Hiç tatmin olduğumu hissetmiyorum. Kendisi çok iyi bir ona lafım yok. İşinde gücünde bana çok değer veriyor. Eli yüzüde düzgün ama cinsel hayat kötü. Daha 22 yasindayim. Kocam da 33 acaba büyütebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar bunlar bizzat kendi deneyimlerim. Lütfen anlayarak okumaya çalışın, trol diyecek varsa da inanmıyorsanız inanmayın keyfiniz bilir.
Şimdi doktorlar ne diyor. Ameliyatsız büyümez. Fakat Meksikalı bir adam doktorlara giderek doktor önerisi ile ilaç içerek ona göre yol katederek 48 cm yapmış penisini. 48 cm !!! Sünnet derisini uzatmış diyorlarmış, istiyorlarsa dalaktan penise özel damar yolu inşa etsinler. Bu adamın penisi 48 cm olmuşsa herkesin penisinin ameliyatsız uzayabileceği ile ilgili umut vardır. Benim moralim bu.
Sonra belli başlı seçenekler var. Büyütücü hapı direk eleyin. Yani hapın içindeki maddeler hiç vücuda etki etmeyecek olduğu gibi penise gidecek ve büyüyecek öyle mi 😂. Krem de tek başına işe yaramaz. Kremi ben aldım tek başına kullanmadım hiç, yazının devamında anlatacağım…
Şimdi ben internetten bulduğum egzersizleri 1.5 ay civarı yaptım baştan. Değişme olmadı. Gerçi sıcak havlu kompresini yapmamıştım ve süre olarak 3-4 ay diyorlardı ama bence iyi kötü etkisinin olması gerekirdi.
Penis pompasını 1-2 ay yanlış kullandım.
0.2 - 0.4 - 0.6 - 0.8 basınç göstergeleri var. 0.6 ile ( çok kuvvetlidir feleğiniz şaşar ) çalışıyordum. Her pompadan çıkardıktan sonra penis mosmordu ve cinsel istek azalıyordu.
Sonra Hakan23 cm egzersizlerini aldım. Dediği hareketler çok mantıklı ve benim de 2-3 gün sonra 1 ayım dolacak. 0.6 cm uzama 1.3 cm kalınlaşma oldu ( başlamadan önce ve sonra mezura ile ölçüldü.) . Ereksiyon inanılmaz arttı. 3-4 günde keyfine mastürbasyon yapan adamdım. şu an her gün mastürbasyon yapıyorum. Egzersizler istek arttırıyor. Sperm sayısı da arttı. Fakat cinsel ilişkiye girmediğim için geç boşalmaya katkı sağlamış mıdır bilemem.
Hakan23 cm in söylediğine göre de bu egzersizler kiminde uzunluğa kiminde kalınlığa gider diyor. Bu adamda 23 cm penis var. Ben doğuştan insanların 23 cm penise sahip olduğunu çok az gördüm. Demekki bu adam kendine bişeyler yapmış ki egzersizlerini yapmış.
Whatsapptan yazdım Hakana ve aldım egzersizleri, parayı attım videoları verdi. Ne zaman istiyorsan mesaj at çekinme dedi ( ne zaman görürsem direk cevap veririm dedi)
Fakat sonradan benim de aklıma bir fikir dank etti. Aldığım titan jelleri bitireyim dedim. Bide penis pompasını aldığım yere sordum. Morarıyor diye. Oda dediki sen çok hırs yapıyorsun bu çok normal. Acıyı hissettiğin anda daha artık basıncı arttırma ve her gün azar azar kullan dedi.
şu an yaklaşık 3-4 gündür her gün Hakan23 cm egzersizlerini yapıyorum Penis pompası kullanıyorum ve titan jel kullanıyorum. Penis pompasını şu an insan gibi kullandığım için morarma yok normal kalıyor penis.
Pompada kesinlikle su bazlı veya otomatik tercih edin alacaksınız. Pahalı ama yapacak bir şey yok bölün takside alın.
Ben 6 ay sonunda Hakan23cm titan jel ve pompa ile kesin bir sonuç alacağıma inanıyorum. Ve haftanın her günü kullanılıyor bunlar. Hakan23 cm de her gün kullan ara verme dedi. Hafif ağrılar oluyor peniste ama penis kendini cidden çok hızlı yenileyen bir organ…
Diyelim benim yaptığım gibi yaptınız ve kocanızın penisi umarım 13-14-15 cm oldu.
