Neden tüm sevgililerim beni bırakıp nisanlaniyor?

Ilk defa 18 yaşında sevgili yaptım onunla 1,5 sene sevgili kaldım ve bir gün geceleyin konuştuk sabah uyandigimda bir baktım ki beni kendi hesabından engellemiş ve fake hesaptan istek atmış bana. Nisan fotoğraflarını görmeyeyim diye böyle yaptı. Atlatmak 6 ayimi aldı ama canım çıktı bilemezsiniz.

20 yaşındayken tekrar başka biriyle sevgili oldum onunla 1 sene birlikteydim. Rahatsız olduğum bir kız vardı onunla sosyal medyadan takiplesiyordu o kızı çıkarır misin dedim çıkarmadı diye ayrıldık ve zaten ayrılır ayrılmaz nişanlandı. Atlatmam 2 ayimi almadı çünkü şerefsizdi ama yine de kalbim kırıldı hala bir burukluk var icimde.

Üçüncüsü ve en zoru. 21 yaşında bi çocukla tanistim ama öyle bir sevdim ki anlatamam abartısız söylüyorum eğer ona allah korusun bir şey olsaydı bobregimi bile verirdim ona. Öyle böyle değil asiri seviyorum yani. 1 buçuk sene birlikteydik sonra biz gezmeye gitmiştik akşam beni evim bıraktı arabadan inmeden bana dediki ben seni sevmiyorum aslında başka birini seviyorum dedi ve nişanlandı. Arabadan inip eve doğru nasıl yürüdüm elimdeki o ceketi nasıl taşıdım hiç bilmiyorum. Nasıl bir kalp kırıklığı asla bilemezsiniz allah düşmanımın başına bile vermesin. Verilen emeğin çöpe gidişi , kandıridiginizi ve tam bir beyinsiz olduğunuzu hissediyorsunuz , sevdiğiniz ve aşırı beğendiğiniz bir insanin başka birini sevdiğini ve sizin duygularınızı umursamadan bunu söylemesi iğrenç. Üzerinden 3 sene geçti hala atlatamadim. Ve o hala evlenmedi. Arada beni yokluyor başkasına gittim mi diye.

Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. Hani ben öyle ahlaksız ya da o... değilim yani. Gayet düzgün bir kızım. Tipim de çirkin değil yani çok bakımıyım her yerim pırıl pırıl kapkalin popoma kadar gelen saçlarım var. Bilemiyorum gerçekten kalbim çok kırık , inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım cidden. " nişan " kelimesine fobim var artık. O kelimeyi her duyduğumda kendimden nefret ediyorum.

Neden tüm sevgililerim beni bırakıp nisanlaniyor?