Arkadaşlarımın neden hepsi terk ediyor beni?

Sorunlu biri dilim samimiyimdir sir saklarim yaninda destek olmaya calisirim her konuda lisede yurtlu okuyodum en yakin arkadasim lise bitince arayip sormadi beni ama cok yakindik ailesi uniye yollamicak oldu rehberlikciyi arattirdim kac kere ailesi carsiya ciksa kiziyodu yurtta bende varim yaninda beraber gidip gelicez dip izin aliyordum dier arkadasim bayildi acile gittik hocayla basinda bekledim hep bu tarz seylerde yanlarindaydim simdi o arkadasim ailesinden izin aldim takma isim verim ayse beni arip sormadi okul bitince hastalandim dedem oldu memlekete donunce ikimizde mezun biraktik aramiyo beni sormuyo hic uzuluyorum arkadaslarimin hicbiri aramiyo cevre baskilari aile baskilari sinav hastalik sosyal hayatimib olmamasi sonuc olarak persembe dogum gunum ve o güne piskologla seansim var 🙁 ilişkimde pek iyi gitmiyo hayatimin hicbir doneminde bu kadar yanliz hissetmemisdim simdi sorum ben mi sucluyum bendemi hata var artik guvenemiyorum insanlara 5 6 aya universitede olcam nasil bidaha arkadas edincem 🙁
Arkadaşlarımın neden hepsi terk ediyor beni?