Nasılsa babangil bir yerden bir milletvekili falan bulup belediyeydi kamuydu bir yere koyar seni merak etme 😅 ülkemin 3 tarafı denizlerle 4 tarafı torpille çevrili ne de olsa 🤣
Büyük laf ettin cici kıs torpille bir yere gelen herkese gider bu lafın o kadar kişiye laf ederken gizli kalmak nasıl derler bilirsin biraz korkakça değil mi 😏
O kadar kisiye laf ettigimi nerden cikardin ben siyaset konusunu acmana sövdüm sadece. cunku en nefret ve lanet ettigim bi konu bu yuzden benden uzak dur ve twitter gibi yerde yap siyasetini hadi by 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Suç değil de bu devirde sorumluluk almadan nasıl yaşıyosun merak ediyorum para kazanmak gibi yani
Yani bilmiyom knk zengin de degilim üniversitede okumadım gelecek korkusuda yok ot gibi yasiyom ama hicbiseyi takmiyom fkdkfkf
ne güzel hlkjhj
İdolümsün boyle devam djjdjd
Sagol fksfi valla niye boyleyim bilmyorum 😅
Burcun ne? 😂
Koç 😅
Koç aslan yay keyif adamıdır zaten 😂👍🏻 güzel devam
Fjdkdkskd 😅
Hayırlı işler
Sag ol fkdkd 😅
Bi liran var mı
varda ne alaka simdi yav djsjdkf
Ne alaka ne alakaaa 😂🤣
Aga hiç manipülasyon diye bir şey görmedin mi hayatında ag alakasız bir şey söyleyerek bir anda konuyu başka yere çekmek 😅
Gördüm aw dkdkdkd ama ne gerek vardi buna?
Neyse fjdkf
Senin yks yok mu git çalış biraz çok boş kalmışsın 😂
Geyik yapmak daha keyifli hahahdkskf
😅😅
Tek çocuk olunca insan demek ki böyle oluyor 😂
Kendimi derse veremiyom cok sıkıcı aw dkekdk
Nasılsa babangil bir yerden bir milletvekili falan bulup belediyeydi kamuydu bir yere koyar seni merak etme 😅 ülkemin 3 tarafı denizlerle 4 tarafı torpille çevrili ne de olsa 🤣
Durumumun iyi oldugunu nerden biliyon aw fjdkdkd?
Torpil falan da yok :d
Siyasetinizi g*tten * hahah 🤭😄
S*km
Büyük laf ettin cici kıs torpille bir yere gelen herkese gider bu lafın o kadar kişiye laf ederken gizli kalmak nasıl derler bilirsin biraz korkakça değil mi 😏
O zaman torpille bir yere girenlere söyle bana niye diyon gkdkfskdk
Ben hayırlı işler dedim ağa gizliden falan da demedim bu lafın ne anlama geldiğini anlayan anlıyor zaten 😂
öff bos yapma isimde yok gucumde. Onu oylesine yazdin sandim anlamamistim ben ayrica cici kız ne ergen misin kusucam ögk 🤮
Gizliden demedin diye sana ödül mü vereyim napim? 😂
O kadar kisiye laf ettigimi nerden cikardin ben siyaset konusunu acmana sövdüm sadece. cunku en nefret ve lanet ettigim bi konu bu yuzden benden uzak dur ve twitter gibi yerde yap siyasetini hadi by 😂😂
Tişikkirlir
Host :)
Bazı şeyleri takman lazım kesinlikle
Olmuyo knk ya kimseye faydam yok tek kendime var bencilim :/
İşte herkessin bi baskın yönü var bastırmasi gereken. Sınavlar gibi şeyleri takman lazım
Ben valla ya. Amaan allah versin banane
Suç değil bende öyleyim.
evet var gibi sanki.
Ben yazdım sandım
Ahahah 😅