Hadi 13 cm oldu diyelim.
Sonra da ameliyat düşünün.
1-2 cm arası uzuyormuş hikaye 2-4 cm arası uzatan hastaneler var. 2.5 cm falan uzatılıyor genelde ameliyat ile. Ayrıca penis büyütme ameliyatında kalınlaştırma da yapılıyor.
Kalınlaştırma kalıcı olmuyormuş galiba ama 3-5 yılda bir gidip kalınlaştırmayı yaparsınız düzenli olarak…
Kalınlaşma da 4-6 cm arası.
Yani 6 ayda ameliyatsız 3 cm uzatsa ameliyat ile de 2.5 cm uzatsa minimum 15.5 cm penisi olur.
Kalınlaştırma ile de 8 cm kalınlığında bile penisi olsa penis kalınlığı 12-16 cm arasında kalınlığı olur.
Ameliyatsız büyütmeyi başarırsak ve ameliyat da olduğunda artık 15.5 cm bir penisle de tatmin olursunuz…
Rahim duvarı 16 cm zaten.
Ayrıca kalınlığı da kadınlara zevk veriyormuş…00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakma da , ailenin özelini gelip burada paylaşırsan her türlü yoruma da katlanırsın. Eşin bu paylaşımı yaptığını duysa sence ne tepki verir? Önce onu düşün sonra paylaşım yapmaya karar ver. Boş yere eşinin kul hakkına girdin. Bir de gelmiş yorum yapanlara edep dersi vermeye kalkışıyorsun. Önce kendin bileceksin edepli olmayı. Eşinle böyle bir sorunun varsa bunu gelip de millete anlatmaya ne lüzum var. Alırsın karşına. Bey, sana bir şey söyleyeceğim ama alınma dersin. İlişki sırasında benim böyle sorunlarım oluyor. Bunu düzeltmek için biraz araştırma yapsan hani bu gibi durumlarda ne yapılır, biraz bilgi edinsen ya da tedavi yöntemleri varsa bunları araştırsan olmaz mı benim için dersin. Bana zaten değer veriyor demişsin. Sana değer veren biri zaten seni düşündüğü için bu konuya da çözüm üretmeyi dener. Bir daha aile içi özelini kimseye anlatma. Bu da ders olsun sana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebegim adam iyi diyosun 20 cm olup serefsiz olacagina oyle olsun seni daha cok yalasin okşasin o açiği kapatsin boşanmana degmez ortalik serfsiz kayniyo
131 Yorumla
Penis boyu için de iyi bi adam bırakılır mı yaa 🙄
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
tr ortalaması 12-13 cm.
iş ebatlarda değil sanki.
işin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ise sizi mutlu edecektir .
eşiniz ile bu durumu irdeleyin.
buyutme ıle ılgılı alet edevat ilaç şehir efsanesidir.
implant ile cerrahi operasyon mevcuttur . ehil ellerde olması gerekir onuda eşinizin yanasacagını sanmıyorum.
işin ehli deneyimli ve iki tenın uyumu ıcınde 1 ay cok kısa bır zaman.
not: eczanelerde vs. 1-2 cm buyuten prezervatifler mevcuttur deneyımleyebılırsın .00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Büyütebilir mi ne yahu 😅 bu lamarck in , kullanılan organlar gelişir kullanılmayan gelişmez teorisi mi 😂
Kadının biri işte dava açıyor kocasına bu yüzden. Bazıları işlevi bazıları da boyu önemli diyor. Neyse hakim davayı erteliyor. Gidip eşine soruyor. Eşi de " ne boyu ne işlevi. Önemli olan içini doldurması" diyor. Hakim de bunu diyor kararında. orada bulunan bir kadın satıcısi (kaba tabiri yazınca sıkıntı olur) 40 yıllık bu işteyim böyle bir cevap görmedim diyor 😅😂
Eğer mutlu değilsen çocuk yapmadan bosanin o zaman.00 Yorumla
u +1 yılBüyümez fakat 10 cm yeterli olmalı, on sevişmede orgazm yaşayıp devam edebilirsiniz. Bence sen 10 cm diye kafanda kurup odaklanamıyorsun. Ya da esin tecrübeli değil. Performans ile alakalı da olabilir.
