AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Geçmişte yaşananlar ve ayrıca dağa çıkanların kürt olması ve meydanlarda terörist eylemler gerçekleştirilmesi sebebiyle insanların bilinç altında kürtler krodur Kürtler devletin huzurunu bozuyor diye fikirler oturur.
Ekmeği gini yedigin sofrya s. csrsan kimse sevmez öyle kişileri içlerinde cok iyi olanlar da var omlat haric haberin olsun bu güne kadar Sehit ettikleri asker sayısı 9000 geçiyor ilk once arastir ve oyle sor
çok cahilsin keşke ölsen demessem ben ölürüm heralde şu sorudan sonra kızım sen bugüne kadar güney afrikada mı yaşıyordun neden nefret ediyorlar bir düşün hadi zorla biraz o kullanmadığın beynini bulunca söylede haberim olsun
sayın gizli kullanıcı nedenmiş acaba,
Bunu anlaman için tarihini iyi bilmen ecdadını bilmen tarihte neler olduğunu bilmen lazım
Osmanlıyı iyi bilseydiniz sanırım Tarih kavramından bahsetmezdiniz.
Çokmu biliyorsun Osmanlı Tarihini buyur tartışmaya açığım ben
Tartışmaya hiç mecalim yok.
bunu kafanıza sokun
bunlar bizim milletin belası. herşeyimize engel
ülke üstüne ülke kurmak isteyen, ekmek yediği eli ısıran, gündüz otobüse binip akşam aynı otobüsü molotoflayan hainleri savunupta burada benim Ecdad-ı Osmanlı'mı klavyelerinin tusundan basma
ok. Kib bye.
Sana bb
her ay o kürtlerin elektrik faturasını ödüyorsun gerçekten yazık onlara
devlet kendisi izin veriyo.. merak etme devlerin cikari olmasa izin vermez
Her kürtten nefret etmem. Kürt var kürt var. Benim ülkemi bölmek isteyen kürt yaşamayı hak etmez. Ama Ahmet Kaya'nın da büyük hayranıyımdır mesela. Aradaki farkı anlamak gerek
belki sen kürdün ülkesini bolmuşsundur
Kürdün ülkesini bölmek diye birşey söz konusu değil. Türkiye sınırları önceden belirlenmiş suriye, ırak , iran vs kürtler orada istediklerini yapabilirler ama doğu anoduluyu bize verin kürdistan yapıcaz demek tamamıyle saçmalıktır. Eğer ki bu ülkeyi beğenmiyosan bölmek istiyorsan gidiceksin soyunun sopunun geldiği yeri böleceksin
soyu sopu dogu anadoludan geliyo zaten))) turkler gibi asyadan gelmediler)))
Türkiyedeki doğu anadoludan gelmiyor ama :)
Valla hayatin her kesiminde gordugum nerde bir igrenclik varsa bakiyorum kurt.. Insanlar kurtlere guven bile duyamiyo. Cogu kurdun istedigi bu ulkeyi bolmek. Nefret ediyorum. Hayatima asla sokmam kurtleri.
Nefretim kürtlere değil,
Nefretim pkk terörist savunucusu kürtlere, bir boktan haberi olmayan kürtlere, hırsızlığın uyuşturucu satıcılığının çoğunu oluşturan kürtlere, geri kafalı medeniyet yoksunu kürtlere..
Anlatabilmişimdir umarım :)
türklerde hırsız geri kafalı uyuşturucu satıcısı yok mu? Veya Geri kafalı olanı yok mu?
yukarıdakini tekrar oku bana hırsızları uyuşturucu satıcılarını tecavüzcüleri savunma !
Ee okudum bende sana bir soru sordum turklerin arasında yok mu bunlar?
Var onlarında mk..
Ozaman öyle söyle sadece kurtler yapıyormuş gibi genelleme
arkadaşım ilk cevabımı tekrar oku anlamazsan bir daha yine anlamazsan anlayana kadar oku :)
Yaşadıkları Hayatta Bir Sıkıntı Yok Onlarda Senin Benim Gibi Yaşıyor Hatta Senin Benim Faydalamadığımız Her şeyden Faydalanıyor Ama Hala İsyan Ediyorlar. Ve Anlaşılan Yavaş Yavaş İkna Edici Oluyorlar Vay Halimize..
