Ailem dışıma vuramadığım içim mutsuz olduğuma söylesem de inanmıyor ve dalga geçiyor ne yapmalıyım?

Biraz uzun oldu ama tavsiyenize ihtiyacım var cevaplarsanız çok sevinirim. Aile olarak babam ve ailesi yüzünden çok zor zamanlardan geçtik iki yıldır tam benim üniversite sınavı yılımda boşanacağız diye karar aldılar sebebi babam sürekli kardeşimle benim üzerimize yürüyor ve dövmeye kalkıyor annem de izin vermedi diye annemi ve bizi düşman gördüğünden çok bozuldu aramız. Ben de doğal olarak onlardan beni bu konuda sıkıştırmamalarını sınava hazırlanmaya çalıştığımı söyledim bu sefer de biz senin yüzünden yuvamızı yıkıyoruz sen ciddiye bile almıyorsun dediler bana aşırı derece moralim bozuktu o zamanlar ama yine de dışıma vuramıyordum o sırada da. Neyse o yıl çok kötü bir sıralama yaptım tekrar sınava girmeme izin vermediler puanım yettiğince kendi şehrimdeki bir bölüme yerleştim hazırlık bitti 1. sınıf bitmek üzere ve ben bu yıl kesinlikle tekrar sınava girip daha iyi bir üniversiteye geçmem gerektiğini anladım ama izin vermiyorlar işte kazandın oku falan dediler bari deneyeyim sınava girip dedim paramı bile kendim ödemek zorunda kaldım. Sürekli psikolojik baskı yapıyorlar ve dalga geçiyorlar. Bana zaten yüksün oku da evlen dediler zaten üniversitede çocuk okutmak çok zor bi de şehir dışına gönderemeyiz diyorlar bütün motivasyonum ve ilerleme gücüm yok oldu yanımda birileri olsun parasal açıdan dershane ya da kitap parası falan zaten istemedim ama duygusal olarak bile bırakin destek olmayı köstek oldular. Bir yandan da kardeşimin de üzerinde büyük bir etki oluşturdu onun da sınav yılıydı ve farklı şeyler de yaşandı üniversite okutmak zor geliyor onlara ama onu özel hastanede psikoloğa gönderecek imkanları var. Ben de bu sırada giysi olsun okulda yiyecek yemek olsun her ihtiyacımı bana verdikleri haftalık harçlıktan karşılamaya çalışıyorum. Ne yapmalıyım gerçekten zor bir zamandan geçtiğimi anlamaları için daha önceki yıllarda anlatmaya çalıştım ama nankör oldum ve her yıl kriz geçiriyorsun diye dalga geçildim ne yapacağimi şaşırdım gerçekten.
Ailem dışıma vuramadığım içim mutsuz olduğuma söylesem de inanmıyor ve dalga geçiyor ne yapmalıyım?