Yaşadiğim olaylardan sonra dişari çikmak istemiyorum?

Selam dostlar bir sorunum var dışarı çıkıp eğlenmek istiyorum fakat dışarı da hastalık zamanım da yaptiğim olaylardan sonra dışarı çıkıp insan görmek istemiyorum ama halbuki hiçbir şey yapmadım ama çok utanıyorum bu durumdan içime kapandım bu sorunu cözmem lazım bundan 10 ay öncesinde falan kahvehaneye takılıyordum takıldıktan sonra insanlar arkamdan dedikodu mu yapmaya çalisiyorlardi yok şu zengin yok bu zengin falan diyerekten malları mi mülkleri mi konuşur hale gelmislerdi insanlar bir de insanlara sürekli ingstagram yoluyla istek attiğim halde kızlarla isim de olmadiği için bu yüzden erkeklere istek atmam için biraz insanlar bikmişti benden tam olarak bu yüzden moralim bozuluyor ben o istekleri halbuki cok sevdiğim insanlara atıyordum bu yüzden çok utanıyorum dışarı çıkıp insan görmek ve muhattap olmak istemiyorum kimseyle gorusesim gelmiyor kendimi eve kapattım mutsuzum iyi gibi görünüyorum ama Ailene de zarar verdim hastalık dönemim de ama halbuki hasta falan da değilim her şeyi kimin ne yaptiğini biliyordum az çok da olsa bu yüzden bu durumdan nasıl kurtulabilirim önerileriniz nelerdir dışarı çıkmam için bir sebep bulmam lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatım da oyun oynamaktan başka bir şey yaptiğim yoktur bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Hayat anlamında hicbir sey bilmiyorum bunun için nasıl ayaklanmaliyimdir
Yaşadiğim olaylardan sonra dişari çikmak istemiyorum?