Yok diyen cevaplamadın geçse sevinirim çünkü bariz bir şekilde var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında kürt nefreti yok algı operasyonu var yıllardır hepimiz aynı ülkenin insanıyız sadece bölücü kişiler terör örgütleri pkk gibi olaylardan kaynaklı olarak oraya bağlı insanların bir çoğunun kürt kökenli olmasından kaynaklı bir nefret mevcut yıllardır öyle bir empoze edilmiş ki bir zamanlar yan yana omuz omuza çarpışılan günleri unutturdular.
01 Yorumla
Soran1 yılİnan bir Kürt olarak hiç umrunda değil eski günler bana bu yapılıyorsa algı malgı anlamam ırkçılık düşük zekalı ortamlarda görülen bir şey eğitim seviyesi düştükçe bir toplumda üstün ırk düşüncesi belirir bununla ilgili araştırmalar bile var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılKürtlere karşı bir nefret yok. Ben polisim eşim Kürt eşimin akrabaları Kürt bir sorun yok. Arabalarından biri farklı düşünüyor gibi anladın sen ona karşı herkes mesafali. Ülkesini seven ülkesi için art niyetli düşünmeyen Kürt ile kimsenin derdi yok. Ama bölücülük yapmaya kalkan da gideceği yeri bilip öyle yapsın
02 Yorumla
Soran1 yılÖzgürlüğün olduğu ülkede yüzlerce zihin yani düşünce vardır ama bizim ülkemizde öyle değil ya öylesin ya da ne düşünürsen düşün terörist umarım sizde beni anladınız
Cevap sahibi1 yılKürtlerle alakalı bir durum değil yanlız bunlar. O konuda bende katılıyorum
Gündem konusunda 408 cevap paylaştı. Bende yok diğer insanlar da ne düşünüyor bilemem
02 Yorumla
Soran1 yılSevindim
u 1 yılÇünkü Kürt= pkk diye bir algı oluşturulmuştu. Fakat günümüzde bu algı eskiye oranla çok az ve umuyorum kalmayacak.
Çünkü artık insanlar bilinçlendi ve her Kürt eşittir pkk bölücü diye düşünmüyor.
Çok kürt arkadaşım var ve biz mutluyuz..
Kürt nefreti yok terör ve terörist nefreti var...
02 Yorumla
Soran1 yılAynen kesinlikle bundan sebep meteroit misin nesin ahahahhahaha
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen kürdüm , bi ayrımcılık görmedim şahsıma yönelik. Ancak geçmişten beridir PKK = Kürt algısı yapıldığı için herkes öyle sanıyor. Halbuki PKK içinde Türk ü de var başka ırklar da. Sadece Karadeniz’de bi şehirde okuduğum zamanlar oradakilerin Kürtlerden hoşlanmadığını farketmiştim yıllar önce. Ama sayemde baya algıları yıkılmıştı :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden hep tek taraflı bakarsınız? Kürtler batıda sayıları biraz artınca gruplaşıyor. Ben cezaevinde calısıyorum Kürtler hep fiskos yapıyor. Kürt mahkuma bile töleranslılar. Kürtler yapınca bişey yok, Türkler yapsa ırkcı. Bi gidin işinize ya fırsatını bulsanız bileceksiniz ülkeyi. Çok azı adam gibi adam, vatanına sadık. Elin ABD si avrıiupası neden duruyo sizi? Oyuna geliyosunus
11 Yorumla
Soran1 yılSen önce yazmayı öğren sonra gel
1 yılKürt nefreti değil o Terör nefreti. Teröre bulşan ya da teröriste sempati duyanlara karşı bir nefret var. Ki bu da olması gereken bir şey. Lakin sizler terörü ve teröristleri Kürtlerle özdeşleştirdiğiniz için buna Kürt nefreti diyorsunuz.
13 Yorumla
Soran1 yılYok ben öyle bir şey demedim bizzat Kürt nefreti var Kürtçeye nefret var hiç mi Twitter'da paylaşımları görmüyorsunuz
- 1 yıl
Twitter ya da sosyal medyada 3-5 provakatörün yaptığı paylaşımlara bakmam. Sen asosyal biri olmalısın. Halkın arasına çıkmayan başkalarının söylediklerine inanan birisin ya da körsün.
