arkadaşlar neden müslüman değilsiniz hangi sebepler
boş yapan dinciler yazmasın
arkadaşlar neden müslüman değilsiniz hangi sebepler
boş yapan dinciler yazmasın
Çok basit, buradan belki 500 kere yazdım tekrar edeyim. Sadece 1 Ayette bile 4 tane kocaman hata varsa o kitabı Tanrı yazmamıştır, haliyle vahiy de değildir, vahiy değilse peygamberi de gerçek değildir, bu kadar basit. Ortada bir kitap var, eğer bir yargıda bulunacaksak bu kitap üzerinden yargıda bulunmaya mecburuz, insanların yani Müslümanların yaşayışına göre değil, hadislere göre değil, tefsir ve diğer her şey tamamen boştur çünkü reddedilebilir, insanlar kusurludur din kusursuzdur der biri ki bu sıkça kullanılan boş bir argüman, o yüzden Afganistan, Suriye, Suudi Arabistan, İran vs. örnek verdiğin an yüzlerce milyon insandan iyi biliyormuş gibi onların yaşayışını reddedebilirler. Tek bir şeyi reddedemezler, Kuran. Eee haliyle bu kitap içerisinde de 5 yaşında çocuğun yapmayacağı hatalar varken, matematik yani basit dört işlemi bile becerememiş bir Tanrı olacak hali yok miras Ayetinde payı dağıtamıyor %125 çıkıyor düşün, İsa'ya İncil'i indirdik diyor İsa çoktan ölmüş İncil yazılmaya başlandığında üstelik havarileri tarafından çünkü inmiş bir kitap değil, Kuran'ı yazan insanlar ise İncil'i inmiş bir kitap zannediyor. Tanrı böyle basit hatalar yapmaz, o yüzden bu din gerçek olamayacak kadar kusurlarla dolu. Trilyonda bir bu dinin gerçek olduğuna ihtimal versem yine inanmaya devam ederdim belki ama yok, öyle bir olasılık dahi yok. İnsan gibi sinirleniyor, inanmayanlara küfürler yağdırıyor dilini sarkıtıp soluyan eşek mi ararsın, suya koşan susuz deve mi ararsın yani boyuna hakaretler. Bir şey diyor, sonra fikir değiştirip başka şey söylüyor, Ayeti unutturunca daha iyisini getiriyor şaka gibi, Şura33'de rüzgarı kesiveririz gemiler öylece suyun üzerinde kalır diyor aşırı insani ve teknolojiyi asla düşünememişler.
Cevap
2Cevap
Dinler insanları uyutuyor yobazlastiriyor
dinlerin hepsi çok saçma
neden ama
Ben değilim mantıksız geliyor
Ence ince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?