Suriyeli ve Afgan sığınmacı din kardeşlerimizi istemeyenlerin “Ben Müslüman mıyım?” diye kendilerine sormaları gerekmez mi?
Gerekir
Gerekmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu mevzu derin bir mevzu. Ona gelene kadar. Yemen deki Müslümanlar var. Myanmarda ki Müslümanlar var.
Orada ki Müslümanları kaderi ile baş başa bırakıp. Zalimle iş birliği yapıp Hamaset yapmak olmaz. Myanmar da ki Müslümanlara Tecavüz edilirken ülkenin AHABER' i kamp gibi gösterip ses çıkarmaz ise, Diyanetin Ses çıkarmaz ise, Devletin Çin Devletinin her talimatına uyacağız derse böyle de Müslümanlık olmaz.
Bu ülkeye gelen sığınmacıların başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır. Maksat kontrollü bir yerleşik düzen olmalıdır. Onların üzerin Para kazanarak siyaset yapmak değildir. Bu sığınmacılar neden bu ülkede.
Ülkenin Reisi ne dedi. Eyyyy Avrupa Hani bu mülteciler için Para verecektiniz diyordu yaa. Şimdi Bu iş bile insanlık için yapmadılar ki. Para için yapmadılar mı? Bu insanlar bunların umurunda değil ki. Onlarda her türlü imkanlardan faydalansın sözümüz yok ama memleketimin insanı bile onlara tanınan hakların bile bir kısmını bile alamıyor.
Derdimiz ekonomi ablacım hayat zaten bu kadar pahalı birde bunlar sosyal yardım alıyor hastaneye ilaca vs para ödemiyor. Senin zoruna gitmiyor mu cebinde paran olmasa ilaç alamazsın birde hastane randevusu talep ediyorsun 3 ay sonraya atıyorlar ama bunlara öncelik var bunların yüzünden benim üniversitede okumuş benim memleketimin doktoru bana bakamıyor
Cevap
13Cevap
Yo gerekmez
Ben müslüman miyim taci
😂😂😂🤣🤣kafirrrrim
Tecavüze uğrayıp öldürülen kadınlar senin din kardeşin değil mi? ve ya ekonomi kötü diye intihar eden insanlar din kardeşin değil mi?
Suriyelilere sen hala sığınmacı mı diyorsun, afganlarda sözde erkekler, bassın gitsinler ülkemizden, adam gibi olan çok az kişi var zaten onlarla bir problememim yok
Onlar nasıl bir Müslüman diye sorması gerekir. Elalemin karısına kızına sarkan. Çocuk taciz eden şrfszler kendi ülkelerinde yapıp övünerek anlattıklarından bahsetmıyorum bile
Benim din kardeşim değiller. Sen al din kardeşlerini kendi evine bak. Din kardeşliği diye bir şey yoktur. Olsaydı zaten ingilizlerle birlik olup türk askerlerini arkadan vurmazlardı. KKTC'yi hangi din kardeşin tanıdı? Mallığın da bir sınırı var.
Onları bu ülkede isteyenlerin bir sevdiğine bu "sözde müslüman din kardeşlerimiz" tarafından bir zarar geldiğinde de görürüm ben onları

diyorum sadece
Ülkemiz eskiden bu kadar karışık değildi şimdi kimin ne olduğu belli değil
Gerekmez dünyada 1 milyar müslüman var hadi hepsini türkiyeye alalım
Sirf bu ve bunlar gibi onca ornekten sonra inan sormaya basladim ben kendime.
Gerekmez. Türkiye yol geçen hanı değildir. Tamamı ülkelerine geri gönderilmelidir.
Din kardeşi isek neden camide 1 tane mülteci yok. Din taciz tecavüz mü et diyor da ediyorlar o zaman.
Kardeşin ya da değil. Doğru olan her ne ise sadece onu yapmalısın.
Neyse konuşmak istemiyorum. Çok sinirliyim.
Aynen. Soruyu sorana multecilerin güzel muamelesi beni üzmez. Tiksindim.
Bunun şakası bile sinir bozucu biliyor musun
Gerekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?