25 yaşındayım tesettürden çıkma kararı aldım ama daha kimseye söylemedim. Sizce ne olabilir?

Ailem baskici tesetture 16 yasinda girdim hevesle ablama heves ettim o sekilde girmistim 5 yil once tesetturden cikma karari almistim ama yapamamistim çok zorladim ama artik farz olarak degil tarz olarak tesetturu benimsemeye başladim. İcımden hiç gelmiyor takiyorum şalı ama asla Allahin emri diye farz diye ya da tesetture uygun diye kapatmiyorum mecburmusum gibi bir uerde zaten oyle sonucta Allahın emri fakat tesetture uygunda giyinmiyorum topuz makyaj vs herseyden odun verip duzgun birsekilde tesetture girmeyi denedim tekrar tarz olarak tesetture girmeye basladim yani cok zorladim Allah' a hep dua da ettim huşu icinde emrine gore tesetture girmeyi nasip et diye onun disinda cok zorladim kendimi ama artik yapamiyorum asiri źor geliyor icimden gelmiyor uygun bir sekilde girmiyorum sizce tesetturden cikmalimiyim? Yoksa hala denemeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Calistigim yer hacılı hocalı belki tepki gosterebilirler ama bende Allah rizasi icin degilde sirf bulundugum cevrede kabul gorme mecburiyetiylede tesetturlu olamam
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar beni çok etkiledi açilma fikrinden vazgectim yarım olsada tumden acilmaktansa yarım olan seyi belki guzel sekilde yerine getiririm
25 yaşındayım tesettürden çıkma kararı aldım ama daha kimseye söylemedim. Sizce ne olabilir?