Sizce evi geçindirmek için hem erkeğin hem kadının çalışması şart mı?

Aile danışmanlığı eğitimimi alırken bu hususta onlar kadın ve erkeğinde çalışma taraftarı yönünde yani sorumluluğu tek birisine yüklememek lazım. Lakin erkek çalıştığından dolayı eşi ondan daha fazla kazanıyorsa bunu başına kakmamalı.
Evet şart
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!ekonomık anlamı gectım . bır kere ev hanımı denen saçma durum ulkede ve ortadogu mantıgında mevcut.
karıyerı egıtımı ısı olmayan bır bırey ne esıne ne ulkesıne faydası olur.
kadın calısmasın dıyen erkekler genelde alt kgelır grubuna uye ve ataerkil aıleden gelıp kuranı referans alıyorlar aklı sıra.
işi gucu olmayan bır kısı ıle hayata bakısı durumu vızyonu olmayan ıle ne paylasayım ben bırak evımde onu ne dıye besleyeyım onuda anlamak mumkun degıl.
Kesinlikle kadınları zorla çalıştırılmaması gerekiyor , evin geçimini erkek sağlamalı. Kadın ancak isterse çalışabilir.
Ne kadar çok hayat konforu ararsan o kadar para gerekir. Para ve Konfor doğru orantılıdır. Az para ile mütevazi yaşarım dersen olur.
Evin ve arabanın da bir maliyeti var. İki kişi sadece 10.000 TL ile sade bir hayat yaşar. Fazlasını bekleme. Önemli olan kafa dengi birini bulman.
Öncelikle tarafların çalışma isteği önemli. Bunun dışında bir hanenin geliri aylık 20.000 TL nin altındaysa geçinmek çok zor. Kaç kişinin çalıştığı önemsiz
Eğer evin geçimi için kazanılan gelir yetersiz ise buna bireyler karar verir. Ama illa geçinemiyoruz diyerek kadına çalışma emri verilmemeli.
Günümüzde çok şart hemde çünkü emeklilikte inanılmaz faydası oluyor.
Kadında çalışmalı ve çocuk yapılmamalı
Yine geçinmez ki
Hayatta kalmak bu haftada 2 gün dışarıdan yemek yeseler ayda 800 TL paraları gider bu ekonomi de evde et yediğine şükür edeceksin maalesef :/
Ya işte tek maaşla evde makarna yersin ama çift maaşla evde et, balık, süt ihtiyacını alırsın çift maaşla dışarıda et yiyemezsin
Ona bakarsan ben de bu yaşıma kadar hiç dışardan yemedim. Sade mevlüt yemekleri harç
Bazen düşünüyorum da o evler sadece Suriyeliler için değildir. Uluslar arası kanunlara göre bir börgenin etnik yapısı bozulursa/devlet yosa. O bölgede bulunan devletlerin söz hakkı vardır
Kızlardan En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Kız Görüşü