öncelikle geçmiş olsun ablanız yalan söylüyor büyük ihtimalle bu normal değil şunları deneyebilirsin ↓
Morluklara en etkili çözüm soğuk komprestir. Morluğun ortaya çıkmasını takiben gelen 2 yahut 3 gün boyunca, morluğun üzerine birkaç saatte bir 15 dakika boyunca soğuk buz kompresi yapmak morluğun iyileşmesini hızlandırmaktadır. Morlukların iyileşmesini hızlandıran bir diğer yol ise; morluğu kalp hizasında tutmaktadır.
Sabah götürdüm özele onu krem yazdı düşme ile olabilir ama düşük ihtimal darp raporu hazırlayabilirim haftaya gelirsen dedi ama önce emin ol ablanın yapıp yapmadığından dedi
Bu buraya sorulacak sorumu o doktor kimse önce onu şikayet edip baska bir doktoda gidip suc duyurusunda bulunun bir bebek dusmeyle o kadar morarti olmaz
Birsey yaptigini zanetmiyorum, kesin emin olmadan ablanin kesinlikle günahini almam. Bebek bu düser kalkar biryerleri morair, kanar öyle öyle büyür. Fotodaki morartida bir darp sonucu olmus birsey gibi kesinlikle görünmüyor. Ablan dikkatinden kacmistir, bir anda düsmüstür, oda suclanmamak icin korkudan söyleyemiyordur.
Ablan bilerek yapsa, iz birakan yere neden vursun, morarcak yere neden vursun? Birde sucluyorsan, yegen cok sevilir, cok agir bir suclama altinda birakyiorsun.
Ablani sen taniyorsun, öyle birsey yapmasi icin cidden akli basinda olmamasi, dengesiz birisi olmasi gerek, birde yegeni yani! Ama fotodaki bir darp izi degil ve doktorun dedigi gibi önemli, tedavilik bir durumda degil, kendiliginden gecer. Bebekler ve bazi insanlarda en ufak bir dokunmada morarma olabiliyor, a ci dahi hisetmedikleri durumlarda olabiliyor.
Bence götür seni korkutmak istemem ama böyle vakalar gördüm sonu iyi olmuyor ki bu çocuk belliki düsümüs vaya bir şey değmiş kıyamam ona ya mutlaka götür de için rahat etsin
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Oğlumun yüzündeki yaralar büyüyüp morarıyor, doktora gösterdim boş sebeplerle beni oyalama dedi. Ne yapsam geçer?