Penis kılıfları var onları kullanabilirsiniz fakat bu eşini demoralize edebilir ve daha kötü olabilir.50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki elindekini kullanmayı bilmiyor çünkü 10 cm aslında o kadarda kısa değil vajina zaten 9 cm kadar duyarlı yani seni tatmin etmesi lazım demek elindeki kullanmayı bilmiyor
80 Yorumla
+1 yılPenis, erkek vücüdundan ayrı çalışan bir organ gibi başlarda. Zaman içerisin de ona hükmetmeyi öğrendikçe, her türlü sorun ortadan kalkıyor. Çayırlarda koşan vahşi bir at gibi, hükmün geçmediği yerde kafasına göre şahlanır. Pinokyo burnu değil ki bu, yalan söyledikçe uzasın. Sırf bu sebepten de boşanmayı istemek garip.
00 Yorumla
+1 yılo yaşta daha büyümez ama kilo sorunu varsa kilo verirse asıl penis boyu ortaya çıkar pubis bölgesinde hiç adam akıllı yağ olmadan yani.
eğer illa büyümesini istiyosan bi ameliyat türü var o köprü değilde silikon yapıyolar 5 cm büyütüyomuş (%10 luk bi kesimde 8 cm e kadar büyüttüğü de oluyomuş) eğer paranız yeterse ve o da kabul ederse düşünün ama yan etkisi var geç boşalmaya neden oluyormuş.
ama olay sadece penis boyu değil ellerini ve parmaklarını kullanmayı bilmesi de çok önemli.01 Yorumla- +1 yıl
ama eğer bunlar olmazsa aldatacağına boşan lütfen ne sen günaha adamın kul hakkına gir ne de adamcağıza yazık olsun.
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Büyümez abicim. ancak elindekini verimli kullanmayı öğrenirse seni uçurmaya yetecektir.
Buradaki kezbanların en az şu kadar bu kadar olmalı demelerine bakma. 15 üstünü alamıyor kadınların çoğunluğu. 10 cm yeter. Öncelikle mental olarak bunu kafana yerleştir. sonrasında da sevişmeyi uzattıkça keyif alacaksın merak etme.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunu eşinizle de medeni bi şekilde, onu incitmeden konuşabilirsiniz. zaten senin isteklerini anlayacak partner odaklı biri ise buna bi çözüm getirmek isteyecektir. penis kılıfları var. hem daha kalın hem daha uzun yapıyor. tabi ten tene hissi vermeyecektir ama bu şekilde bir çözüm olabilir. penis büyütücü pompaların falan sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılamacın seks yapmak ise boşan evlilik bir aile kurmak içinse boşanma ama anlaşılan sekse daha düşkünsün seni tatmin etmiyorsa net olarak konuş ne yapabilrsiniz. değişik bir olay aynı soruna yakın sende olsaydı boşanmak isteseydi ne derdin ya da başka bir şeyi bahane edeceksin istemiyorsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyutemez. kocamın tam iki katı büyük ama çoğu arkadaşımın eşlerinin 12-15 cm arasiymis konuşuyoruz arada
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuyutme ameliyati var 10 cm ise iceridede 10 cm vardir operasyonla pipsist bagini keserek disariya 5 cm kadar uzatabiliyorlar sizin icin 15 cm uygun olur herhalde fakat ooerasyondan sonra 1 ila 1.5 ay cinsel iliski yasaktir
00 Yorumla Kilolumu Eger öyleyse büyür birde 10 cm yeterlidir 7cm den yukarısı tatmin eder ortamda olursun vatana 6 ceren büyükpenisle zevk alırsın benimkide o kadar ana eşimi zevkten çıldırıyorum bazı mzelliklei Di kulansın seni takibe aldım özelden anlatayım
00 Yorumla
+1 yılNormal penis boyu 11-17 cm arası kabul ediliyor zaten. 10 cm yeterli olmalı aslında yani. Yine de tatmin olmuyorsan eşine penis plasti ameliyatı önerebilirsin. 10 cm ve altı penislere 4-6 cm arası büyütme ve kalınlaştırma operasyonu yapılabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapcak bişey yok razı olucan başa gelene. Herkes zevk almıyor merak etme görev diye yapan çok
82 Yorumla- +1 yıl
sen zevk alıyor musun
+1 yılbu işin sonu ya aldatmayla biter ya da boşanmayla. Aldatmazsan, sevişmenizden tatmin olamadığın için agresifleşmeye başlayacaksın ve ota b*ka sinirlenip sürekli kavga edeceksiniz
00 Yorumla
+1 yılBüyümez ama kocana seni farklı bir şekilde tatmin etsini uygun bir dille söyleyebilirsin ama o nu kırmadan bunu soylemelisin.
