20 yaşına yeni girmiş daha 20 gün oldu tesadüfen tanışalı, iki üç defa denk geldik çay kahve içtik, havadan sudan okulundan, beklentilerinden sohbet ettik, ben olgun insanı daha çok beğeniyorum diyor, laf arasında yazlığa gidip hazırlık yapacağım, bahçe, temizlik, boya badana gibi dedim, diyorki benimde götür, sana yardım ederim.
Olmaz diyorum, korkuyormusun diyor, korkmakla alakası yok, seninle aynı yerde durmak seni korkutmuyormu diyorum, yoo daha iyi birbirimizi daha iyi tanırız diyor, tel, numaramı istedi vermedim diye trip atıyor, aynı mekana kafeye gitmeye çekinir oldum, bırak arkadaşlarım falan görecek adım çıkacak diye ben bile çekinirken, bu genç hanımlar niye çekinmiyor, nereden buluyorlar bu cesareti.
Olmaz diyorum, korkuyormusun diyor, korkmakla alakası yok, seninle aynı yerde durmak seni korkutmuyormu diyorum, yoo daha iyi birbirimizi daha iyi tanırız diyor, tel, numaramı istedi vermedim diye trip atıyor, aynı mekana kafeye gitmeye çekinir oldum, bırak arkadaşlarım falan görecek adım çıkacak diye ben bile çekinirken, bu genç hanımlar niye çekinmiyor, nereden buluyorlar bu cesareti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden çekinsin ki anlamadım
Ben gelmişim onun iki katı yaşına, sonra benimle neredeyse on gün yazlıkta kalacak, 20 gün olmuş tanışalı, en fazla üç veya dört defa birer ikişer saat oturup konuşmuştuk her defasında, yazlıkta evde sadece ikimiz olacağız ateşle barut misali, ya o ya ben rahat durmayacağız büyük ihtimal, sonrası, hadi ben almışım yaşımı o daha gencecik, ben onun için üzülürüm demeye çalışıyorum, sonra pişmanlık beni değil onu üzecek diye düşünüyorum, yazık değilmi, bak sende daha genceciksin, aklınız hep bir karış havada kusura bakmayın ama öyle.
Hiç bi garipik gormüyorum bana normal geldi
Ne demek gerekiyor bilemedim, 20 sene önce olsaydı banada normal geliyordu, şimdi gençler için ben farklı düşünüyorum demekki, ya da merhamet duygularım fazlalaştı, sanki kendim için Değilde onun için endişeleniyorum diyelim,
Aslında bir iki kişi daha senin yazdığın gibi yazarsa kayışı kopartıp kabul ederim diye korkmaya başladım 😞😞
Yaslanınca insan değisiyor olabilir normal mesela 40 tan sonra çok alıngan oluyosanız başka huylar da değişiyodur
Başka huylarım derken?
Aslında daha korumacı oldum galiba, çünki buna benzer başka bir olayda 6, 7 sene önce yaşandı iki bende misafir olarak kalan 22 yaşındaki bir hanım 'la vedalaşıp ayrılırken sen çok safsın, elindeki kısmetin kıymetini bilmedin demişti, ne bileyim benim içim rahattı en azından 😇😇
Biraz pic olman gerektiğini vurgulamış
Çok ayıp etmiş o zaman 😱😱
Neyse ben yinede şeytana uymayayım, gerçi şeytanda bana çalışmayı kafasına koymuş, ben yinede duymamazlıktan geleceğim, gencecik hanımların üzülmesini istemem.
Sohbet için teşekkür ederim vakit ayırdın, sağolasın.
Sen bilirsin isteğin gitmiş ama sıkma canını. Zaten gençlik bu kanları kaynıyo. Yaslılardaki gibi hormonları calısmıyor olacak değil
Rica ederim
Aaa şimdi üzüldüm ama, o yönden maşallahım var, 20, 25 yaşındaki halimden daha formdayım, benim korkuyorum dediğim bu zaten, zira gitmek nedir bilmiyor misafirim olan, teessüf ederim. 🤗🤗
Nasılsın fiziki olarak bilemem ama şevkatli olmuşsun şehvet gitmiş artık ebeveyn modundasın
Yanılıyorsun küçük hanım, aslına bakarsan gaddarım, fakat bir okadarda sevecenim, fakat ilişki yaşamaya geldiğinde ben bile biri beni durdursun diyorum, az öncede yazdım, fakat sen anlamadın, misafirim olduğunda gitmek istemiyor, bu enerji ve ihtiras nerden geliyor diyor,
O yönden bir onbeş senem daha var eminim, 😇😇
Sen ne anlattığının farkında mısın ahın gitmis vahın kalmış yani daha ne yapcaksın karı kızı
Neyse küçük hanım, aramızda fark bu zaten hep uzaktan görünen yanıltır insanı, düşünceler, fikirler, fiziki görsellikler, doyumsuz istekler, ( eğlence, giyim kuşama, ilişki) gibi,
Daha bir ağacın kökünden çıkan filizsiniz, durun bakalım biz Çınar gibiyiz, sizi o küçücük fidan halinizle ezerler, kırarlar, incitirler,
Sizde Çınar ağacı gibi olduğunuzda ne demek istediğimi anlarsın, üçer beşer basamak inip çıkmayın küçük hanım, birer birer çıkarsanız benim yaşıma geldiğinde ağınmı gitmiş vahınmı kalmış bana hak verirsin, ben ne yazsam çizsem umursamazsın, çünki sadece sizin doğrularınıza göre davranışlarınız var.
İşte ben o yüzden bu gencecik hanım kızların niye bu kadar çok şey bildiklerini sandıkları için hata üstüne hata yapmalarını kaleme aldım.
Sana hayırlı akşamlar küçük hanım, gönlün nerede olmak istiyorsa oraya kuş olup gitmen dileğiyle.
Hayır öyle demek istemedim. Ahın gitmis vahın kalmış demek. Tüm hücreler yaşlanıyor gidiyor ama elde tecrübeler ve deneyim kalıyor
Neyse çok teşekkür ederim, gerçekten vakit ayırıp sohbet ettiğiniz için,
Kırdı isem özürümü kabul edin, dediğim gibi sizler çok değerlisiniz, kıymetinizi bilenler serçe gagasından şiir dinlemiş gibi olurlar, yüreğiniz nereye istiyorsa kanatlarınız sizi oraya götürsün.
Tamam hadi uzatmayalım sana da kalan kısa ömründe başarılar