Yüz verdik astarını istiyorlar. Ama kurt susuca çakallar meydana doluyor. Ülkücü harekat var kardeşim sen hiç merak etme. Ani patlama gücümüz var bizim
Türkün dur dinlemez kıyamı olursa vay onların haline
Valla kardeş sizde olmasanız kürtler evimize gelip gö. ümüzden si. ecekti bizi saolın
Zaten kürt kavramıyla pkk kavramımı ayıran insan nefret beslemez. İnsanlarımızdaki sıkıntı o. Buda medyanın suçu insanların değil. Kürdüm ben ama bu topraklar içinde aynı zamanda türkümde. vatanıma milletime devletime kim zarar verirse karşısındayım. Birkaç kendini bilmezin yaptıklarından dolayı kürt denince akla pkk geliyor. Bu anlayış kalkarsa her şey daha güzel olur.
soykırım iyidir iyidir kafa tasçı olmak ta iyidir Almanlar Yahudileri öldürdü kurtuldu ABD deki İngilizler Kızılderili soyunu tüketti medeniyet kurdu cengiz han çinlileri kesti mogol soyunu devam ettirdi dünyada iyi bir cok örneği var
* cinlilerde turkistanlilari kesiyo iyi oluyo demi)))
toplumu bozuyorsa evett
Belki kullandıkları kaçak elektriklerin parasını ödediğim içindir?
Turkler sokakta 6-7 kisi gezip sadece eglence icin tek basina gezen bir kürdü sıkıstırıp dovmuyor ve topluma sırf zarar insanlar degilde ondan
Senin önünü kesip dovduler mi?
Beni degilde bir kac arkadasimi dovduler
Bak çoğu senin yazdığın yazıyı yazmış bende hepsine seni dovdulermi diyince yok arkadaslarimizi dovduler yazmışlar tıpkı senin yazdığın gibi:) erkek adama yalan söylemek yakışmaz delikanlı olun delikanlı.
Sadece dovme mevzusu degilki ulkeyi bolme cabaları herkese ters turs davranmalari laftan anlamamalari ileri duzey cahil olusları ve en kotusude cok pis kokmaları kıllı ve genelde cirkin olmaları su nesil tukense ne guzel olur ya. d
Ülkeyi bölme diyorsunuz yıllArca işte kürtçe kalan açılırsa ülke bölünür işte kürtçe konusulursa ülke bölünür felanda filan ee kürtçe kanalda açıldı kürtçe de serbest peki bu ülke nie bölünmedi hala? Aşırı derecede cahil demişsin... İsmet İnönü den tutta Aziz Nesin'e kadar Cahit Sıtkı Tarancidan tutta Ahmet Arife kadar Bediüzzaman dan tutta Selahattin eyyubi el kürdi ye kadar bir çok yazar şair alım hükümdar var sen nasıl onlara cahil dersin sen kimsin ki?
bunlar sayılı isimler ben genel halktan bahsediyorum sana
Ya tamam gel biz birbirimizi kiyaslayalim... Ben mimar sinan Üniversitesi Mimarlık bölümünü 2 sene okuyup bıraktım ordan yıldız teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisligine geçtim okudum bitirdim daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi enerji bölümünde yüksek lisans yaptım şu an Yalova hukuk fakültesini okuyorum... Ayrıca mühendis olarak DSi de görev yapıyorum ve DIYARBAKIRLIYIM. Peki sen kimsin ki bana cahil diyorsun?