Soran1 yılAhahahhahah merak etme çok Türk arkadaşım var ama onlar bile Kürtlere karşı nefret olduğunu kabul ediyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSömırgeerde hakl. birligi saglanmasin diye ırklar arasina nifak sokulur. İki taraftan da zekasi düşük olanlar buna kanıp ayni milletin vatandaslari olmalarina ve hicbir alip veremedikleri olmasa bile birbilerine düşmanlık güderler
06 Yorumla
Soran1 yılZeka seviyesi düşük olduğu çok belli zaten de insanlar anlamıyor eğitim seviyesi düşük olan toplumlarda ırkçılık görünür zaten
Cevap sahibi1 yılBi insanin irkci olmasi için sadece cahil olmasi yetmez. İrkcilik halk arasinda kanı bozuk diye tabir edilen sorunlu genetik özelliklere sahip bazi kesimlerde görülen biseydir. Bunun disinda örnekleri de vardir. Mesela 100 yil kadar önce iceriden saldiran ermenilerin ayaklanmasi kanli sekilde bastirildi. O siralar ermeni olup basina bisey gelmesinden korkan aileler Turk taklidi yapmaya basladilar hatta simdi ki fetoculer de oldugu gibi en cok fetoye sovenler eski fetoculerin ta kendisi oluyor ya. Bu da ayni hesap bunlarin drdeleri Turk taklidi. yapmayi fazla abarmislar asiri milliyetcilik yapmislar. Onlarin cocuklari ve torunlari da kendilerini hem Turk saniyorlar hem de girdukleri milliyetciligi devam ettiriyorlar. Halbuki cogu ermeni.
Soran1 yılBen Kürt doğdum Kürt ölürüm taklit yapamadığımız için sevilmiyorsak sorun yok insanlar böyle düşünmeye devam etsin elhamdülillah Türk vatandaşıyım ama kürdüm bunu anlamıyorlar laz dedesini inkar etti Ermeni dedesini inkar etti gürcü dedesini inkar etti Boşnak Arnavut Çerkes dedesini inkar etti ben Türküm dedim ama benim dedem Kürtken ben Türküm demem ama türk vatandaşıyım bu ülkeye bağlıyım bunu sonuna kadar savunur özerkliği reddederim ama olay bu kürdüm dediğimiz için bu algı var
Soran1 yılBen Türküm dedi*
Cevap sahibi1 yılTürkler karişmaz bu dediğine mesela. Döneklerr batiyor milliyetini inkar etmeyenler. Onlar ettigi icin herkes etsin istiyorlar. Ama gercekten Turk olanlarin kaninda irkcilik yoktur buna emin olabilirsin.
Soran1 yılBunu cidden söylüyorum gerçek Türkler böyle değil gerçekten çürükleri var mı her kesimde olduğu gibi evet ama genel olarak okumuş sosyalleşmiş entelektüel Türklerde bu sorun hiç yaşanmaz söz konusu bile olmaz bir Kürt olarak Kürt arkadaşımdan daha çok Türk arkadaşım olabilir o derece ve gerçekten gözlemlediğim kadarıyla sizin dediğiniz gibi sahte Türk milliyetçiliği yapanlarda bu sorun fazlasıyla bulunmaktadır
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yılBenim askerim şehit olunca. Ne güzel öldü diyen bazıları dolu kurtlerden genrlleyemem ama bu bı gerçek. Şimdi nasıl sevim bunlari
06 Yorumla
Soran1 yılBazıları dolu gibi bir cümleyi ilk defa senden duydum literatüre yeni mi eklendi
- 1 yıl
Yav hepsi mi o zmn hepsini sevmiyom o kdr
Soran1 yılSen ne diyorsun ya gerçekten anlamıyorum Türkçe bildiğine emin misin 😁
- 1 yıl
Kürdü sevmiyom oldu mu
Soran1 yılSevmiyorum*
- 1 yıl
Nerden denk geliyoruz be abi cidden sil görüşümü. vsenle mi ugrascam dolu kaliteli insan varken
1 yılKürtleri secerim bi alıp veremediğimiz yok, byrası da kuzey amerika değil, ınlarda zenci değil, senin gibi benim gibi bu tıprağın insanı
06 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi ki ama toplumun geneli öyle düşünüyor
- 1 yıl
O senin hüsnü kuruntun
- 1 yıl
Bizim ırklarla sorunumuz yok, hepimiz farklı ırklardanız, Türk bayrağının altında Türk milletiyiz, ne mutlu Türk'üm diyene...
