"Arkadaşım geliyor bana kızacak ama çok acıktım koşmam gerek." Derdi kesin, çünkü ne zaman beni görse öyle bir koşuyorki koşuşu köpek koşmasını andırıyor. Korkuyorum zaten bir gün araba çarpacak diye koşarken. Sürekli gelir mamasını yer suyunu içer kendini sevdirir gider. Özgür bir kedi.
Hey şüşü efendim lulu Dün bize mama veren yakışıklı çocuk geçiyor hadi yanına gidelimde bizi sevsin sanırım bu çocuğu sadece biz yakışıklı buluyoruz jessis nerede oda gelsin birlikte sevsin o çapkınlık yapmaktadır şimdi abim. diye demiyorum çok çapkın kendisi jessis a neden ceysis diyor anlamıyorum acaba gerçekten bizim sahipli olduğumuzu bilmiyor mu bir gün sahibimizle kahve icsinlerde sohbet etseler bizde kucaklarında zaman geçiririz biraz ne güzel olurdu sorma ya keşke 😂
Benim kılımdan tuyumden niye kaciniyor ki önce kendi dökülen saçlarına baksın.. Birde ayağımda dolasmasinlar huylanirim diyor sanki biz cok meraklıyız sana belki yediğin yemekten atarsın diye sirnaşıyoruz kara kaşına kara gözüne mi geliyoruz. Sende tepeme ziplayacak korkusuna oturamiyorsun ya yerinde oh olsun..(Sadece mahalledeki değil tüm sokak hayvanlarının adına kurguladim) Hayvanları seviyorum ama uzaktan uzaktan sevmek aşkların en güzeli..😀
-Bizmle çok konuşmaya çalışıyor ama anlamıyor belli. -Bizden daha çok tavukları beslemese iyi insan. -Kapısına gelen misafire süt yerine yoğurt ısmarlıyor.
Bu deli bana sesleniyor sesleniyor ama hiç gidesim yok yanına ben uyuyacağım 😴 Ay bu kız hep benim yanımdan geçiyor rahatımı bozuyor yoldan geçse ölecek sanki!
Abimizden Allah razı olsun , bu ne güzel bir insan , bizi her gün besliyor, yemeğimiz birene kadar bize eşlik ediyor sonra arkadından baka kalıyoruz diyorlardır.
Sanki biraz daha ilgi gösterse ve biraz daha mama alsa ne olur derler...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kedi: anneme sesleniyorum oda hemen mama getiriyor. Gördüğüm yerde koşuyorum bende 🤭🤭 başka kedilerlede ilgileniyor bazen mamalarımı paylaşıyor kıskanıyorum. 🥺