Aile & Toplum Yeğenimin yanında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yeğenimin yanında üstümü değiştiriyorum. İleride onun için bir sakıncası olur mu?Bazen bana bakarken yakalıyorum.10 Yaşında. Yeğenimin yanında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Erkek de olsa kız da kimsenin yanında üzerimi değiştirmem açıkçası. Onun için bebek olması gerekiyor. :D 1 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Onun yaninda neden degistiriyorsun? Yegenin yani, tam merak döneminde, ilerde ensest yapik yaparsin. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Arkanı dön diyorum ona dönmüyor ama Yorumla Berkan26 +1 yıl Bu sorularda senin degil mi? Erkekler penisiniz ilk kalktığında neler hissetmiştiniz? ↗1 aydır evliyim ve kocamın penis boyu 10 cm, moralim çok bozuk. Boşanmalı mıyım? ↗Eşimin video izlediğini gördüm, ne yapmalıyım? ↗Beyler vajina mı anal mı? ↗ Yorumla Soran +1 yıl hayır değil Yorumla Berkan26 +1 yıl o sorularin hepsi ayni karakterde insanin sorusu, bence sensin. Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Haytında ilk ilgi duycağı kadın sen olırsun yapma aklını karıştırma 0 0 Yorumla
hangiburak Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl evet hoş olmaz onları hatırlayacaktır bilinç altında kalır 0 0 Yorumla
F4H_Sixth Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 18 olur olmaz bunları hatırlayıp bir şeylet yapma hevesine girer 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz ya bence Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Çok var tür erkek Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Arkadaşlarım bile gururla anlatıyor benzer durumları, başarıları olursa onları Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6 7 yaşından sonra karşı cinsten birinin yapmaması gereken bir olay.. 0 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl fızxıgın cokmyu cekıcı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani sayılır Yorumla gonullyarasıı +1 yıl konusalım mı? Yorumla serdarrrr17 +1 yıl Owww senden korkulur Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl benım yanımdada ustunu degısırmısın? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla istedigiyerdeyım +1 yıl bırsey merak ettım ondan soruyorum? Yorumla Soran +1 yıl Hayır neden değiştireyim Yorumla istedigiyerdeyım +1 yıl nıye etkılenırım dıyemı? Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığım için Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Şu an icin olmaz ama sonrasi icin yapma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne olucak ki Yorumla auraventi +1 yıl e ergenlige girecej Yorumla Soran +1 yıl Benden etkilenir mi ki? Yorumla auraventi +1 yıl duygusal olarak belki travmasina bagli ama cinsel olarak biseyler duyacagi kesin yani Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl şimdiden alısır seni görmeye 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arkanı dön diyorum dönmüyor ama Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl güzeli görmüş döner mi :) Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla
Krank Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 631 cevap paylaştı. Koskoca çocuk olmuş giyinme tabi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama arkanı dön diyorum. Yorumla Krank +1 yıl Odadan çıkar öyle giy sen yanında giyinme Yorumla Soran +1 yıl Çıkmıyor ki Yorumla Krank +1 yıl Senin odan da ne işi var Yorumla Soran +1 yıl Benim odamda kalıyor Yorumla Krank +1 yıl Ergen sonuçta sana hallenir sonra 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yok be yapmaz bence Yorumla Krank +1 yıl Senin de hoşuna gidiyor galiba ya da trol yapıyorsun 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sadece üstümü değiştiriyorum yani neyi hoşuma gidebilir ki Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yakında seni ile sevişmek ister hatta şimdi bile 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. Yavaş yavaş etkilenir , 0 0 Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Olmaz mı be. Ne kadar soyundun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani sütyen oluyor çoğu zaman üstümde. Yorumla psikoavukat +1 yıl Yapma bence Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. seni malzeme yapar o velet.. 0 0 Yorumla
sedat1aslann Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 2 yıl sonra seni hayal ederek tatmin olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz ya Yorumla sedat1aslann +1 yıl Hee öyle san Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ensest misin? 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aklına yer eder. :D 0 0 Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. Nasıl oluyor ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar açık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sütyen oluyor üstümde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergenliğe yakın sayılır, ilgisi kayar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekse yapma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erğenlşkte hayallerinin kahramanı olursun Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kız mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Olmamalı ama bu şekilde Yorumla
Çöldebirpenguen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Nasil bir değişim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bildiğin üstümü değiştiriyorum Yorumla Çöldebirpenguen +1 yıl İç çamaşırı dahil mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla Çöldebirpenguen +1 yıl Sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Ama bana bakarken yakalıyorum Yorumla Çöldebirpenguen +1 yıl Bakar tabiki burada yazamadigim şeyler var araştır sen Yorumla
Silikontabancası Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Erkek mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Silikontabancası +1 yıl Sakın yanında soyunma bak sakın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Erkek de olsa kız da kimsenin yanında üzerimi değiştirmem açıkçası. Onun için bebek olması gerekiyor. :D
Onun yaninda neden degistiriyorsun? Yegenin yani, tam merak döneminde, ilerde ensest yapik yaparsin.
Arkanı dön diyorum ona dönmüyor ama
Bu sorularda senin degil mi?
Erkekler penisiniz ilk kalktığında neler hissetmiştiniz? ↗
1 aydır evliyim ve kocamın penis boyu 10 cm, moralim çok bozuk. Boşanmalı mıyım? ↗
Eşimin video izlediğini gördüm, ne yapmalıyım? ↗
Beyler vajina mı anal mı? ↗
hayır değil
o sorularin hepsi ayni karakterde insanin sorusu, bence sensin.
Değilim
Haytında ilk ilgi duycağı kadın sen olırsun yapma aklını karıştırma
evet hoş olmaz onları hatırlayacaktır bilinç altında kalır
Yani değiştirme artık nerdeyse ergen ben 11 de boşalmıştım
18 olur olmaz bunları hatırlayıp bir şeylet yapma hevesine girer
Yapmaz ya bence
Çok var tür erkek
Arkadaşlarım bile gururla anlatıyor benzer durumları, başarıları olursa onları
6 7 yaşından sonra karşı cinsten birinin yapmaması gereken bir olay..
fızxıgın cokmyu cekıcı?
Yani sayılır
konusalım mı?
Owww senden korkulur
benım yanımdada ustunu degısırmısın?
😂
bırsey merak ettım ondan soruyorum?
Hayır neden değiştireyim
nıye etkılenırım dıyemı?
Tanımadığım için
Şu an icin olmaz ama sonrasi icin yapma
Ne olucak ki
e ergenlige girecej
Benden etkilenir mi ki?
duygusal olarak belki travmasina bagli ama cinsel olarak biseyler duyacagi kesin yani
şimdiden alısır seni görmeye
Arkanı dön diyorum dönmüyor ama
güzeli görmüş döner mi :)
:D
Koskoca çocuk olmuş giyinme tabi
Ama arkanı dön diyorum.
Odadan çıkar öyle giy sen yanında giyinme
Çıkmıyor ki
Senin odan da ne işi var
Benim odamda kalıyor
Ergen sonuçta sana hallenir sonra 😄
Yok be yapmaz bence