Kocamın penisi 12 cm organzm oluyodum artık olamıyorum aldattığım kişinin penisi 17 cm di ve kocamınkinden daha kalındı tekrar nasıl kocamdan zevk alabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet atmış tutmuş sorunun troll olduğunu düşünüyorum neyse
Penis ile alaka yok bu konuda
Başka erkek teni değdiği için mutlu oldun
Zaten evli bir kadın bir kez bile başka bir erkek ile olursa o zevki alırsa
Birde Bir dişi başka erkeklerle olup kocası ile olmak zaten istemez sadece kendini öyle Yok büyük küçük diye düşünüyorsun... gerçek şu evli bir kadın başka erkekle olursa kocasından mutlu olamaz çünkü zaten başka ten değiyorKadın kocası ile olurken farklı duygulara girer içte bu duygu kadını mutlu edemezBaşka bir erkek ile olsan yine mutlu olacak sın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanı kocana estetik yaptır bence , şeyini 17 cm ve kalınlığını da artirttir. O zaman biseyler hissedersin.
Ya da madem elin değmişken 20 cm yaptır, kalınlığı da bir kaç tik arttır bu seferde 20 cm lik biriyle falan olursan eşini kıyas yapmazsın..00 Yorumla
+1 yılAklında hep diğer kişi olduğu İçin eşinden zevk almıyorsun
Eğer aklından diğerini silersen zevk alacaksın.
Ve unutma zevk almak sadece birleşme değildir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
+1 yılMerhaba
Durum şu ki penis küçük veya büyük sorunu değil buradaki.
Olay tamamen eşinin seni tamami ile memnun edememesi. Kadının g noktasından sonrası için uzunluk çok bişey ifade etmez.
Şimdi şöyle bişey varki eşinin seks yaşantısı yani sana karşı olan ön sevişme seks yaparken yetersiz kalması tamamen pasif olmasi seni bu düşünceyle itiyor..
Eşin seks yaparken senin vücudunun heryerimi keşfetmiş olsa seni sulandirmayi oral yapmayı dilini dudaklarını parmaklarını ve nefesini iyi kullanmayı bilmiş olsa performans olarak iyi olmuş olsaydı bu şekilde düşünmezdin.
Bide sende şu an değişik bir tat değişik bir deneyim heyecanı var ve bu heyecana yenik düşüp eşini düşük görüyorsun. yeni ten yeni koku yeni beden hoşuma gitti ve bu durum böyle devam edicek hayatında mutluluklar canım..
#sevimlii🖤22 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum olay tam olarak bu
- +1 yıl
Saol 😊
+1 yılBir kere zevk almanın tamamı penisin boyu ile alakalı değildir.
Bana sen biraz işi kafada bitirmişsin gibi geldi yani şu kafaya girmişsin.
“Ben başkasıyla oldum penisi daha uzun ve kalındı ondan zevk aldım eşimin penisi kısa”
Bu kafadan çıkman gerek evet zevk penisede bağlıdır ama asıl gerçek zevk kafada biter kocanı arzulamaya çalış ona yeniden bağlanmaya çalış öbür adamıda aklından çıkart.20 Yorumla
+1 yılDaraltma ameliyatı olursun ya da 1 yıl cinsel ilişkiye girme deformasyon olmuştur kendini. Toplaması lazm bu genel olarak kadınların yapmış olduğu en büyük hatalar dan birisi çünkü bir kere olunca sürekli olarak aynı olmasını isterler ama o işler öyle olmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Nasill yanii olmuyo
- +1 yıl
Yapacak bir şey genişlemiş ise Git gide daha büyüğünü ister Onu doktora falan sormanız lazım daralt ma operasyonu oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi yaşadım kocam 173-13 cm aldattığım 187-18 cm ondan sonra ne orgazm oluyorum ne tatmin oluyorum
671 Yorumla
Soran+1 yılHala aldatıyormusun peki
Cevap sahibi+1 yılEvet haberi yok zaten
Soran+1 yılÖzelden konuşabilirmiyiz