İstersen nasıl söylemen gerektiğini anlatanilirim00 Yorumla20 cm liler buyrun, yengemezi doyurun. Unutmadan 10cm-18cm bir kadini orgazm yapmak icin yeterli, hatta 7cm dahi yeterli, hatta Pensileri olmayan Lezlerin vajinalari dahi yeterli?
01 YorumlaEvlenmeden olmaz dersen, bu hayati değerde konuyu piyango ihtimaline bırakırsan, finalde bu hüsranı yaşarsın.
Kendi düşen ağlamaz, ya boşan, ya bu şekilde yaşamayı öğren, hadi bakayım..00 Yorumla
+1 yılHayatta aşılamayacak sorun yok yolunda bulunmak gerek eşin bu konuda açık olmalı düşüncelerini öğrenmeli ona göre hareket etmeli. Boşanma yuva kolay kurulmuyor
00 YorumlaBüyümez onunla idare edeceksin, şanssızlık olmuş, birdefa daha şans çıkarsa aynı hataya düşme, belki titreşimli yeni oyuncaklar imdada yetişebilir, selamlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zor zaten hatayı yaş olarak yapmışsın bence ya aldatırsın ya ayrılırsın. Ki muhtemelen aldatırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılSoru trol diye düşünüyorum. Zira penis boyu zevk almada çok önemli değil. Kalınlık önemli. Ameliyatla 3-4 cm uzatılabilir.
00 Yorumla
+1 yılBüyümesi için bir operasyon gerekir ve bunu kabul etmeyebilir. Dolgulu prezervatif tercih edilebilir.
00 YorumlaEğer eşin arabayı iyi kullanıyorsa senin için sıkıntı olmamalı. ama doktorlar bunun için bir şeyler yapabilmeli.
00 Yorumla
+1 yılMİLLET ŞAHIS FAKEDİR kadın değildir bir çok soru sormuştur buna benzer bu şahısı gerekli yerlere şikayet ediyorum yasal işlem başlasın.
04 Yorumla- +1 yıl
Niye bu kadar ciddiye aldın ki
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik böylelerini şikayet emek en güzel şeydir
- +1 yıl
Burdaki soruların çoğu trol buna mı alındın
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik alınmadım ki yeter artık bu kadar fakeye dur demek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aldatmaktansa boşan kiloluysa ve istiyorsa iki üç cm daha büyütür de o kadar küçükse pasiflik olabilir içinde ve istemeyebilir
00 YorumlaBunun için doktora gidin bir penis büyütme kremi gibi bir şey önerebilir
Yorumlardaki bazı gizliler beni de sinir etti resmen 😠00 YorumlaMerhaba tatmin etmek için farklı yöntemler deniyenbilirsiniz 10cm pek önemli olmadığını anlayacaksınız
00 Yorumla
+1 yılÇok üzülcü
bende sendeki durumun farklı bir versiyonunu yaşıyorum
bakalım ne kadar dayanacaksın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkocanın pipisi 10 cm diye mi adamdan boşanacaksın yani?
ya evlilik bu kadar basit mi?
tabi ki tedavisi ya da yöntemi vardır bence boşanmayı düşünmeden önce bu yolları deneyin10 Yorumla
+1 yılEstetik operasyonlar olursa belki bir ihtimal. Onun dışında sıkıntı yani. 10 cmde pek küçük ya uzmanlar 10-11 cm ideal diyorlar ama
00 Yorumlaburada komik olmayan troll yapacağına önce bir vajinanin derinliği ne kadar ki onu araştırsanız
10 YorumlaSeni başka bir şekilde tatmin etmesi için onu yönlendir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. içine sokunca hissetmiyorsan geregi yok bence oyuncak alsın sana olmazmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılPerformans yeterli ise boyu o kadar önemli değil evlenirken zenci olmadığını biliyorsun yani sonuçta
00 Yorumla
+1 yılAbla ya cidden mi herkes 25 cm olmuyo maalesef bosanin istemiyorsaniz..