Bende ege üniversitesi tıp fakültesinde okuyorum karsılastırmaya buradan girmesen iyiydi :D
kürdistan kelimesi yetmez mi? , insanlığına göre yargılarım ben fakat şu an doğudaki kürtler yüzünden herkesin bir kini oluştu.
kurdistan kelimesi 300 yildir var.. osmanlibda bir eyaletti.. simdi mi bu kelime sorun oldu?
bence şu an bu bir sorun, Türkiye'nin topraklarından alınıyor bu sonuçta ülke içine ülke. ölen teröristlerin diyarbakıra vs yerlere gömüldüğü haberlerini görüyoruz, polisler ile hergün çatışan bir halk var bunları hergün haberde görüyoruz zaten.
Tüm pislik kürtlerden çikiyor. Pkk kürt İstanbul da uğuşturucu kaçak sigara satan kısaca torbacılar kürt kerhaneleri işletenler kürt pavyonlar eskiden rizelilerdeydi şimdi kürtlerde karı satıyorlar eskiden pavyondan karı çıkaramazdın ailenle gider otururdun gazino gibiydi şimdi batak yuvası bölücülük kürtlerde vatanının bayrağini istemeyip kendine bayrak çizen kürtler kaçak elektrik su kullanan kürtler bunlarda bizim cebimizden çikiyor daha neler neler...
En iyi kürt ölü kürt.
1918 Çanakkalede ingilizlere karşı türk-kürt beraber savaştı. Sene 2014 okullarda ingilizce zorunlu dil ama kürtçe yasak. Herkes dili özgürce yaşayıp konusabilmeli.
Sizmi beraber çatıştınız :) hangi kitabı okudun merak ettim. doğunun %10 luk kısmı doğudan çanakkaleye geldi. gerisi orda kaldı neden savaşayım dedi. kaç tane şehit var kürt söylesene?
@kainat-tr sen hangi kitapta okudun yüzde 10 geldi gerisi kaçtı felan filan diye... Kaç şehit var demişsin bana türklerde kaç şehit var tam olarak sayısını bire bir soylesene.
Türk toprakları içinde doğan herkes türktür.
Türklüğünü inkar etmek yerine vatanı bölmekle uğramasalar kimsenin sorunu olmaz...
Elbette iyileri vardır ama hep ailesi ve huyu kötü olanla karşılaştım, sevene saygım var ama ben şahsen arkadaş bile edinmek istemem açıkçası
Tanidigim kurt arkadaslarim var cokta iyiler bir cok ben turkum diyen insandan daha cok insanlar pkk olabilir ama hepsi pkk gozuyle bakan adam adam degildir
Kürt değilim ama kürt arkadaşlarım var ha şunu da belirteyim pkkya bende karşıyım. Kürtlerde pislik insan olduğu kadar türklerde de pislik insan cok. türk kürt Hıristiyan alevi ne olursa olsun hepimizin allahı birdir.
Bana bakıp iğrenç iğrenç konuşmalarından nefret ediyorum.
Kürt olduklarını nerden biliyorsun?
Canım yabancı mı olacak :) onların tipi yeter anlamak için..
Ne alaka tip ile git bilmem iç Anadolunun koylulerine bak bide guneydogunun köylerine kılık kıyafet şekil şema aynı bide sana nie baksınlar ki? Ve sana sadece kurtler mi bakıyor türkler bakmiyormu? Sevmemek için bahane ariyorsunuz gerek yok bunlara açık açık söyleyin biz Barbar değiliz saldirmayiz.
Açık ıl söylüyorum iste bakıp laf atanların Yarısı kort kesimi,
Ya sen gaybtan haber alıyorsun ya da alinlarinda kürt yazıyor. Bu siteye dahi bakarsak Abaza kesminin çoğu turk hatta kürt hiç görmedim bile kürtler namuslu insanlardır namusu için herşey yapar bunu hem kendiniz soylersiniz hemde namussuz damgası vurursunuz ayıp ayıp.