Cevap sahibi+1 yılDaha sonra, şimdi dışarı çıkacağım
Soran+1 yılistek atayım müsayit olunca yazarsınız
- +1 yıl
Sizin gibi kadinlarin anasini bacisini yengesini kicakaeiniz mikse haksizmi ne lanet kadinlarsiniz o kocalarin nasil yuzune bakip ayni yataga giriyorsunuz gidin genel evde calisin gunde 15.20 degisik erkegin aktina yatin
- +1 yıl
senın by kac kı
Cevap sahibi+1 yıl169um
- +1 yıl
hımm baya mınyon kalmıssın 187 lık adamda o zmn
Cevap sahibi+1 yılEvet 173 olanla aynı gibiyiz zaten
- +1 yıl
kac yasında aldattın pekı nasıl cesret ettın o olaya
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğimizde ben 20 eşimde 24du. 22yasimda aldattım o kişi de 27 yaşında
- +1 yıl
2 yıl cok erken ama neden aldattın pekı
Cevap sahibi+1 yılEşim beni çok seviyor bende onu. Zaten aşık olup evlendik ama cinsellikte çok kötü , beceremiyor o 2 yılda hıc zevk almadım ben zaten
- +1 yıl
hımm kötu yatakta ıyı olmaması kocandan önce bırı olmusmuydu hayatında
Cevap sahibi+1 yılYok olmamıştı
Cevap sahibi+1 yılOlabilirdi ama ilkim o olsun istemiştim
- +1 yıl
hmm kendını kocaya sakla sonra ac kal oda kötu durum nerde tanıstın o adamla pekı
Cevap sahibi+1 yılEvet cidden öyle oldu ya ortak arkadaşların olduğu bı ortamdan tanıştık yakışıklı ve iyi biriydi ilgiliydi o yönden sevdim yoksa arkadaşlarım boyu kilosu senin kadar yakışmazsiniz diyorlardı
- +1 yıl
hımm evlı kadın zor aldatır ama bi basladımı duramaz daha ısteklı daha özverili yatakta bence evlıler
Cevap sahibi+1 yılBeni kucaklayamiyo bile :/
- +1 yıl
hımm partnerın evlı mı pekı 18 cm seyı olan
Cevap sahibi+1 yılDeğil, kesin böyle gizli ilişkileri vardır
- +1 yıl
hımm senı zorlayıcı ısteklerı var mı yatakta
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
- +1 yıl
sperm yutturma ya da degısık pozısyon falan
Cevap sahibi+1 yılSperm yuttum sorun etmedim
Cevap sahibi+1 yılDimdikken koşarak gelip üstüne zıplamami istedi
- +1 yıl
kocanın da yutuyormuydun anal ıstedı mı pekı
- +1 yıl
grup ıstese naparsın
Cevap sahibi+1 yılKocam da yutmadim zaten çok az çıktı fışkırma olmadı
Cevap sahibi+1 yılAnal yaptık ölümüne acıdı 😅
- +1 yıl
taze hatun bulmus dener tabi tum delikleri
Soran+1 yılkocanla hiç organzm olmuşmuydun önceden
Cevap sahibi+1 yılİlk defa bu kadar taze evli hatun görüyorum demişti
- +1 yıl
tabı koca yatakta bisi yapamazsa tazecık kalırsın grup ıstese ne derdın
Cevap sahibi+1 yılYok hiç olmadım
Cevap sahibi+1 yılGelecek kişilere göre karar verirdim
Cevap sahibi+1 yılSonuçta onla aramızdaki ilişki seks ve grubu uygun görürüm bunda
- +1 yıl
hımm aklında da var o zmn haftada kac kere gıdıyosun
Cevap sahibi+1 yılÇok değil ya zaten 1 yıldır tanıyorum bu sürede 4 kere yaptık
- +1 yıl
hmm hangı sehırdesın kı
- +1 yıl
hımm cok az
Cevap sahibi+1 yılMalatya
Soran+1 yılErken boşalıyor kocan sanırım neden boşanmıyorsun peki sevgilin seni kocandan kıskanmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılKocamla mutluyuz sadece bi ara seksten dolayı aramız bozulur gibi oldu işte sonra o kişiyle birlikte olunca kocamla yaptığımda artık bişey belli etmiyorum ve aramız iyi devam ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılEvet erken boşalıyo
Soran+1 yılÜrüloga gitsin belki faydası olur ömür boyu başkasının yatağında gezemezsin
Cevap sahibi+1 yılErken bosalma değilki tek sıkıntı, giremiyor adam girince ileri geri yapamıyor her yönden kötü
