En İyi Cevaplar
Öncelikle çok geçmiş olsun..
Yaklaşık 10 sene öncesinde tıpkı çocuğunuzun yanağındaki yanığa yakın izi olan bi kaza geçirmiştim. Ayaklı mangallar olur bilirsiniz. Ayak kısmından tutup yerini değiştirmek için havaya kaldırmıştım. O sırada ayağın sıcak olan üst kısmı birden yüzümün sol tarafına temas etti. Acısını tarif bile edemem. yaklaşık 5*6 cm uzunluğunda dik bi yanık lekesi oluştu hemen. Hastaneye gittim doktor krem vs vermişti. Bununla birlikte İlk başlarda elmanın yarısını yanığın oluştuğu bölgeye sık sık sürdüm. Çok faydası oldu izin geçmesine ama.. yaklaşık 5 sene boyunca o izi taşıdım yüzümde. Yani o yanık izinin uzun süre geçmeyeceğini düşünüyorum.. Umarım yanılırım. Tekrardan çok geçmiş olsun.00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun.. bence sabah olunca hemen özel de cildiye doktoruna gidin.. acil de ki doktor genel olarak bir krem yazıp geçmiştir.. çocuğun cildinde iz kalırsa büyüdüğü n de psikolojik sorun haline getirebilir bu durumu.. ihmal etmeyin hemen sabah gidin cildiye doktoruna.
11 Yorumla
Soran+1 yılArarim sabah
+1 yılGeçer merek etme bu ufak bir yanık üzme kendini oluyor böyle kazalar arada ben de küçükken haşlama pişen tencereye düşmüştüm bir şey olmamıştı. Bir şey olmaz bu ay paçasına da biraz yanağı ısındı o kadar ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılOyy ins abisi nasil kötüyüm agliya agliya yollarda perisan oldum hsla kötüyüm uyuyamiyom
- +1 yıl
Kremleri aksatma yanık acısı kötüdür ama iz yapmaz bu ben çok yandım böyle olsa bende olurdu iz. Kaza sonuçta, daha beteri olabilirdi iyi tarafından da bak. Geçer birkaç güne ama için rahat etmiyorsa doktoro da sorabilirsin.
Soran+1 yılSordum zaman alir gecmesi dedi
- +1 yıl
Buradan ufak bir kızarıklık gibi duruyor. En nihayetinde geçecek ama takma kafana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılOy kiyamam. Cok sukur gorunuse gore cok bir seyi yok ama iste cocuk oldugu icin en ufak yara bile ona cok gelir. Kremini sur fazla degil bugun yarin biyuk oranda duzelir. Aglamayi birak eger acisi varsa acisini unutturacak sekilde oninla ilgilen naziyla ugras sevdigi seyleri yapmaya calis. Gecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat et lütfen. Bebeğin büyüynceye kadar tüm vaktini ona ayır. Saçmış telefonmuş eğlenmek hepsi olur illa bebek büyüdükten sonra. şu an kendini suçlama ama bebeği olanlar ders almalı. Allah şifa versin senin suçun değil üzülme. İnşallah bundan sonra daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, ileri seviye yanık değil gibi. Bunun için geçer diye düşünüyorum. Çocuğu bir an için gözden ayırmamak gerekiyor ve zarar verecek bir şeyleri 1 saniye olsun ulaşabilecekleri yerlere bırakmamak gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin evet oluyor arada iste böyle seyler kahroldum sormayin ama
- +1 yıl
Maalesef oluyor ve bizim canımız daha da çok acıyor.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun ya ama her şey dikkatsizlik zaten de yani evde çocukla yaşamak çok farklı evde devrilecek ortada tehlike arz edecek bir şey olmamalı ve gerekirse bir oda ayrılıp tüm işleri orada yaparak kitli tutmalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılBosandim siddet vesayre yüzünden odada kaliyorum kadin evindeyim yurtdisindayim 1 odali evde yapiyorum herseyi :(
- +1 yıl
üzüldüm ( hayata yenik başlamış yavrucak geçmiş olsun sabırlar ya zor süreçler
Soran+1 yılAman o kolay ben varim banada düskün yara izi kalmasin yeter söyle saglik olaylari beni kötü ediyor onun disinda hersey olur
- +1 yıl
yanıkta kalır ya zor yani estetik olabilir derin yanık değil ama
Soran+1 yılKalmaz gibi diyorlar derin degil 1-2 derece
- +1 yıl
evet inşallah kalmaz ya istemem yavrucakta
Merhaba çok geçmiş olsun kantaron yağı ve susam yağını birebir karıştırın öyle kullanırsanız kısa sürede iyileşecektir inşallah ve susam yağı iz kalmamasına fayda sağlıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKantaron degilmi o iz kalmamasina yardimci olan
Soran+1 yılBen yurtdisindayim burfa öyle tr gibi iyi aktar yok eczaneden alicam peki nezaman sürmem gerek hepmi yoksa yara kabugu soyulduktan sonramk
Soran+1 yılAma bide yanik kremi sürüyorum nasil yapsam bi onu bi yagiyimi sürsem
Çocuk & Ebeveyn konusunda 305 cevap paylaştı. Benim de omzuma kızarmış yağ döküldü et falan yok omzumda sağ tarafta. Sadece kemik görünüyor. İnce deriyle dikişlediler. şu an iz yok. Bu yanık derin değil kesinlikle iz kalmaz büyüyene kadar geçer
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ben 5 aya gecmesini isterim
Soran+1 yılSanada cok gecmis olsun
Soran+1 yılSagol canım
Soran+1 yılTamam ablacim sagol morelin icin etmezmiyim bidahakine
+1 yılGecmis olsun hafif Allah'tan bundan sonra daha dikkatli olun hayatta olan seyler bunlar allah beterinden sakınsin..