Soran1 yılBen Kürt doğdum Kürt ölürüm taklit yapamadığımız için sevilmiyorsak sorun yok insanlar böyle düşünmeye devam etsin elhamdülillah Türk vatandaşıyım ama kürdüm bunu anlamıyorlar laz dedesini inkar etti Ermeni dedesini inkar etti gürcü dedesini inkar etti Boşnak Arnavut Çerkes dedesini inkar etti ben Türküm dedi ama benim dedem Kürtken ben Türküm demem ama türk vatandaşıyım bu ülkeye bağlıyım bunu sonuna kadar savunur özerkliği reddederim ama olay bu kürdüm dediğimiz için bu algı var ama sen anlamazsın boş ver
- 1 yıl
O senin öyle anlamak istemenke ilgili, madem böyle hissederek mutlu oluyorsun, öyle hisset.
1 yılHayır yok. Pkk nefreti var. Zamanında da Ermeni nefreti yoktu, asala nefreti vardı.
03 Yorumla
Soran1 yılKürtçe nefreti neye giriyor sizce
- 1 yıl
Onun da sebebi terör örgütü. Terör örgütü ortadan kalktığında ne dil ne de etnik köken sorunu olacak.
Soran1 yılİnşallah ortada öyle bir şey kalmaz devlet daha çok üstlerine gider o p. clerin
Gizli Üye(30-35)1 yılTamamiyle doğulu Kürtleri kapsadığını düşündüğüm nefrer türüdür. İstanbul'da yaşayan orada burada yaşayan asimile olmuş, kendini türk hisseden Kürtler ile kimsenin problemi yok. Ama doğuda yok Kürdistan, yok ben Kürtçe konuşcam resmi dil yapın, yok ben dağa cikicam diyenler olduğu için bir genelleme yapılarak doğudaki Kürtler ayrımcılığa uğruyor olabilir. Ama tamamen terör nefreti. Batılı Kürtle doğulu kürdü ayıran da bu.
01 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok İstanbul'da doğmuş Kürdistan naraları atan çok insan var bunu ciddi olarak söylüyorum sosyla medyada bunu çok rahat görürsün çocuk Mardinli İzmir'de doğmuş hayatında Mardini görmememiş ama Kürdistan'ı savunuyorum diyor bizzat Twitter'da karşıma çıktı dediginizle zerre alakası yok
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal kültürle doğru orantılı bir mesele bu. Sosyal kültürü düşük (yeterince sosyalleşmemiş) insanlar narsizme eğilimi oluyor. Genelden onlar ırkçı oluyor.
01 Yorumla
Soran1 yılSosyla medya bebeleri de bundan kaynaklı ırkçı oluyor zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden mi var sana aciklayim 25 sene veya 30 sene önce PKK yani teröristler yüzden aslında Kürtlere bir nefret yok Türkiye de onu yalan Kürtler kendileri Zaten PKK da Ermeni çoğu Kürt değil
01 Yorumla
Soran1 yılKürt olsa bile bir halkın tamamını ilgilendirmez
Sebebi açık aslında vatanımizi boylemey çalışıyor bazı Kürtler ondan
010 Yorumla
Soran1 yılPeki kalan insanlar
Soran1 yılO nasıl olacak hanımefendi siz fetoculeri atabildiniz mi ki 😂
Soran1 yılBir taneside sensin yani
Soran1 yılYooo valla onu sen dedin benim ağzımdan öyle bir şey çıkmadı
Soran1 yılAhahhahahahahahahhahahahahahahah
Gündem konusunda 788 cevap paylaştı. herkeste yok ama genel olarak terörden dolayı bazı insanlarda var
00 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü olay çıkartan terör örgütü PKK üyeleri fazla maalesef o yüzden Kürt sorunu bitmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılher şey karsılıklı işte yani batı doguya dogu batıya nefret duyuyo :D böyle düşünnen herkes aynı kafada zaten ülkeye hiçbir faydası ve farkı yok
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle tek bir fayda sağlayan ırkçı görmedim 😁
1 yılBen öyle olduğunu sanmıyorum bilakis tam tersi olduğunu düşünüyorum..