@seyfuzulyezen
hass iktir ulan kürtler namusluymuş
namus düşmanısınız l*n siz. alçak namussuz köpekler
Ben başına geleni yazdım bana hakaret edemezsin!!! Kürt Suriye sevmiyorum arkadaşım sevmem zorunda değilim yanımdan geçerken ağzı Sulanan pis pis konuşanları anlamıyorsam o Kürttür işte! Namuslu olda Mehmetçik öldürmez dimi mk bir b*k bildiğin yok gir haber izle
Gereksiz!!! gerçekten gereksiz olduğunu mu düşünüyorsun. Ben babamı kaybettim doğuda astsubaydi. Kim onu öldüren. Türk mu. Tabikide Kürtler. Nefret ediyorum ve edeceğim.
insanların aklında bir kürt imajı var. aslında onu sevmiyorlar.
Türkiye yi yıkmaya çalışanlardan nefret ederim ırkı önemli değil
Şu an içini burkan ne onu anlamadım, ne yaşıyorlar ki içini burkuyor?
cok dogru konustun
Cevremde her gordugum pis is ve ugras onlarda, kacak elektrik kullanma onlarda her pis is onlarda ama tabi namusuyla yasayana soz yok ama cogu boyle. Isleri gucleri cocuk dogurup ilgilenmemek (genelinin). Cok cocuk dogurup ulkeyi hakimiyetleri altina almaya calisiyorlar ama unutmasinlar ki bir turk sinirlendigi zaman 5 kurte bedeldir bunu da unutmayin.
Empati tüm sorunları çözer.
''İman etmedikçe cennete giremezsiniz ve birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş bulunmazsınız.''
Türkler benim kardeşim değildir büyüzden sevmeme gerek yok.
Türkleri kardeşin olarak görmeyebilirsin bu senin tercihin ama ben Kürtleri kardeşim olarak görüyorum, istisnayen sen kardeşim olmayabilirsin bunun mahsuru yok. O vakit barış çığırtkanlığı yapmaya yeltenme.
Bir kürt olarak ben kötü biri değilsem benim gibileri vardır ama genelde kızları zararsız.. Erkeklerde adam yok
kızları zararsız erkeklerde adam yok yazmışsın peki bizleri ne kadar tanıyorsun da bu yorumu yapabiliyorsun? eğer ki ben iyi biriysem mutlaka abilerim ve babam da iyi birileridir.. Genelde yazmışsın peki bu genelde ya kimler var?
Bence yok
ailemi tek kattım ama şunu da belirtteyim ki ailem dışında da tanıdığım çoğu erkeği bunun içine alamam !!!
Kürt olarak tüm kürtlerden zarar gördüm
Peki bişey dicem adam değil diyorsun sen şimdi adammısın profil resme bak Allah askına l*n gece gece ne güldürdün😄😄😄
Kürtlere Karışı bir nefretim yokdur aslında hatta Bir kac akrabam Kürt bile sayılır iclerinde Düzgün onurlular var ama
Cogu Düzgün olmıyınca aralarında Onurlularıda Kayboluyor sadece.
şimdi biz her kürte nefret beslemiyoruz PKK'yı destekleyenlere nefret besliyoruz ;)
Düzgün yaşayan kürte lafım yok ama ortalığı karıştırmaya çalışan, mafya gibi 40 kişi gezip yol kesen zarar veren kürdün nesini seveyim.
Senin yolunu hiç kestiler mi?
Arkadaşa kestiler kalabalıktı saat cüzdan falan aldılar bıçak çekmişler bu birinci olay. İkinci olayda pazarcınnı traktörünü çaldı kansızlar bide napıyon dedik karışmayın bela olurum başınıza diyo. Bunların nesini sevcen.
Yalan söylüyorsun kardes oyüzden sordum senin yolunu kestiler mi die arkadasinkini kestiler diyeceğini biliyordum traktör çalındı ama kimse polise gitmedi ne tuhaf:)
l*n ne yalan söylücem be aç akşam televizyon izle bu halk biliyo ne olduğunuzu aç bakalım molotoflar şehri karıştıran kim. La polis müdahale ediyo mu ha söyle bakam sen ara sokaklarda dağılıp gidiyonız haberlerde görüyoz hangi kürt bugüne kadar polisten dayak yemiş? Kürt açılımı hep size kaçak kullanan siz bir yeşil kartla 40 kişiye baktıran siz ne konuşuyonuz daha?