20 Yorumla
+1 yılHametan sür ama doktor ne verdiyse onu kullan. Benim kuzenimin saci düzleşirken aynisi oldu merak etme geçiyor ama kremi aksatma.
02 Yorumla
Soran+1 yılIns gecer demi bide burnu ve dudak üstüde yandi kahverengi oldu oda gecermi iz kalmadan 🥺
- +1 yıl
Benim küçük kuzenimde oyle oldu saci duzlesirken merak etme iz kalmıyor ama dediğim gibi kremleri sür aksatma
+1 yılBundan bi 3 yıl falan önce annem odaya çay getirirken, bende kapıdan hızla koşarak çıkmaya çalışırken annem bana çarptı ve elindeki tüüüm çaylar benim üzerime döküldü. O kadar kötü acımışdı ki, anlatamam...
Ama neredeyse 10 gün sonra geçti. Benim her yanım su toplamıştı, kıp-kırmızıydı. Ama doktor şart şimdiden söyleyeyim00 Yorumlaiz kalmaz merak etmeyin, doktorun verdigi kremden baska seyler denemeyin. Sadece cani acimistir belki birza daha acir ama önemli bir durum yok.
011 Yorumla
Soran+1 yılGünceldeki resmi gördünüzmü iz kalmazmi ondada :(
Soran+1 yılPardon güncel diyorum bi bilen yorumdaki resmi
https://i.imgyukle.com/2021/03/24/NbQxef.jpg
Soran+1 yılBu
Soran+1 yılTamam ins dediginiu gibi olur okadar korkuyorumki kahverengice duruyor öyle gördükce kalbim sanciyor
Soran+1 yılTek iz kalmasin yeter benim icin 🥺😓
Soran+1 yılBu yanaktaki kizarlikli gecti burnu ve dudagi bu durumda iste
Soran+1 yılYaaa insAllah peki 5 aya bulurmu tamamen iyilesmesi
- +1 yıl
He insanda iyilesme süresi farkli olabiliyor 2-3 hafta iyilesir, yara kaybolur ve geriye hafif kizariklik kalir oda 2-3 aya kaybolur. Sürsi önemli degil, kesinlikle iz kalmaz, önemli olan mikrop kapmasin, sulanan deri kabarmasini patlatmayin, kremleri devamli kullanin.
Doktorun verdigi kremin adi ne?
Soran+1 yılFlammazine almanca bu yurtdisindayim
Arko nem kullanın. Benim yüzüme de sıcak su dökülmüştü. Hiç geçmeyecek gibiydi. 1 ay Arko nem kullandım, geçti. Ama Arko Nem'i tüm yanan bölgelere sürmenizi tavsiye ederim. Ağlama kardeş, geçer.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah şifa versin , kazadır olmuş. İnşallah canı yanmiyordur. Doktor ne verdiyse onu yapmaktan başka çare yok. Şifa Allah'tan , başka kazalar vermesin inşallah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçer merak etme. Kaza neticede kasıt yok kafayı yememek lazım engellemek mümkün değil bazen. Önce kahverengileşir sonra geçer panik olma ve soyma. Değişik değişik kremlere gerek yok nemlendir ve zamana bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılYa kendiliginden soyarsa cocuk ondan korkuyorum evet ellemicem su degidirmicem gecene kadar
Cevap sahibi+1 yılKalın kabuk olmaz çocuğun soyabileceği gibi. Geçer merak etme. Benim de çocuğum var üzüldüm, mutfakta dikkatli ol, geçmesin oraya. Bu geçer daha kötüsü olmasın
Soran+1 yılIns olurmu daha dikkatli olucsm ama kahroldum bilirsin sen o duyguyu öldüm resmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmeyin, bebek olduğu için cildi iyileşir.