Soran+1 yılBoşan o zaman cinsel terapiste gidebilirsiniz seninde vijananda kist çıksa o aldatsa ne yaparsın
Cevap sahibi+1 yılTamam üzüntüden yıkılirim ve onu parçalarım doğruya doğru
Soran+1 yılYapma o zaman boşan herkes yoluna baksın veya cinsel terapiste gidin aldatmak çözüm değil
Cevap sahibi+1 yılAma cinsellik harici çok iyiyiz
Soran+1 yılBoşan bence onun onuruyla oynama o küçük penisli ve erken boşalmayı kendisi isteyerek yapmıyor yollarınızı ayırın aldatmayacağın birini bul sonra hayatta bol şans
Cevap sahibi+1 yılÇok üzülür ayrılırsak
Soran+1 yılYapacak birşey yok artık zaten evlilik kalmamış bence boşanmalısın hayatını yoksa başkalarının yatağında geçireceksin boşanman en iyisi senin için
Cevap sahibi+1 yılBen sorun etmiyorum artık
Soran+1 yılSeni yargılamıyorum ama kendini onun yerine koy sadece oda seni mutlu etmek isterdi
Cevap sahibi+1 yılHaberi yok zaten böyle ikimizde mutluyuz
Cevap sahibi+1 yılBı de çok kıskanç biri
Soran+1 yılSen mutlu değilsin hamile kalırsan nolacak o adamdan
Cevap sahibi+1 yılKorunuyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen kocamla mutluyum sadece tek sorun yatakta olanlar
Soran+1 yılSaçmalama bence boşan yazık kocana cinsel terapiste gitmeyi deniyon olmuyosa boşanın böyle kaç yıl sürecek
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum farketmezse sorun yok
Soran+1 yılKocanın mesleği ne peki
Cevap sahibi+1 yılBeden eğitimi öğretmeni
- +1 yıl
yasaklar hep tatlı gelıo dimi
- +1 yıl
Sen nasıl bir varliksin ya. Bosanirsam üzülür diyorsun. Peki ya aldattığını öğrenirse nolur? Sen ne hakla bir insanın hem de kocanın onuruyla oynarsın? Sonra da tvlerde kadın cinayeti görünce üzülüyoruz erkeklere ana avrat küfrediyoruz. Al örnek işte. Yakalasa cinnet geçirse sana değil de o adama yanarım işte. Bunca yıl çalış çabala öğretmen ol evlen. Mutlu olduğunu san. Karın şu hareketlerde bulunsun. Yazık. Mide bulandırıcı
Ya zaten ayrılıyormuşsun. Neden barıştın ki aldattın bir de , saçmalık. Alışman çok zor. Gitsin sana bol bol oral yapsın, elini kullansın belki işe yarar
20 YorumlaBuradaki sazanlar gene ekmek çıkar diye dalmislar Türkiye penis ortalaması 9 cm dir ama sorsan herkesin yürürken üstüne basmamaK için özel gayret sarf eder orgazm olamadığını kocanla paylaş cinselliği izi renklendirirseniz bence cozulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan çok egoist zevk alman için yardımcı olmalı otursun sandalyede izlesin sizi.
72 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhaaha çok iyi
Boyla pek alakası yok onun , ben 1,78 boyundayım 20 cm ve kalın mantar gibi kafası , bazen kızlar cık cık acıo diyo buda beni sexden sogutuo , 17 cm en ideali galiba
00 Yorumla
+1 yılAslında boyu değil sorun olan eşinizden boşanma olayları sebebi ile soğuman ilişkiniz iyiken 12 de yetiyordu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bunu bilmiyorum ama sanki sevgiliye gideceksin gibi...
bence sevgilinle bağı koparma.. aradaa takılırsın fıraat buldukça.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinan öyle açık kaldı demek ki normalde eski haline gelir
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du ironi
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılseks olarak bakarsan aldatmış sayılmazsın duygusal düşündüğün zaman içinden çıkamazsın ki yeterli gelmediğini de belli etmişsin