Benim dayım benzin ile diri diri yakıldı askeriye tarafından isim verirdim ama burada yazamam googleden arattirinca çıkıyor. 40 kişi toplanıp dayak attılar bilmem traktör çaldılar mevzusundan zıplayıp molotofa getirdin zıplama kardes yalan söylediğini ikimizde biliyoruz :) peki niçin molotof atmislar bir haberin var mı?
yalan diyo hala senki sana yalan borcum var adama bak inanmazsan inanma boş boş konuya girmezdim burada bişi olmasa. Diğer mevzuya gelince devletin askerine polisine taş atan adamı bana savunuyosan hiç konuşmayalım artık.
Ee gezi olaylarindada polise askere taş attılar molotof attilar hatta işçi bayramında bile polis taslanir tomalar islatir değil mi? Nie ama taş atıyorlar bunu soruyorum.
ben gezici değilim ki ben onlara da karşıyım
Ha gayret biraz daha zorlasam evet kimileri polise taş atmakta haklı diceksin sonra rezil olup kacacaksin en iyi bildiğiniz şey kaçmak zaten :) ben gezici değilim derken bile için ciz etti değilmi? Evet sen gezicisin sen chp nin adamisin bir birimizi kandirmayalim:)
Sevmiyorum kürtleri okey.
Hah bak bunu de adam gibi karı gibi kivirmaya gerek yok sonra demeyin kim demiş kurtler 2. sınıf muamelesi görüyor die vay efendim bizden iyi yaşıyorlar felanda filan. Işte sizin ordunuz Kürtleri sevmediği için yok etmeye çalıştı kürtler de dağlara çıkıp isyan etti 35 yılda geçse bu ülkeyi dize getirdi.
yarısı cok cahil ve vatanını hic sevmiyor. Bulundukları topragı başkasının alması için yardımcı oluyorlar.
Polise taş atana
Ülkeye zarar verene
Vatan haini olana
Hırsız olana
Nasıl nefret etmiyelim?
Adana hariç Başta diyarbakır olmak üzere hepsi vatan hainidir
ibretle okudum bütün yazılanları hiç kimsenin mi tarih bilgisi yok kimsenin mi dini imanı yok cinselliğin edepsiz kısmını nasıl bir ırka yıkıyorlar nasıl kendileri sütten çıkma ak kaşık.
Kürtlere değil kardeşim ben kürt kardeşlerim için canımı veririm. Bizim lafımız kürt adı altına saklanan anası babası belli olmayan 5 kuruşluk ermeni tohumlarına.
PKK'lı olana nefret duyarım.
adamsın kız, alnından öpüyorum...
@cihanhikmet sevsem saçmalık olur zaten
Pkklı dedik kürt değil he pkk lı köpek varsa eksilesin
Kürtleri masum göstermekte üstünüze yok. Türklerin kürtlerden çektiğini anlatsanız bide.
Ne çekti sen soyle mesela sen ne cektin anlat bize hadi.
En önemlisi birçok şehit verdik. İkinci olarak hiç elektrik su parası vermiyolar kaçak kullanıyolar biz ödüyoruz. Dağdan şehirlere inip barzoluk yapmaktan başka bir işe yaramiyolar. Bu ülkeye hiçbi katkıları yok ama devlet bize bahmiy demesini çok iyi biliyolar. Ayrıca her kürt pkk değildir diceksen hiç deme çünkü hepsi aynı bokun laciverti.
Sen hiç guneydoguya gittin mi?
Görünen köy klavuz istemez nasıl olduğunu herkes gayet iyi biliyo zaten
Ya misal senin elektrik faturanın üstüne kurtler odemedigi için senden alıyoruz ücretini yazıldığını gördün mü hiç?
Ya he anam he kaç senedir beleş yaşıyosunuz bu ülkede be. Nankörsunuz başka bişey değil
Yahu Güneydoğu görmedin gitmedin faturanın üstüne öyle birşey yok kalkıp bunu kafana göre salliyorsun. Ben İzmir konak tedasta görev yaptım bir donem elektrik muhendisiyim turk olupta kaçak yapan binlerce insanı yakaladık nie sadece bunu kurtler yapıyor die anlatıyorsun ki?