Doktorun verdiği kremi bolca sürün iz kalmaması için eğer özellikle az sürün diye belirtmediyse.
Bebekler için olan güneş kremini sürmeden güneşe çıkarmayın çocuğu yara izi tamamen geçene kadar.02 Yorumla
Soran+1 yılInce sürün dedi doktor
Cevap sahibi+1 yılO zaman ince sürün.
Arada aloevera bitkisini de koparıp jel kısmını sürebilirsiniz, yanıklara çok iyi gelir.
Bir de kudret narı merhemine çok çok iyi diyorlar yanık ve iz tedavisinde.
+1 yılE ağlama olan olmuş bir dahakine daha dikkatli olursun. yanik kremi vermişlerdir sür bolluk. su topliyacak kadar Yanmamış gibi görünüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKullagi topladi yüzünü bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılkorkma geçer benim kuzenimin üstüne 2 litre sıcak su döküldü her tarafı yandı aradan 10 yıl geçti 14 yaşında hiçbir şeyi yok daha yeni derisi onun toparlar merak etmeyin ilaçları düzenli kullanın.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani 10 seneli beklicem iyilesmesi icin
Cevap sahibi+1 yılbunu mu anladın yaaa gerçekten insanlar beni yoruyorrrrr
Soran+1 yıltamam sorry
Soran+1 yılIyi degilim
Cevap sahibi+1 yılyani diyorum 10 sene önce yandı ama izmiz yok hayata devam ediyor 2 litre kaynar su döküldü geçer sizinki de üzülmeyin sadece ilaçları düzenli kullanın tekrar geçmiş olsun
Yüzde yanık izi kalması vücuda göre daha düşük bir oran yüz daha çabuk yeniliyo üzülme geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi
Yanık anında hemen soguk kompres yapıp oranın atesı alınmalı uzun sure bellı aralıklarla soguk uygulanmalıdır
00 Yorumla
+1 yılyaaa kıyamam üzülme ya olacağın önüne geçemeyiz ki merak etme geçer çabuk iyileşir kendini suççlama toparlan o da senin bu halini görünce üzülür :(
00 Yorumla
+1 yılKantaron yagi sur hic iz kalmaz.
Hergun bol bol sur.
Gecmis olsun.06 Yorumla
Soran+1 yılYara kaplayip yara soyulduktan sonrami süreyim?
- +1 yıl
Hayir suanda hemenn, kabuk olursa da sur hep sur, aksatma hic iz kalmaz
Hakiki kantaron yagi bul, kucuk markali siselerden degil
Soran+1 yılEczaciya sordum olmaz diyor bi bebek vucuds fazla diyor
- +1 yıl
Sen bilirsin, eczaciya ilerde kufredeceksin ama is isten gecmis olacak.
Soran+1 yılÖylemi diyorsun off ya yarin aliyim ozaman napiyim
Soran+1 yılYa tersi cikarda daha kötü yaparsa
Hemen silverdin sür çabuk 1 hafta boyunca sürmeye devam et akşam yatarkende sür fito kremide kullanabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSiliverdin iyi degil diyorlar
+1 yılKıyamamm ! Kırmızı kantoron yağı mutlaka yarın alın benim de düzleştiriciden yandı yüzüm ama geçirdi şimdi izi bile yok )
00 YorumlaÇok geçmiş olsun kıyamam Umarım en kısa zamanda iyi olur iz filan kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılIns sagol
+1 yılgeçmiş olsun :* öpüldü sıpacık. Merak etme annesi iz kalmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılIns abisi bak kulagindaki su topladi
- +1 yıl
hiç bir şey olmaz yaramaza. Yalnız hiperaktivitesi var mı?