00 Yorumla Ailen istedi diye niye barisiyor sunuz anlamıyorum ki.
Kocan malesef bu isi bilmiyor. Yoksa mevzunun büyüklük küçüklük ile alakası yok01 Yorumla- +1 yıl
ailemiz barıştırdı demiş barışmamızı istedi değil
Aldığın kadarıyle idare et. Diğeri durmuyor mu hala? Onunla da devam et.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldattığın adamı arzulamayı bırakarak kocana yönele bilirsin
00 Yorumla
+1 yılÜst kata çıkıyorsun ve kendini ordan aşağa atıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana penisi kullanma yöntemi verebilirim büyük olan penisli erkek seni boşaltır ama küçük olan penisi sen kullanarak boşalmalısın
00 YorumlaAklın diğerinde kaldığı için olabilir artık onu unutup kocana odaklan sadece eski zamanlarınızı düşün mesela.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece yatak için. partner bul. baska yol kesmez seni
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sevişirken onu hayal et diyeceğim olmayacak ayrıl kızım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmak istiyosan ailelerin sözüne ne bakıyon
50 Yorumla
+1 yılBosan eziyet olur bu durum
10 YorumlaNiye barıştın 17 cmlikle devam etseydin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yedin şimdi unutamazsın da
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Troll ya oturup ölçtü mu ikisinide 😊
00 YorumlaAlamazsın boşanana kadar bekleyemedin mi
00 YorumlaDiktirmeye deneyebilirsin belki çözümü olur
00 YorumlaCanın ne isterse onu yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılKocanınki de yok gibi bşeymiş 12 cm ne 😀😀
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsunda sen 12 cm le nasıl orgazm oluyordun
010 Yorumla- +1 yıl
fiziksel olarak 12cm yeterli ama psikolojik olarak değil en basit örnek japon ve çinlilerde 12cm gayet uzun olarak görülüyor onların ortalamasına göre ama gayet seksten zevk alıyorlar hatta çinliler en çok nüfusa sahip ülke en basit örneklerinden biri
- +1 yıl
Reis ben 15 cm le zor yapıyorum
- +1 yıl
knk şeklinden tut kalınlığına karşındakinin psikolojik olarak ne hissettiğine göre değişir herkes vajinasıda farklı
benimki hafif muz gibi olduğu için yükseliği 15-16 arası ama uzunluğu 17-18 civarı bir şey oluyor
ama istediğim zaman sadece parmağımla 9-10cm bir şey orta parmağım rahatlıkla işini görebiliyorum kızın - +1 yıl
Reis bizde 15 cm büyük. Değil
- +1 yıl
ortalamaya bakmanı öneririm eğer kasıklarını içeri çekerek falan ölçmüyorsan 15 türkiye ortalamasından 2cm falan fazla hatta yabancı ülkeleride düşünürsek kalınlık sorunun yoksa gayet tatmin edersin vajina zaten 7-9cm ortalama 1,8 katına falan çıkıyor verimli şekilde zevk amaçlı içine alabilceği boy 14,5cm falan oluyor 14,5 sokabilmek içinde 16-17 falan olması gerekiyor böye bakabilirsin olaya ne kadar sokarsam o kadar iyi değil yani :d
- +1 yıl
Yok knk kasık çekme falan yok olduğu gibi
- +1 yıl
sen kendi boyuna güvenirsen ve ince değilse fiziksel olarak 15cm ile tatmin olmayacak vajina yok eğer psikolojik olarak karşındaki küçük görüyorsa ya hayal dünyasında yaşıyor ya da çok fazla yaprak yemiş
- +1 yıl
Knk zaten bende zor yapıyorum dedim oluyo demedim
- +1 yıl
Olmuyo*
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl zevk alıyosan öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada bir diğeriyle orgazmı yenile o zaman
00 Yorumla
+1 yılBu soru gerçek olamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak birşey yok
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kolay gelsin ama trol bence
00 Yorumla
+1 yılAttan inmişsin eşşeğe olmuş bu
00 Yorumla
+1 yılO amdn hayır gelmez artık
00 YorumlaBoşan
00 Yorumlaarada ona uğra
00 YorumlaSen daha kalın ve uzun görsen şaşıracaksın heralde
00 YorumlaYöntemi biliyosun
00 YorumlaSen büyük siki yedin daha o tadı unutmazsın
02 Yorumla- +1 yıl
Kendi başına gelmeyen konu için millete öğüt vermekde ayrı garip😂😂
Ben seks yaptığım erkeklerin hepsini unuttum, pişmanlık ya da benzeri bi durum yaşamadım
Herkes aynı değildir yani
+1 yılYazik kocana
00 Yorumla
+1 yılAçıkça otur konuş
00 Yorumla
+1 yılTroll soru dimi
00 YorumlaSende de ne penis sevdası varmış
00 Yorumla
+1 yılSen bikere buyu yemissin kucuk kesmez seni
00 Yorumla
+1 yılPis troll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada onu da çağır kocanla beraber yapsın 😀😀
10 YorumlaAldatacaksın
00 YorumlaGene aldat?
10 Yorumla
+1 yılTrrooolll
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 🤣🤣😂😂 kocanı sev
00 YorumlaKoçanı değiştir
00 Yorumla
+1 yıl12cm ne ya🤣
00 Yorumla
+1 yılYine görüş onunla
00 Yorumlaçok basit
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Boşanma aşamasındaki kocamı aldattım aileler bizi barıştırdı ama şimdi kocamın penisiyle tatmin olamıyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler