Hayatımdan memnun değilim, ne yapmalıyım?

22 yaşındayım Kayseri'de yaşıyorum. yaşadığım ilin cahilliği den yobazlığından nefret ediyorum. annem babam keyfi olarak çalışmıyor hiçbir zamanda çalışmayı istemiyorlar ben şehir hastanesinin yemekhanesinde garsonluk yapıyorum ama hiç memnun değilim bu durumdan çünkü asgari ücret verdikleri yetmiyor gibi köle gibi çalıştırıyorlar eve gelince zaten 4 saatim var bu zamanda da imkanı yok üniversite kazanamam kpss ye girsem ancak 55 60 alırım, ailem hiçbirşekilde bana maddi destek sağlamıyor hatta annem beni doğurduğunu bile unutuyordur o kadar yani babam ise benimle nasıl konuşmasını bilmiyor yani genellikle bu yaşıma kadar pek anımız olmadı genellikle hep susar sadece çok mecbur olunca konuşur oda iki cümle filan beni çok sevgisiz bıraktılar kendimi hep çok değersiz hissettim ve depresyon ve obsesyon (takıntı), sınırda kişilik bozukluğundan yıllarca kurtulamadım en çok da benim psikolojimi bozan dini takıntılarım ve eğitim konusunda takıntılarım dini olarak cehennemde yanma korkusuna bağlı tam dindar olma durumu var ve sanki kapanmazsam 5 vakit namaz kılmazsam Allah bana cehennemde işkence edecek gibi saçma sapan düşünceler yüzünden dinden nefret etmeye başladım bu düşüncelerin olmasını istemiyorum kendimi beğenmiyorum çirkin olmaktan nefret ediyorum aynaya bakmak istemiyorum bedenimden tikniyorum kendimi bçaklamak istiyorum o derece kötü hissediyorum ruhen çok ama çok aşırı büyük acı çekiyorum her gün ama her gün intihr etmeyi düşünüyorum
Hayatımdan memnun değilim, ne yapmalıyım?