Soran+1 yılOlmazmi var zaten bu yüzden bu durumlara düstü gecende agzini kiriyordu nerelere vuruyor ama bu yanik isi cok kötü oldu kendimi sucluyorum anca
- +1 yıl
kendini suçlama hiperaktivite bozukluğu varsa yapabileceğin tek şey çocuğu yönlendirmektir. Rehabilitasyon merkezinde antrenörlük yapıyorum. İstediğin zaman yardıma hazırım
Kıyamam ya geçmiş olsun, üzülme bir anlık dalgınlık işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol :(
Silverdin gerçi krem almışsınız zaten
Sakın diş macunu limon gibi şeyler sürmeyin00 Yorumla
+1 yılVerilen kremi uygulamaya devam et ben geçeceğini düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bi arkadaşımında yüzü yanmıştı ve benim kolumdaki leke hiç geçmemişti onunki hemen geçti sordugumda ne yaptın diye domuz yağı sürdüm demişti isterseniz bir araştırın
02 Yorumla
Soran+1 yılDomuz yagi nerden bulabilirim ya
Cevap sahibi+1 yılinternetten araştırın isterseniz ben de pek bilmiyorum
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde elim yanmıştı 6 aya iz kalmadı ama yüzü ve kulağı bilemicem
00 Yorumla
+1 yılyaa kıyamam :( çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( medacassol sürdünüz mü?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Umarım iz kalmaz. Mutlaka cilt doktoruna gitmelisiniz
00 Yorumla Geçmiş olsun eğer evde çocuk varsa çok daha dikkatli olmak gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun umarım iz kalmaz derin bir yaraya benzemiyor
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 388 cevap paylaştı.
u +1 yılGenel cerrahi doktoru görsün çocuğu, daha etkili ilaçlar yazabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu birinci derece yanık iz kalmaz muhtemelen. Tavsiyem bir estetik cerraha götür, iz kalmaması için en iyi şekilde geçirir.
08 Yorumla
Soran+1 yılNapicaklar onlar
Cevap sahibi+1 yılDüzenli pansuman yaparlar. İz kalmaması için birkaç krem var ondan verirler. Silverdin verdiler mi? Silverdin iz bırakıyor
Cevap sahibi+1 yılBiraz paraya kıy istersen eczaneden bepanthol al çok iyi geliyor.
Soran+1 yılSiliverdin kullanmadim
Cevap sahibi+1 yılYanıklara cildiye değil estetik cerrah bakıyor.
Cevap sahibi+1 yılAcildeki doktor ne kremi verdi
Soran+1 yılYabanci yerdeyiz bir krem verfi yanijk sonrasi
Soran+1 yılAlirim tabi
1 haftaya hiçbirşeyi kalmaz, bepanten kullanırsan iyi gelir sanoyorum
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılİz kalabilir ama yanık derecesi düşük olduğundan fazla belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılGeçer ve hiçbir iz kalmaz.. doktor tavsiye ve önerilerine dikkat edin.. doktorla iletişim halinde olun
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam sagolun ins
- +1 yıl
Sorun büyük değil ama tedavi olayı titizlikle yapılmalı ve takip edilmeli çok geçmiş olsun
+1 yılÇok geçmiş olsun ;
Merak etmeyin iyileşr hemen, izi de kalmaz, daha dikkatli olun bundan sonra00 Yorumla
+1 yılİnş iz kalmaz ya, bepanthen mi verdi doktor yoksa silverdin mi
00 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun doktora gidin hemen özele mecburen, babası kızar şimdi 😔
00 YorumlaAlovera bitkisi sür çabuk iyileşir kantaron yagi da öyle faydalı arkadaşımızın kolu fena yanmıştı denemiştik
11 Yorumla
Soran+1 yılKantorok yagi almancasi ne ve leke yapiyormus öyle diyorlar
GECMIS OLSUN. Doktorun söylediklerini yapın, kantaron yağı cok iyi geliyor yaniklara doktorunuza danışarak düzenli surebilirsiniz gerçekten hızlı iylestiriyor.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEhh be kızım yaaa çocuğun yanına saç maşası konulur mu 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
00 Yorumla Geçmiş olsun o yara kapanır iz bile kalmaz bir ilaç var atarcilarda satılıyor
00 Yorumla
+1 yılgecer insAllah korkmayin aloveraydi sanırım onu surun izde kalmaz
00 Yorumla
+1 yılKantaron yağı ise yarıyor iz de kalmaz merak etmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılNezaman sürücem bu yagi
Soran+1 yılKabuklu yarayami
- +1 yıl
Yandıktan sonra sür ve sar üstünü su toplamasin
+1 yıl1haftaya iyileşir. amma bu olay bir uyardı dikkatli olmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAynn
- +1 yıl
geсmiş өlsun
+1 yılÇocukların ciltleri kendisini çabuk yeniler. Kremi düzenli kullanırsan iz falan kalmaz korkma.