02 Yorumla
Soran1 yılYa öyle mi olmuş
- 1 yıl
Evet öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzerklik pkk sempatizanlığı yüzünden o kadar laz çerkez var hiç biri toprak talebinde bulunmuyor hiç biriyle sorun yaşanmıyor ama kürtler gittikleri yeri sahiplenmeye çalışıyorlar türkler buna izin vermez
05 Yorumla
Soran1 yılHani bu ülke hepimizindi ahhahahahahahahah
Cevap sahibi1 yılÜlken vatandaşı olman toprak bütünlüğünü bölebileceğin anlamına gelmiyor her ulusun kendi sınırları var burasıda türkiye ya hani knk
Soran1 yılBen Kürt doğdum Kürt ölürüm taklit yapamadığımız için sevilmiyorsak sorun yok insanlar böyle düşünmeye devam etsin elhamdülillah Türk vatandaşıyım ama kürdüm bunu anlamıyorlar laz dedesini inkar etti Ermeni dedesini inkar etti gürcü dedesini inkar etti Boşnak Arnavut Çerkes dedesini inkar etti ben Türküm dedi ama benim dedem Kürtken ben Türküm demem ama türk vatandaşıyım bu ülkeye bağlıyım bunu sonuna kadar savunur özerkliği reddederim ama olay bu kürdüm dediğimiz için bu algı var ama sen anlamazsın boş ver
Cevap sahibi1 yılSenin soyun nereye bağlanıyor peki deden türkiye'nin kurulması için şehit olan kürtlerden miydi yoksa dağda apo deyip bağıranlardan mı
Soran1 yılSen benim dediğinden ne anladın tekrar onu istersen Türk vatandaşıyım özerkliği reddederim diyorum okuduğunuzu anlamada sorun yaşıyorsanız tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim benim safım belli olduğu kadar soyumda belli Kürdüm ve Türk vatandaşıyım
1 yılPkk terör örgütünün genellikle kürt ırkından olan insanlardan oluşması yüzünden ülkemizde kürt nefreti olduğunu düşünüyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Fakat bu durum yine de bütün kürtleri linçlemeliyiz anlamına gelmez.
Gizli Üye(18-24)1 yılHakettiğiniz muameleyi görüyorsunuz sadece okey?
031 Yorumla
Soran1 yılYaa çok tatlısın biliyor musunnn 😁 Aydın'da Muğla'da yazlıklarımız var tüm sülalemin İzmir'de evi var 😁 Adana'da sanayiye ortak dayım var İstanbul'da bir sürü akrabam müteahhitlik yapıyor bilmem anlatabildim mi bu ülke senin olduğu kadar benimde belki kirada falan oturuyorsun bilmiyorum ama kesinlikle yargilamiyorum yanlış anlama sadece bunun Kürt veya Türklerle alakası olmadığını anlatmaya çalışıyorum batısı kadar doğuda doğusu kadar batıda bu ülkenin toprağı ülkenin batısında da varız çünkü biz ülkenin haklıyız okeyyyy?
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama bu ülkenin adı TÜRKİYE 🇹🇷
Ne demek bu biliyor musun Türklerin ülkesi demek işine bak o yüzden
Soran1 yılGerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ise geriye gidiyordur. Mustafa Kemal Atatürk
Sen böyle düşündükçe ülke bir adım ileri gitmez sorsam hangi üniversiteleri okudun okumuşsan bile benim dengim olamazsın zaten o yüzden benimle muhatap olmayı kes lütfen"insan ol faşo olma" bu da benim lafım şimdi buldum sence nasıl bir düşün derim 😊 çünkü ikiside çok ters şeyler ve Atatürk'ün bu cümlesi çok güzeldir bunu da düşün
Soran1 yılAma düşünsen bile boş ülke için ne yaptın hiç bir şey benim yedi ceddim bu ülkeye yatırım yaptı bir faşist gelip hakettiğiniz değer bu derse kalbim kırılır amaaaa hahahahahahahahahhahahahahah
Soran1 yılAma sözüm sana değil he yanlış anlama sadece faşistlere
Cevap sahibi1 yılAtatürkçü değilim ama yine de Kürtleri sevmiyorum sadece sağcı muhafazakar ve milliyetçiyim
Cevap sahibi1 yılÜlken nerde
Soran1 yılSağcılar böyle olmaz ki sen önce git onu öğren 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ülkem bura Atatürk'ün sayesinde senin gubiler istediğini yapamıyor çünkü herkesi eşit kıldı batıda fabrikamızda çalışabilirsin kurt adam 😂😂😂😂