Diyarbakır a giden birçok tanıdığım var hepsi kaçak elektrik kullanıyo diyolar her giden aynı şeyi söylüyo herkes yalan söylüyo o zaman. Ayrıca Türklerin bir kısmı kullanıyor kürtlerin hepsi aynı kaçak elektrik kullanmak şerefsizliktir ayrıca Türk oldukları için savunucak halim yok.
Diyarbakira gidene sorma diyarbakirli olana sor ben diyarbakirliyim diyarbakirdayim evet kaçak kullanan her şehirde var ama sen kalkıp şerefsiz Kürtlerin elektriğini oduyoruz diyorsun sadece kurtler yapıyormuş gibi konuşuyorsun. Ve izmirde yakaladıgim turke çok ağır cezalar yazmışım hatta mahkemelik edip cezaevine bile sokmuşum adamları ben Kürdüm ve kaçağa karşıyım genelleme yapma.
Malesef kürt oldugum icin universitede cok dislandim:(
insan olsun yeter. ayırdım yok. insanlar çalışarak çaba göstererek değil ayırarak yücelmeye çalışıyor. "sen kötüsün ve ben iyim" der gibi. yok öyle dava, iraka suriyeye mi benzeyelim?
Ömrümde sevmedim arabı kürdü çekti çadırını karşıma kurdu
Bu sözü alevi ozan dedemoģlu demiş
bu ulkede kimse kurtleri sevmiyoruz demiyor
ama suda bir gercekki basta mhp ve chp ırkcılık yaptıkca aramız acılıyor
bizim sevmediklerimiz pkk yani bir örgut.
Herkez insan turku kurdu yok ben ne turkum ne kurdum çingeneyim ama herkez kendine gore herkesi allahin kulu oldugu icin severiz..
banane aga ben kendime bakarım. kürdün türkün arabın çerkezin ingilizin yaptıkları umrumda değil. bana sataşırlarsa bende onlara sataşırıö prensibim bu.
bilmem terk dertleri kürtler aşalamak. biz intanbulluyuz bilmem batılıyız kültürlüyüz onlar cahil vs vs. kendilerini çok yüksekte görüyorlar. insan demiyorum onlara
Etrafında hiç tinerci, kaçakçılık, uyuşturucu ticareti, silah kaçakçılığı, hainlik ve bunun gibi birçok pis işler yapan Türk gördün mü hiç? ;)
Ayrıca k*rtler nasıl yaşıyorlarmış senden benden rahat yaşıyorlar ve bu yaptıkları işlerden dolayıda bir çoğu zengin?
Türkiye Cumhuriyetine bir türlü vatan dememeleri ve israrla kürdistan takintilari
Benim icin bu
ben sahsen sevmiyorum
içten gelen birsey bu durum zannedersem
Ne alaka ya sanki Türkler fakir değil mi? Ben buna ayar oluyorum
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ayrıca gereksiz bir nefret olduğu senin kendi fikrin..
Heil Hitler
ben birilerine nefret beslesem terör örgütü kurar şerefsizce insanları askerleri katlederdim. sen git bunu sana öğretenlşere sor yok türkler kürtlere nefret besliyorlar yok kürtlere düşmanca davranıyorlar.
bir gün mecbur kalıp ağrı patnos turızmle seyahat edersen anlarsın sebebini hahahah :) hala nefes almada zorlanıyorum
yav dışardan geliyi o koku :D :D
hahahah :) aynen kanki
Bunu agrililarin Önünde de soylesene veya madem agriyi disliyorsaniz ağrıyi neden Türkiye sınırları içinde görüyorsunuz? Bırakın kurtler istediğini yapsın.