02 Yorumla
Soran+1 yılIns kullanmammi her an uyucam kreme birtane krem yZdi zaten
- +1 yıl
Kendinizi de yıpratmayın. Bazen çok korumacı olsak da sevdiklerimizi koruyamayabiliyoruz. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz.
+1 yılDert etmeyin 1 haftaya geçer üzmeyin kendinizi öyle derin Bi yanık değil
08 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyorsun
- +1 yıl
Aynen aynen öyle kalıcı iz olmaz tamamen geçmesi Bi kaç ayı bulur ama geçer dert etmeyin 😊
Soran+1 yılIns ya okadar kötüyümki maffioldum
Soran+1 yılHalen uyuyamiyorum
- +1 yıl
Zamanla geçer Bi kaç ayı bulur ama deri kendini yeniler o kadar ağır bişey değil
- +1 yıl
Benim sırtıma çocukken kaynar sular döküldü sobadan ne oldu çoktan geçti gitti soyuldu patates gibi buda 3 aya tamamen geçer
Soran+1 yılAyy moral oldu vok sagolasin
- +1 yıl
Cidden bişey olmaz ben ağda yaparken bile yüzüm böyle kızarıyor 😊canınızı sıkmayın
+1 yılSüzme yoğurt sürebilirsin ya da zeytin yağı gerçekten acısını dindiriyor
00 Yorumla
+1 yılToğurt sür bezle sar acısını alır
Bişiyci kalmaz00 Yorumla
+1 yılMadecassol krem çok etkili ama siz yinede bi doktora sorun derim
00 Yorumla
+1 yılBOOM BUTTER CİLT BAKIM YAĞI KULLAN MARKASI PROCSİN HERBAL SCIENCE
BENİ DİNLE ÇOK İYİ GELECEK00 YorumlaGeçer , ama dikkat edin yawww
01 Yorumla
Soran+1 yılTamammmmm 😓
+1 yılkrem verdiyse doktor düzenli kullanın geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmammi kullsniyorum birtane verdi ama cildiyeyede gidicem
- +1 yıl
öyle yap madem için rahat olur
+1 yılCanı yanıyor olabilir çok kötü olay
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendine zarar verme bilerek yapmadın kıyamam ya
Soran+1 yılSagol evet bilerek ne demek
- +1 yıl
Kıyamam ya size
aglama abla sadece kızarıklık gibi duruyor geçer
06 Yorumla
Soran+1 yılSu topladi kulagi
Soran+1 yılKullaniyorum yanik kremini
Soran+1 yılYa verirse zarar bilemiyorumki
Geçer çok ciddi gibi durmuyor yanık.
01 Yorumla
Soran+1 yılIns
Ahh canım fito krem sür iz kalmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Öncelikle geçmiş olsun. Çocuk için en tehlikeli durumlardan biri ne yazık ki yanıktır. Ancak sizin çocuğunuzda 1. derece görünüyor. Tabii ki 1 gün sonraki halini değerlendirmek lazım. Bactroban pomad veya fucidin pomad, silverdinden daha çok tercih ettiğimiz ürünlerdir çünkü silverdinin koyu renklenme yaptığına dair yayınlar mevcuttur.
Hazır yeri gelmişken evde nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili daha önce yazdığım bir metni paylaşmak istiyorum.
Bir dizi sık karşılaştığımız probleme parmak basayım istiyorum;
Su anki hali bu yanagi gecti biraz kulakza su topladi burun ucu ve dudak hala sulu dudak zor biraz kahroluyorum
https://i.imgyukle.com/2021/03/24/NbQxef.jpg
Su toplayan ve açılan yerler için rif ampul Kırıp günde bir kaç kez uygulayarak yedirebilirsiniz. 2 gün içinde kabuk halini alır ve yara iyileşinceye kendi dökülür. Ancak reçete ile almanız mümkün.
Doktor bey ben Yurtdisindayim sizin önerdiginiz seyi var mı bilmiyorum burda. Hic duymadim rif ampulu su anlik krem sürüyorum burdaki doktor dediki hemen kabul baglamasin ozaman iz kalir yumsak tutun uzun süre nemli kalsin oraki iyilessin ama büyük yara olmasin dedi dogrumu bu
Ve birde kantaron yagi iyi gelirmi nezaman sürmeye baslayabilirim
Neyle alicam peki birde var mı burda bilmiyorum :((
?