00 YorumlaAmelyatla olur internette pompa tarz şeyler sünger gibi yapıyor diye duydum
00 Yorumla
+1 yılBüyütmek için ilaçlar var ne kadar faydalı olur bilmem ya da bir dr la görüşebilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılbence tatmin olmaya bak. uzatma tedavisi sonuç vermiyor. bunun için de ayrılmak olmaz
00 Yorumla
+1 yılUzucu bir durum ya işlevi de yokdur zaten yani parnam daha iyj zevk verir
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sevgi tabi herseyden onemli bak peniz uzatici spreyler ve bitkisel ilaclar var siteden arastira bilirsiniz insallah duzelir ve muglu olursunuz iyi bir eş se en onemli olani da o
Çok üzücü bir durum Ya bence ayrılmalı sın sonu yok bunun
00 Yorumla
+1 yılBosanmayi düşünecek kadar kötüyse bir şey diyemeyiz. ne desek boş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılTakma penis kullanabilirsin ama eşin kabul eder mi bilmem. Bana ters gelir mesela bu
00 Yorumla
+1 yılelinde ki ile idare et yoksa ya aldat ya da katlan
00 Yorumla
+1 yılHiç bir yolu yok 10 cm de cidden çok küçük tıbbi yardım alın en iyisi
00 Yorumla
+1 yılSevisme yetersiz geldiginden zevk alamiyorsun boyuta takilma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bosan seni kökleyince bağırsaklarına kadar gelmesi lazım rwsmen icine böyle up uzun boru girmiş hissini yaşaman lazım. Boşanırsan haberim olsun evlilik teklif edicem. İyi günler.
00 Yorumla
+1 yıldon lastiği idi ya Buda büyüsün 😂 operasyonsuz imkansız
00 Yorumla
+1 yılArtık büyümez. Bu kadarıyla yetinmiyorsan ayrıl tabi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. yazarın tepkisi 😂😂
https://www.youtube.com/embed/lMlz4xOVSUQ00 Yorumlahic bır şekilde büyümez neyse o yaa o şekilde idare edeceksin ya da kendine oyuncak alacaksin ömür boyu o şekilde devam edeceksin 'ya ayrılacaksın ya da başka birini bulacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi aparat var, penis boyunda düzenli kullanırsa ciddi anlamda büyüme sağlıyor, bu aparatı bi bulursam paylaşırım burada, ama her gün kullanmalı bunu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılwww.gittigidiyor.com/.../yeni-nesil-pro-extender-systems-penis-enlargement-device-2021_pdp_786231206
bak bu linkte penis uzatma aparatı var, bunun videolarıda var, alın bunu düzenli kullansın, 6 ila 12 ay içerisinde 5 - 7 cm kadar uzama sağlıyor, bunu bana öneren çocuk bu aparatı 1 sene kullanmış, onunki zaten büyükmüş o daha büyük olmasını istemiş, çocuk karşımda bi çıkardı abartısı 25 cm zenci şeyi gibi şok oldum varya aparat ciddi anlamda işe yarıyor, istediği kadar uzatabilir 2 sene kullandırt eşine bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet buyutebilir penis pompasi alsın duzenli bir sekilde yapsın , benimki 16 cm idi 17 yaptim ve devam ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen daha büyüklüğünde memnun kalan görmedim işini bilen erkek her şekilde eşini partnerini tatmin eder yeterki bencil olmasın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeye koptum yalnız buradakiler bize ekmek çıkar mı acaba diye yorum yapar
Cinsellik icin mi evlendin sen. Bunun icin boşanilmaz. Sevgine bak
00 Yorumla
+1 yılAramıza 3. Aldık valla biz tost yapıyorlar 0 masraf ameliyat falan büyütme işi boş iş.
42 Yorumla- +1 yıl
seni tanımak istiyorum yiğidim
- +1 yıl
@hangiburak erkek bu kesin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. büyümez. ama başka yönlerden zevk verebilir sana. büyük mü arzuluyordun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrolsun. Evlenmeden bunlari konusurdunuz jesin. Yalan konusuyosun cok belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElleyip okşayınca büyümesi lazım. Sertleştiremiyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyümez. evliyim 14 cm benim de. boyunu bi yana bırak, performansı nasıl. tatmin olabiliyo musun?
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1 aydır evliyim ve kocamın penis boyu 10 cm, moralim çok bozuk. Boşanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler