Hayatımdan memnun değilim nasıl kurtulucam bu yaşamdan?

Hafta ici 6 hafta sonu 5de kalkıyorum okul ardından 1 saat bile ara vermeden ise gidiyorum 12de eve geliyorum biraz derslere vs bakıyım diyorum 2 oluyor saat. Hafta sonu daha beter sabahın köründe işe gidiyorum akşama kadar sırf 3 kuruş için milletin ağız kokusunu çekiyorum düştüğüm hallere bak daha en güzel yaşlarımdayim bir yandan sınav stresi bir yandan geçin dertleri kendimi geliştireyim en basitinden dil öğreneyim diyorum eve geldiğimde uykusuzluktan bir şey yapamıyorum yazılımla uğraşıyordum kendimi bu alanda belli bir seviyeye kadar çıkardım bir projem vardı neredeyse 2 yıl boyunca üzerine çalıştım altyapısını her şeyini hallettin ama bir yatırımcı bulamadım. Ya bilmiyorum ben okul bittikten sonra da şimdidr maaşlı bir köle olmak istemiyorum bir şeyler başarnak istiyorum çalışıyorum elimden geldiğince ama her şey engel oluyor ve hiç bir şeye zaman ayıramıyorum ancak iş ve okula zaman ayırabiliyoeum. Geçen ay işte uykusuzluktan bayıldım ya ve benim bünyem aşırı kuvvetlidir. Çok büyük hayallerim fikirlerim var ama hiç birini yapamıyorum. Saniserinde dediği gibi 'uzgünüm düşündüklerin değil yaptıkların kadarsın' çok zoruma gidiyor ya ben kaderimi sevmiyorum geleceğim için çok korkuyorum eger ki birkaç yıl içerisinde istediğim yere gelemezsem intihar bile ederim. Neden bunları buraya yazıyorum onuda bilmiyorum ama artık çok doldum birileriyle paylaşmak istedim
Hayatımdan memnun değilim nasıl kurtulucam bu yaşamdan?