Soran1 yılİstersen hemen dedemi ariyayım iş bulsun akşama seni Aydın'da ki villaya götürürüm zoruna gidiyor dimi bir kürdün senden daha iyi şartlarda yaşaması ahhahahahahah
Cevap sahibi1 yılSağcılar böyle olur asıl hahahaha. Hiçbir zaman sizin ülkeniz olmadı ve olmayacak sevilmediniz ve sevilmeyeceksiniz nokta
Cevap sahibi1 yılEvet kurt adamım sen nesin sarı torba mısın
Soran1 yılAilen asgari ücreti bile zor buluyor senden daha iyi yaşıyorum sözde sadece senin ülken ya hani ahhahahahaha bu dert sana yeter
Soran1 yılTarihte okumamış awk cahili
Cevap sahibi1 yılAilem öğretmen
Cevap sahibi1 yılTarih okudum şanlı Türk tarihini sen de oku birde olmayan hırt tarihi haha
Soran1 yılAhahhahahwhahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhahailenin aylık maaşını yemek yediğimiz mekanda bırakıyoruz ahhahahaha
Cevap sahibi1 yılNe mutlu türk'üm diyene türkiye Türklerindir
Soran1 yılTamammmm tamamdır tamamdır
Cevap sahibi1 yılAynen hadi yallah köyüne
Soran1 yılAhahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahah
KÖYDE BİZİM
Cevap sahibi1 yılİha siha da öyle diyordu dimi iyi bilirsiniz
Soran1 yılAynennnn
Cevap sahibi1 yılİyi
Cevap sahibi1 yılTb2 f 16
Soran1 yılYaaa 😂
Cevap sahibi1 yılNoldu
Cevap sahibi1 yılKızılelma kaan ve tb3 de yolda
Soran1 yılHahahahahahah çok komiksin lan
Cevap sahibi1 yılSarı torba görünce ağlıyorsun dimi
Cevap sahibi1 yılSayısızca leş topluyor Türk uçakları
Soran1 yılAhahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahah
Gizli Üye(18-24)1 yılAdalet değil kendinize ayrıcalık istiyorsunuz sizin kadar kötü insan hiç yoktur
01 Yorumla
Soran1 yılKötü müyüz buna çok sevindim kötü olmak bu dünyada çok iyidirrrr
Bende anlamış değilim niye varsa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayNefret edilesi canlılarsınız çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada söylenmezki sebebi
00 Yorumlafitne sadece
01 Yorumla
Soran1 yılIrkçılık yapmaya kimse zorlamaz insanlar öyle olmayı seçer
1 yılSosyal medyanin etkisi birazda
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
Yok diyorum
06 Yorumla
Soran1 yılyok mu Twitter'da Instagram'da olanlar ne peki
Soran1 yılBelli dünyadan bir haber yaşıyorsun
Soran1 yılKanka mi ne alakaa
- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılIrkçı herkes
07 Yorumla- 1 yıl
Hahaha
- 1 yıl
Sakin ol arkadaşım
- 1 yıl
Ben ırkçı deglm
Benim için din dil ırk fark etmez
Benm için insanlar sadece ikiye ayrılır
Bir iyi insanlar
İki kötü insanlar
Bu kadar
Ama bizler bir şeyleri kategorize etmeyi seviyorz
Sen o sun sen busun aykırılk dislanmslk buna gerek yok
Hepimiz birbirimize baglıyz görünmez iplerle hepimiz insan ırkındanz dünyalıyz ve soy farkı var diye bu kadar rest çekmeye gerek yok mülteci dediğin nedir bir üstünlük egosuyla hepimiz bu dünyaya göçmeniz yıldızlardan bu topraklar senin benim degl bizim olmalı ama bunun için belirli bir bilinç seviyesi lazm uyanms geniş düşünen bir zihin yapısı lazm iyi geceler
Gizli Üye(18-24)1 yılbende nefret ederim.
05 Yorumla
Soran1 yılSen kimsin ki 😁
Cevap sahibi1 yılgizli biriyim
Soran1 yılHımmm internette anonim olamazsın haberin olsun
Cevap sahibi1 yılsende öylesin.
Soran1 yılEvet tam tersini iddia etmedimmm
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden olmasın
01 Yorumla
Soran1 yılNeden olsun
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanında yapılan yanlış politikalar yüzünden
01 Yorumla
Soran1 yılEvet olabilir