Cinsel Yaşam Eşimin video izlediğini gördüm, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Eşimin prn izlediğini yakaladım sorduğumda ise rahatsızdin canın yanıyor du ağrılarım oldu bende yaptım dedi Eşimin video izlediğini gördüm, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sana bakacağına seni hayal edeceğine elin karılarına mı bakmışbas baya sen beni tahrik edemiyosun diyo 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne var bunda? izlemeyen erkek mi kaldi, kadin mi kaldi? 0 0 Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl İnsanın eşi olacak p*rno izleyecek olacak iş değil. 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Olabilir gayet normal. Aslında sorman gereken farklı sorular vardı. Neden izledin die sorman çok basit bi soru olmuş 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu hatıranı bizle paylaştığın için teşekkür mü etmeliyiz? Soru nerede ulan? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bak dediği gibiyse olabilir.Bazen libido yükselebilir herkeste, fakat sürekli izliyorsa senden gizli bir şekilde işte o problem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslına bakarsan geçerli bir sebep sunmuş sanki ama tabi devamı olursa sorun olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeklerin şu ağrım oldu yaptım yalanına inanmayın yok öyle bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yatakda kısıtlıyormusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır nirvana oluyoruz her zaman Cevap sahibi +1 yıl yapmadıgın fantazı var mı
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hakli ama gel beraber izleyelim demesi gerekti 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. İzlesin 0 0 Yorumla
Poyrazoğlu46 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kac yıllık evlsin cinsel hayat iniz nasıl peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sana bakacağına seni hayal edeceğine elin karılarına mı bakmış
bas baya sen beni tahrik edemiyosun diyo
Ne var bunda? izlemeyen erkek mi kaldi, kadin mi kaldi?
İnsanın eşi olacak p*rno izleyecek olacak iş değil.
Olabilir gayet normal. Aslında sorman gereken farklı sorular vardı. Neden izledin die sorman çok basit bi soru olmuş
Bu hatıranı bizle paylaştığın için teşekkür mü etmeliyiz? Soru nerede ulan?
Bak dediği gibiyse olabilir.
Bazen libido yükselebilir herkeste, fakat sürekli izliyorsa senden gizli bir şekilde işte o problem
Aslına bakarsan geçerli bir sebep sunmuş sanki ama tabi devamı olursa sorun olabilir
:) gerçeği varken videosunu ne yapacaksın demedin mi
Erkeklerin şu ağrım oldu yaptım yalanına inanmayın yok öyle bir şey
Eee nolmus izlerken yakaladiysan
Tamam de üzerine gitme
Seni düsundugu icin sana kiyamamis..
Canın yanıyordu derken
yatakda kısıtlıyormusun
Hayır nirvana oluyoruz her zaman
yapmadıgın fantazı var mı
Hakli ama gel beraber izleyelim demesi gerekti
Ne var bunda?
Adam hakkı