ya kırmançi arkadaş sen önce okudugunu anlamaya çalış. benım memleketımden gecen tek bı kurt turızm var oda sızın kokan agrı patnos. laflara bak 'bunu ağrılıların onunde soylesene'dogru tek anladıkları hayvan gibi kaba kuvvet insan gibi konuşarak sorun çözebildikleri zaman söylerim
Sen insan olsaydın bu hakaretleri etmezdin kendi yaptığın hayvanligi bir gör önce sonra başkalarına hayvan de... Ben senin memleketine hayvan gibi kokuyor pis kokuyor diyince beni tebrik mi edersin ki onlara gelince onlar hayvan kaba kuvvet uygular anca diyorsun?
yine kürtlüğünü belli ettin ayıyla ayı olamam
Hayır sen aslında bilmeden kendi karekterine ayı dedin farkinda değilsin neyse :)
iletişim güçlügü çekiyorum sen yazma kırmançi
Şebeken bozuk senin ondandir kemoterapi tavsiye ederim kanında sorun var yenilesinler kanı bozuk olanın iletişim sorunu çok olur normal :)
asıl kanı bozuk yediği kaba pısleyendır aynı sen ve senin soyun gıbı ekmegını yedıgınız ulkeye ıhanet edıyosunz hepınız aynısınız nankor kındar ne oldugu belırsızler soysuzsunuz oğlum. yurttada var senın gıbı gebermeyı hakedenler. once gıdıp devletın verdıgı yemegı yıyolar bedava yemekhanede sonra odalarına gıdıp devletın arkasından atıp tutuyolar. sen ve senın gıbılerı yakacan benzın dokup anca pıislıgınız temızlenır nankor itler geberin hepinız
ya tayfun ayıyla ayı olma kardeş bırak şu bölücü pzvengi :)
aynen kanki ya :)
Kim ne düşünüyor umrumda degil uc bes cakal kurtleri laf ati diye bende ayrimcalik yapip onlarin seviyesine inemem kim nederse vin gelir vis gider
Şu an Yaşadıkları hayat İçini mi Burkuyo Sanki ABD de yaşıyoz da Zencilere Hayvan gibi davranıyormuşuz gibi Konuştun :X
kürtlere karşı herhangi bir ön yargım yok ama bayrağıma saldıran kim olursa olsun bir numaralı düşmanım olur
En iyi kürt ölü kürt boşuna dememişler. Hepsi pkklı tek çözüm Doğuyu komple ateşe vericen gram acırsa içim Nağmerdim
Cahillik!
Polemiğe bile girmem seviyeniz yetmez o yüzden abicim hadi ufaktan ufaktan dükkanın önünü kapatma
Senin gibileri tek tek kazığa oturtup ateşe vereceksin. Gram acırsam namerdim
Ay canım benim seviyem mi yetmez :) Peki bakalım.
teröre ya da savaşa tepkiyi bir ırka küfür ederek değil, siyasetçilerin oyunlarına karşı çıkarak verebilirsiniz.. feysbukta, sözlükte malkoçoğlu olmak kolay tabii !! bugüne dek hangi siyasetçinin oğlu şehit oldu? mert çiller evinin karşısındaki villada kızlarla yüzerek (!) askerlik yaptı.. rte'nin oğlu testis kanseri diye çürük raporu aldı ama 2 çocuğu oldu.. hee nasıl olcak
S. kerim öyle ırkı ekmek elden su gölden yaşayıp hala hak istiyoruz diyen bir ırktan bahsediyoruz
bir kişinin ırkına değil kişiliğine göre yargılarım ayrıca sevgilimde kürt tamam batılaşmış ama sonuçta ırkı o ve belki bnden senden daha Türk diyebilirim
öylelerinin nefretleri gibi kendileri de gereksiz oluyor, boş ver.
hıc bı kınım nefretım yok en yakın arkadaslarım cogu dogulu?
bn nefret duymuyorum sahsen herkes bir değil sonucta türk kürt diye ayırtda etmiyorum iyi insalar var içlerinde
siz türkler ne kadar da çok şey biiyormuş sunuz taktir ettim sizi. vay ermeniymiş israilmiş vay babam vay. bu zekayla siz dünyayı ele geçirirsiniz !!!