iyisindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama fazla iyiysem sevilmem gerekmez mi birisi tarafından
- +1 yıl
seviliyorsundur da kendilerine güvenip belli edemiyorlardır belki
Çevrendeki insanlar seni seviyordur emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılKS nin sırtlanlarına gün doğdu, hadi buyrun
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ben anlamadım bu hesap arkadaşımın kendi hesabım değil ama anlamadım ne demek istediğini
- +1 yıl
Birazdan anlarsın
+1 yılyalancıyı züksünler mi?:D
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizleşme, sana bir şey ispatlamak zorunda değilim zaten bu hesapta arkadaşımın soruma gelen yorumları okuyup gideceğim beyefendi.
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven vardır ya sen fark etmiyorsundur.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevsene kızı ne kadar kalpsizsin kimseyi görmezsin kendine hayransın megolamansın kimseyi sevemezsin
Merak etme elbet biri çıkar karşına
00 YorumlaYazılımdan sonrasını okumadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverler yeter ki iyi insan olun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılİyiler yanliz kalir
10 Yorumla
+1 yılBen severim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılyok mu peki çevrende senin hoşlandığın biri?
01 Yorumla
Soran+1 yılVar hatta erkek güzeli denebilecek şekilde üni son sınıf şu an. Ama takıldığı kızlar hep bir ayı bile geçmiyor.2 yıl oldu ama ondan vazgeçmem gerekli çünkü onun sevdiği kızlar gibi değilim.
+1 yılOh iyi olmus kudur
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptığın bu kaba yorumu haketmiyorum bir sorunum olduğu için paylaştım yardımcı olmayacaksan yorum yapmaman gerekirdi. İyi günler.
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
+1 yılBen talibim sana
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler : )
+1 yılSoğuk kanlı misin
06 Yorumla- +1 yıl
?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Genelde nasıl bir yapın var
- +1 yıl
Ee?
Soran+1 yılanlattım
- +1 yıl
Bana ulaşır misin
ailen seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangi okuldasın
01 Yorumla
Soran+1 yılİzmir yaşar ünisi
- Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBen seni sevdim.
00 Yorumla
+1 yılseverler severler :)
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?